Przejdź do forum
Kilka pytań.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kilka pytań.

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
568 Wyświetlenia
Mariuszek88

Witajcie. Właśnie zacząłem grać na UNIBECIE i mam kilka pytań odnośnie tego roomu. A mianowicie:

1. Jestem graczem microstawek i gram niewiele, przez co wyrabiam maksymalnie 10 euro rake'u w tygodniu. Jak wygląda sytuacja z rakebackiem i punktami lojalnościowymi i co według Was powinienem robić?
2. Czy wiadomo, czy w przyszłości w turniejach SNG i MTT HUD będzie działał?

Na obecną chwilę mam tylko dwa pytania, ale pewnie z kolejnymi dniami pojawią się nowe.
Jednakże na obecną chwilę muszę przyznać, że na Unibecie całkiem przyjemnie się gra. Przez ostatnie dwa miesiące grałem na starsach, gdzie zaliczyłem torbę i powrót na mniejszy room to strzał w dziesiątkę, zwłaszcza że traffic jest lepszy niż myślałem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Główny administrator
spinek

Cześć Mariuszek88,

Jeżeli masz konto założone za pośrednictwem PokerStrategy.com to automatycznie powinieneś mieć status Platinum i otrzymywać 30% rakeback'u.
Więcej informacji na temat programu lojalnościowego na Unibecie znajdziesz tutaj. Punkty te są zamieniane na rakeback i nie można ich już wykorzystać w sklepie Unibetu (choć w różnych promocjach możesz też dostać tzw. non-cashable points, które będziesz mógł wykorzystać w sklepie).

Co do odpowiedzi na drugie pytanie to z HUD-em na SNG i MTT sa problemy bo są techniczne trudności z dostępem do okien oprogramowania Microgaming. PokerTracker oficjalnie nie oferuje HUD-a na SNG/MTT w sieci Microgaming, za to Holdem Manager podobno działa, ale też często są z tym spore problemy (prawdę mówiąc nigdy nie grałem SNG/MTT na Microgaming, a tylko cash i nie mogę tu nic z własnego doświadczenia napisać).

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat