Gdy uruchamiam aplikacje wyskakuje mi to okienko z takim komunikatem jak w temacie. Mogę się zalogować ale gry mi się nie ładują tylko to okienko wyskakuje z tym komunikatem. Reinstalowałem i nic dalej ten sam problem. Ktoś wie jak to naprawić ?
Witam,
spróbuj uruchomić soft Unibetu jako administrator. Jeśli to nic nie pomoże to pozostaje mi, pokierować Cię do supportu HoldemManagera, oni na pewno będą mieli sposób na rozwiązanie Twojego problemu.
Pozdrawiam
Cześć,
próbowałem różnych opcji od uruchomiania jako administrator, głębokie usuwanie śladów instalacji itp i na nowo instalacja.
Dalej to samo, dodam tylko że ten komunikat pojawił się z dnia na dzień wcześniej wszystko chodziło bez problemu.
Okienko wyskakuje wtedy gdy pojawia się login do logowania , po zalogowaniu się, znowu wyskakuje okienko z tą informacja , kliknę na przykład na turnieje i znowu okienko wyskakuje, turnieje, gry stolikowe etc nie są wyświetlane. Soft ten już odinstalowałem ale jeżeli ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać niech napisze.
też mi coś takiego wyskakiwało kiedyś, ale mogłem normalnie grać więc nie przeszkadzało bardzo. wydaje mi się że to coś z internet explorer/flashem/javą etc, spróbuj updatować wszystko co się da
Witajcie,
Też mi to wygląda na problem Internet Explorera, albo jednej z jego dodatków - takich jakie wymienił krawczeiro :sdrink
Spróbuj zrobić update i daj znać czy pomogło.
Pozdrawiam,
jeneral86