Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Unibet

24 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,397 Wyświetlenia

witam. mam juz konto na unibet i chcialem sie podpiac pod wasz maks bonus lojalnosciowy,pytalem w unibecie i mowili ze jest taka opcja.prosze o informacje jak najszybciej bo zalezy mi na czasie.z gory dz pozdrawiam

23 odpowiedzi
VictorM

W tej sprawie musisz skontaktować się z supportem PokerStrategy pisząc ticket . Wiadomość musi być napisana w języku angielskim lub niemieckim. Jeżeli potrzebujesz pomocy w zredagowaniu tekstu zapraszam do działu Pomoc/Tłumacz.

Tłumacz

kaczuba

Niedawno był news o wprowadzeniu polskiego supportu, więc chyba też w języku polskim można pisać.

VictorM

Tak, od pewnego czasu można pisać też po polsku. Trochę za bardzo się przyzwyczaiłem do obcojęzycznego supportu.

Witaj, napisz jak Ci się uda coś załatwić w tej sprawie bo ja też chętnie podpiąłbym swoje konto z Unibetu pod PS.

Witam , mam pytanie, ponieważ polecił mnie kolega i powiedział ,że przy rejestracji mam podać jego nickname by dostał za mnie coś w programie "poleć przyjaciela" lecz zarejestrowałem się a tam podczas rejestracji ,żadnego info o wpisaniu jego nicka...
Proszę o info

marcinshark

no, wreszcie jakiś room do którego można się podpiąć

może mi ktoś napisac co znaczy "maksymalny bonus lojalnościowy"

VictorM

gumdumbum napisał
Witam , mam pytanie, ponieważ polecił mnie kolega i powiedział ,że przy rejestracji mam podać jego nickname by dostał za mnie coś w programie "poleć przyjaciela" lecz zarejestrowałem się a tam podczas rejestracji ,żadnego info o wpisaniu jego nicka...
Proszę o info

Witam na forum!

A czy kolega podesłał ci link do Poker Strategy? Jeżeli tak, to pole zostałoby wypełnione automatycznie. Jeżeli rejestrowałeś się wpisując adres w przeglądarce, to niestety najprawdopodobniej przeoczyłeś miejsce na wpisanie nicka. Niestety nie ma możliwości przypisania już istniejącego konta do osoby polecającej.

Pozdrawiam

marcinshark - niestety nie mam pojęcia jaki jest ten bonus, nawet my nie dostaliśmy dokładnej informacji.

VictorM nie wprowadzaj ludzi w błąd. Maksymalny bonus lojalnościowy to 30% RB.

marcinshark

a jak jest wypłacany
i jakie jest jego minimum jeśli jest ?

VictorM

Jeżeli rzeczywiście ten bonus to 30% rakeback (nigdzie nie udało mi się znaleźć potwierdzenia takiej informacji) to sam się zastanowię nad grą u nich.

VictorM napisał

Jeżeli rejestrowałeś się wpisując adres w przeglądarce, to niestety najprawdopodobniej przeoczyłeś miejsce na wpisanie nicka.

Rejestrowałem się wpisując w przeglądarce adres i nigdzie nie było miejsca na wpisanie nicka kolegi polecającego!.
napisałem w tej sprawie do supportu odpisała mi Marzena ,że polecił mnie jakiś "gumla" lol! nie znam kolesia w ogóle , a przecież nie będę nabijał komuś kasy darmowej jak mogę kumplowi!
Macie jakiś pomysł?

VictorM

Sprawdziłem stronę rejestracji i wszystko wygląda normalnie:

Niestety na forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. Jesteś pewien, że nie wpisałeś w pole "zwerbowany przez (nick)" omyłkowo np. części hasła lub nicku (gumla zaczyna się podobnie jak Twój nick gumdumbum). Na forum nie znalazłem użytkownika o takim nicku (co nie znaczy, że w systemie takiego nie ma - mam dostęp tylko do forum). Spróbuj jeszcze raz skontaktować się z supportem PokerStrategy i opisać sytuację.

Powodzenia

szczerze czytałem wszystko uważnie i nie widziałem tego, a czy jak bym przez przypadek wcisnął czyiś reflink to wtedy też jest ta opcja wpisz przyjaciela czy niema już?

ps. napisz mi jak zrobić tak jak Ty wkleiłeś te rejestracje to wkleję Tobie takie ,że ja niema tego info o wpisaniu nicku!!!

marcinshark

taj jeśli wchodzisz przez reflink nie ma opcji wpisania kto Cię zwerbował
automatycznie zostajesz przypisany do właściciela reflinku

no więc właśnie nie wiem jakim cudem ale tak musiało się stać , gdyż nie miałem tej opcji dostępnej... a dokładnie sprawdziłem ten koleś co niby przez jego reflink się zapisałem ma nick "gimlak" . wcześniej źle wpisałem, teraz admin możesz sprawdzić jeszcze raz czy taka osoba istnieje na forum.
Pozdro

Bonus lojalnościowy to na 100% 30% rakeback. Ten temat był tu poruszany i to pewna informacja. Zresztą gram tam już 3 miesiące, więc wiem co mówię :) Nie trzeba wyrabiać konkretnej liczby rake. Dostajesz 30% niezależnie od wygenerowanego rake. Pozdrawiam

VictorM

Nie admin, nie admin, zwykły moderator ;). Adminów prawdopodobnie poznasz wkrótce jeżeli będziesz odwiedzał forum.

Niestety, jeżeli zapisałeś się jednak przez reflinka, to i tak nikt nie jest już w stanie nic zrobić. Nie ma możliwości przepisania Twojego konta pod twojego kolegę. Dlatego gdy Ty będziesz polecał w przyszłości PokerStrategy, proszę wysyłaj im własnego reflinka za pomocą opcji zaproś przyjaciela. Wszystko wtedy będzie ok.

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź moderatorze:)
wczoraj napisałem do Marzeny drugiego ticketa lecz jeszcze nie odpisała.
jak na przedstawienie się i przywitanie forum to już chyba starcz;)
ps. czy są tu jakieś turnieje dla forumowiczów PokerStrategy?

VictorM

Wiem tylko o turniejach na platformie Titan Poker. Są to turnieje darmowe. Aby się do nich zapisać musisz zaznaczyć chęć wzięcia udziału na stronie głównej po lewej stronie. Jest cotygodniowy turniej dla graczy ze statusem co najmniej brązowym oraz comiesięczny turniej dla graczy ze statusem co najmniej srebrnym. Następnie wystarczy już tylko zarejestrować się w turnieju na Titan Poker. Turnieje o których piszę dotyczą całej społeczności PokerStrategy, nie tylko polskiej. Aktualnie nie ma turniejów tylko dla Polaków z PokerStrategy.