Witam
Mam dziwny problem gdy próbuję logować się do softu to wyskakuje mi komunikat "login lub hasło niepoprawne proszę spróbować później". Rozmawiałem z supportem i wg ich wskazówek odinstalowałem i ponownie zainstalowałem i żadnej poprawy. Co prawda raz mi się udało zalogować ale następnego dnia problem powrócił. Czy ktoś miał podobny problem?
problemy techniczne softu unibet to zmora tego serwisu.
niestety support jest ze tak powiem "z dupy" i nic nie pomoze.oni dzialaja bardziej jako zapora niz wsparcie.piotr w sumie nawet proponowal zmiane roomu zamiast pomocy
Najśmieszniejsze jest to, że ma ich stronę mogę się logować bez problemu, problem jest na ich sofcie.
Cześć,
Niestety ciężko nam pomóc w tej kwestii, nie mamy dostępu do informacji odnośnie waszych kont tak jak obsługa poker roomu, dlatego sugeruję kontaktować się z nimi, ale nie przez live chat bo osoby a przez poniższy adres e-mail, ponieważ osoby na live chacie posiadają zazwyczaj wiedzę, która ogranicza się do samej oferty poker roomu, więc z problemami technicznymi Wam nie pomogą:
Powodzenia!
Pozdrawiam.
Niestety pisałem na info o swoim problemie to odesłali mnie na chat lub do rozmowy telefonicznej z konsultantem. Kiedyś tak było ale obecnie makabra poza reinstalacją nic żadnej pomocy. Poniżej wklejam tekst odpowiedzi jaka otrzymałem od Unibet
"Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Bardzo mi przykro z powodu utrudnień związanych z logowaniem do konta gracza. Uprzejmie informuję, że pomoc w tej kwestii można uzyskać tylko poprzez kontakt telefoniczny z działem obsługi klienta Unibet. Proszę o kontakt w tej sprawie drogą telefoniczną z działem obsługi klienta pod numerem 800 702 073 ( z telefonów stacjonarnych połączenie bezpłatne, nie oferujemy bezpłatnego numeru kontaktowego z telefonu komórkowego) lub 00 44 207 949 0088 (Międzynarodowy - w/g stawek operatora) lub kontakt za pośrednictwem czatu w godzinach od 11.00 do 21.00 jeśli jest dostępny."
Wyskakujące okienko your request not be processed please try later
Ja miałem taki problem z ich aplikacją. Z dnia na dzień wyskoczył taki komunikat i nic nie dało się zrobić jeśli chodzi o ich soft jedyne jak mogłem zalogować się i grać to przez przeglądarkę. A za rady ich supportu proszę zrobić reinstal systemu to podziękowałem szczerze nie polecam ich aplikacji