Właśnie się zarejestrowałem na unibecie i mam nadzięję, że trochę tam zagoszczę i teraz pytanie odnośnie wpłat i wypłat jak ustawić sobie konto. Przy rejestracji wpisałem, że Polski Złoty a Netellera mam na USD. Jak to wszystko ustawić żeby być najmniej stratnym? Przekształcić Netellera na PLN ( O ile się da) czy i pokerroom i netka ustawić na EUR?
Ja mam netellera w $, na unibet wpłacam w $, a następnie przelewam z konta głównego, na konto pokerowe, które już jest w €.
Wydaje mi się, że tak jest najlepiej.
ok żeby nie zakładać nowego tematu, założyłem konto przez PS tak jak było w instrukcji i wpłaciłem pieniądze gdzie moge zobaczyć czy wszystko jest ok czy mam ten platynowy profil i czy bede mogl wyrabiać bonus?
Witaj Smokingbarrel,
Status bonusu sprawdzisz w zakładce "My Page" -> "Bonus". Jednak musisz pamiętać, że dopisanie statusu platynowego do konta gracza może chwilę potrwać.
Pozdrawiam.
Nie wiem jak to się dzieję, ale za nic nie moge znaleźć jaki mam stan konta, czy brąz czy platyne po wejściu w mypage > bonus mam takie okienko
http://screenshooter.net/6918319/tfqvjpl
i żadnych informacji a jak klikne VIP & Bonus mam coś takiego
http://screenshooter.net/6918319/vuhdtaj
Aby sprawdzić swój poziom VIP, w prawym górnym rogu, kliknij na vip points, zostaniesz przeniesiony do zakładki Loyalty points, a tam wszystko jest napisane. Co do bonusu, wygląda na to, że jeszcze nie został Ci przypisany, najprawdopodobniej tak samo będzie ze statusem platynowym.
Najlepiej jeżeli napiszesz lub zadzwonisz do supportu, wtedy zrobią Ci to od ręki.
podlacze sie pod watek - w jakich walutach mozna miec konto na unibet? napisales Refic ze konto glowne jest w $ a pokerowe w Euro - to wyplacac mozna tez z tego albo tego czy tylko z glownego w dolcach? czy podczas przenoszenia z pokerowego na glowne i odwrotnie cos nas charguja albo kurs jakis niefajny jest?
jako ze mieszkam w Niemczech to doszedlem do wniosku ze najlepiej gdybym mogl wyplacac euro z unibetu (kiedys tam w przyszlosci, ale planuje juz teraz zeby wiedziec jaka walute na MB ustawic) na eurowe konto MB i potem sobie tutaj wyplacac z bankomatow bez przewalutowania - jest taka mozliwosc?
dzieki z gory za pomoc
kubabe
Podczas zakładania konta, wybierasz walutę konta głównego. Ja akurat wybrałem $, ponieważ netellera mam w $. Ty możesz wybrać €. Jednak konto pokerowe, prowadzone jest w euro, odbywa się to tak, że przelewasz kasę z konta głównego, na konto pokerowe.
Tak więc, możesz spokojnie sobie ustawić mb w €, potem przelewać w € na unibet, a następnie w takiej samej walucie przelewać na konto pokerowe.
pozdrawiam
dzieki za odpowiedz. czy przelewanie kasy z konta glownego na pokerowe odbywa sie po jakims stalym kursie czy jak to wyglada? i czy walute konta glownego mozna zmienic?
a swoja droga, czemu nie zalozyles sobie konta glownego w PLN i netka albo MB tez w PLN zeby nie placic nic za przewalutowania przy cash outach?
Jeżeli kasę na koncie głównym, masz w innej walucie niż w €, to przelewanie odbywa się po kursie z danego dnia. Nic mi nie wiadomo na ten temat, aby można było zmienić walutę konta.
Odpowiedź jest prosta, netellera miałem założonego dużo wcześniej, niż konto na unibecie
Ponadto, większość roomów oferuje konta w $. Więc neteller w PLN, byłby dla mnie nieopłacalny.
pozdrawiam