nie każdy z nas zna języki obce, czy można założyć wątek w którym będziemy zamieszczać informację w innych językach do przetłumaczenia?
Thanks for information, we hawe put you on tche money transfer list again, Pleys check your poker sowtware as well as your suport ticket on our website reguralry. pomoze ktoś z tłumaczeniem?
Jeśli pisał to support, to trochę lol...
Dziękujemy za informacje, wrzuciliśmy Cię ponownie na listę transferów pieniężnych, prosimy sprawdzaj regularnie swoje oprogramowanie pokerowe jak i również swój ticket do supportu na naszej stronie internetowej.
MAGDA28 napisał
nie każdy z nas zna języki obce, czy można założyć wątek w którym będziemy zamieszczać informację w innych językach do przetłumaczenia?
jak wyżej, czy moge prośić o przetłumaczenie tego ticketa
The starting money is not available at Everest Poker, only on the platforms listed here.
And I am afraid I need your wife's user name in order to move the account name from your profile to hers.
Best regards,
pure
molo9 napisał
The starting money is not available at Everest Poker, only on the platforms listed here.
And I am afraid I need your wife's user name in order to move the account name from your profile to hers.
Kapitał startowy nie jest przyznawany na platformę Everesta. Potrzebują też nick Twojej żony żeby przenieść nazwę konta z Twojego profilu na jej.
Dear Dziecko33,
we weren't able to transfer your $50, because you either did not register at the Cashier or you did not validate your e-mail at the Pokerpage. But you can change that quickly.
Register at the Cashier:
To do this, click on "Cashier"->"Deposit" in the menu
and fill out the form. It is important that you enter the correct data
to get the $50. After confirming your data, a browser window with
different methods of payment will open. You can simply close this
window without changing anything in it.
Validate e-mail:
You got an e-mail from Pokersite with a Code. Open the PartyPoker Software. Go to "My Account", select "Validate/Change E-Mail". Here you have to enter the code, or you can request another code, in case you lost the mail from the Pokersite.
After doing so, please just answer this ticket so we know that we can transfar your $50 now.
Best regards,
pure
A to?
Drogi Dziecko33,
Nie byliśmy w stanie przelać Ci 50$ kapitału, ponieważ nie zarejestrowałeś danych w Kasjerze lub nie potwierdziłeś swojego adresu e-mail w poker roomie. Możesz to jednak szybko zmienić.
Zarejestruj się w kasjerze:
Aby to zrobić, kliknij na "Cashier"->"Deposit" w menu
i wypełnij formularz, który tam znajdziesz. Musisz wpisać swoje prawdziwe dane, aby otrzymać 50$. Po potwierdzeniu danych, Twoja przeglądarka otworzy nowe okienko z różnymi metodami płatności. Możesz je po prostu zamknąć, bez żadnych zmian.
Potwierdź adres e-mail:
Powinieneś na swoją skrzynkę mailową otrzymać e-mail z poker roomu, zawierający odpowiedni kod. Otwórz oprogramowanie PartyPoker, wejdź w "My Account" i wybierz "Validate/Change E-Mail". Tutaj wpisz kod z e-maila. Możesz też zażądać nowego kodu, jeśli nie możesz odnaleźć maila wysłanego do Ciebie przez poker room.
Kiedy to zrobisz, odpowiedz na ten ticket, żebyśmy wiedzieli, że możemy przesłać Ci już 50$.
Pozdrowienia,
pure
w niedzielę wysłałem dowód by zweryfikować dane , do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi, kiedy mogę spodziewac się bonusu startowego? proszę o przetłumaczenie na angielski lub niemiecki, z góry dziękuję,
kastuszka napisał
w niedzielę wysłałem dowód by zweryfikować dane , do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi, kiedy mogę spodziewac się bonusu startowego? proszę o przetłumaczenie na angielski lub niemiecki, z góry dziękuję,
Witaj
W tej sprawie nie ma co wysyłać ticketu - kapitał startowy zostanie do Ciebie wysłany w najbliższych dniach - trzeba cierpliwie czekać
pozdrawiam
Dear customer,
due to an unforeseen technical problem within our poker product, funds might have been credited to your account erroneously.
