czy na tej praformie pokerowej są promocje tak jak na pokerstars turnieje dla depozytorów ???
Witam,
na Unibecie również zdarzają się promocje związane z freerollami dla depozytorów, aczkolwiek nie są one regularne.
O obecnych promocjach na Unibecie możesz przeczytać tutaj:
Unibet Poker: 100 000 € w promocyjnych freerollach
iPad od Świętego Mikołaja!
Pozdrawiam
Witam
Chciałem spytać czy mogę konto Unibet podpiąć do PokerStrategy? Założyłem je dawno temu i nie grałem tam...od nie pamiętam kiedy
Albo z racji na długą nieaktywność, może mógłbym zamknąć konto i założyć nowe ? Czy raczej nie ma opcji ?
Cześć Don4tello,
Poniżej wklejam cytat z tego wątku:
4. Unibet
Można podpiąć istniejące konto do PokerStrategy.com pod warunkiem, że nie jest ono podpięte do innego affiliate'a i że nie jest się aktywnym graczem. Jeśli te warunki są spełnione, to należy skontaktować się z naszym supportem podając swoją nazwę użytkownika z Unibet.
Powodzenia w podpinaniu!
Pozdrawiam
Dzięki spinek. Warunek drugi spełniony, jednak pierwszy nie:) Także chyba nic z tego
:sdrink
Hej,
No cóż, bywa
Z Microgaming w ofercie jest jeszcze 24hPoker z prawie identycznymi warunkami bonusu od pierwszej wpłaty i 30% rakeback'iem jak na Unibecie.
Pozdrawiam
Hmm, na 24hPoker też mam konto, ale do nikogo nie podpięte (chyba) i też długo tam aktywny nie byłem. Da się więc coś zrobić ?:)
Hej,
5. 24hPoker:
Jeśli twoje konto nie jest przypisane do żadnego affiliate'a i nie było aktywne przynajmniej przez okres 6 miesięcy, to wolno ci założyć nowe konto przez PokerStrategy.com. W tym celu trzeba jednak wcześniej skontaktować się z supportem 24hPoker.
Musiałbyś w takim razie napisać na support@24hpoker.com, że chciałbyś grać u nich na koncie przypisanym do PokerStrategy.com i uzyskać zgodę na założenie nowego konta.
Pozdrawiam