To be able to conduct further investigations, we have currently closed your account.
We expect the investigation to be finished within the next 24 hours (up to maximum 48 hours) and will enable your account access then if possible.
During this investigation, we will perform any necessary adaptations. Any payouts that have eventually been requested shortly before the closure might be worked on with a delay or cancelled. Please see any changes on your account balance in your account under "Account movements".
Please accept our sincere apologies for any inconveniences this might have caused.
Your bwin team
Co to oznacza próbowałem się zalogować na Bwin to mi wyskakiwało złe hasło myślałem ze shakowali mi konto wszedłem na e-mail i zobaczyłem takie coś o co chodzi ? Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje
Pojawił się jakiś "nieprzewidziany" problem związany z twoim kontem. Wspominają, że kasa mogła być w jakimś sensie błędnie naliczona. W związku z tym support zablokował je na 24h (max 48h) aby sprawę wyjaśnić. Oczywiście przepraszają za niedogodności. Dodatkowo wszelkie akcje typu wypłaty itp. (jeśli jakiekolwiek miały miejsce) zlecone niedługo przed tym problemem, zostaną opóźnione lub anulowane.
Jak odzyskasz dostęp do konta, sprawdź czy nie masz za mało, (lub za dużo
) kasy i jak by co, nalezy skontaktować się z nimi.
P.s.
O to znowu Ty masz. Mam nadzieję, że teraz od razu trafiłem z wyjaśnieniem w sedno twojego problemu ;).
Dzięki wielkie ;] mam nadzieje że to nic poważnego jak mi zablokują konto i zabiorą kasę to się wkur*wie gram wg zasad a tu mi taki numer odwalili ;o
AltairZiom napisał
Dear customer,due to an unforeseen technical problem within our poker product, funds might have been credited to your account erroneously.
To be able to conduct further investigations, we have currently closed your account.
We expect the investigation to be finished within the next 24 hours (up to maximum 48 hours) and will enable your account access then if possible.During this investigation, we will perform any necessary adaptations. Any payouts that have eventually been requested shortly before the closure might be worked on with a delay or cancelled. Please see any changes on your account balance in your account under "Account movements".
Please accept our sincere apologies for any inconveniences this might have caused.
Your bwin team
Co to oznacza próbowałem się zalogować na Bwin to mi wyskakiwało złe hasło myślałem ze shakowali mi konto wszedłem na e-mail i zobaczyłem takie coś o co chodzi ? Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje
Połączyłem Twój wątek ponieważ już mamy jeden temat do tłumaczeń
pozdrawiam
dostał ktoś kiedyś coś podobnego ? trochę się martwię nie chcę stracić kasy z mojego konta za darmo ;o
Witam,proszę o ponowne wysłanie maila z linkiem do aktywacij konta ,dostałem tylko jeden mail z powitaniem a tam niema linka(Clik here to activate your account).
P.S.Folder spam sprawdzony i tam go tez nie ma
molo9 napisał
Witam,proszę o ponowne wysłanie maila z linkiem do aktywacij konta ,dostałem tylko jeden mail z powitaniem a tam niema linka(Clik here to activate your account).
P.S.Folder spam sprawdzony i tam go tez nie ma
Hello,
Could you please re-send me an e-mail with the activation link to my account? I only received one e-mail from you and the link 'Clik here to activate your account' wasn't there.
P.S. I also checked my spam folder and the also didn't find the e-mail with link there.
proszę o przetłumaczenie; Witam, tydzień temu wysłałem foto dowodu, nie otrzymałem żadnej informacji, czy mogę liczyć jeszcze na przyznanie bonusu startowego ?