Przejdź do forum
Pocket card Manager

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pocket card Manager

17 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,637 Wyświetlenia
Sobol6301

Według mnie jest to opcja która zabija pokera online. Wyobraźcie sobie przecietnego gracza, który przegrywa pare BI z rzędu. Popada w monkey tilt i gra każdą rekę jak maniak. Oddaje stack za stackiem. Własnie szukamy takich graczy. Unibet jednak postanowił ich chronić i daje możliwośc autofoldowania danego zakresu z danych pozycji. Soft kontroluje ich poziom emocji i powoduje ze nie grają na tilcie rąk z którymi by grali, gdyby nie mieli właczonej opcji autofoldowania. Ja chyba zmienie wkrótce room jak priorytetem bedzie ochrona fiszy( przewaga stołów annon na d zwykłymi, czy takie opcje jak Pocked card manager)

16 odpowiedzi
qsiex

kolejnym krokiem beda filmiki z tight range do ustawienia i hit or fold to the grave of poker

A jak przekłada się nazewnictwo early/middle/late position na konkretne pozycje z grach SH?

Sobol6301 Autor wątku
Sobol6301

early to UTG, Middle to MP, Late to CO i BU. Tak mi się przynajmniej wydaje

trombek

Unibet od jakiegoś już czasu zmierza w złym kierunku, chodzi nawet o całą sieć microgaming. Pierwsze wprowadzili anonimowe stoły, gdzie przeniosły się wszystkie fishe a teraz to, cięzko teraz na tym sofcie znaleźć kilka dobrych stolików, nawet w godzinach szczytu :(
Trudno ja w każdym razie już zdąrzyłem sie przenieść na inny soft :f_grin:

vandixxx

który inny soft?
faktycznie te anon stoły są beznadziejnym pomysłem i długo trzeba szukać fiszy na normalnych. MI się jednak podoba opcja rakebacku, wolę to niż bonusy do ugrania za pkty.

Refic

Witam,

Byłem pewny, że już się wypowiadałem w tym temacie :O

Zaraz po wprowadzeniu nowej opcji, również byłem negatywnie do niej nastawiony, myślałem że fishe będą tego używać, wprowadzą sobie jakieś dane z tabelek i ich gra stanie się wyraźnie lepsza.

Ale teraz, po pewnym czasie, nie widzę żadnej różnicy w grze fishów.
Popatrzcie na to od ich strony, przychodzi sobie taki fish, klika sobie w przyciski i się tym bawi, czy dla taką osobę, zainteresuje ww. opcja? Moim zdaniem nie, bo to mu tylko zabiera możliwość klikania w przyciski i możliwość zabawy.
Poza tym, nie sądzę, żeby chciało im się to ustawiać i żeby w ogóle wiedzieli o co tam chodzi.

Co do stołów anonimowych, osobiście nie lubię na nich grać, a mimo iż gram tylko na zwykłych, to nie narzekam na ilość słabych graczy, szczególnie w weekendy :)

Pozdrawiam

gzegosz

ja narzekam. w tej chwili sa 2 pełne stoliki nl10 sh nie anonimowe. poziom na nich co prawda słaby ale 2 stoły?
co najlepsze jest z 10 pustych stołów do których czeka po 3-5 graczy bo wszyscy zaznaczyli ze chca sie dosiąsc jak bedzie 5 graczy i tak sobie czekamy.
na anonimowych nie chce grac bo nie po to kupiłem HM, czytałem arty i ogladałem filmy zeby teraz grac na czuja czy zapamietywac jakies kretynskie zagrania fishow. generalnie nie wiem czemu ten room jest tak polecany na PS.

vandixxx

klikałem dziś pierwszy raz koło południa na 2 anonach z HEM w ten sposób, że zaznaczyłem bieżącą sesję i dało radę :)
kosmos co się tam wyprawia (byłem na nl20) jeden miał staty 66/21 i się nabudował do 14 BI i nic mu się nie dało zrobić

wracając do tematu mi się podoba ten manager, bo kilka razy na tilcie miałem ochotę jakiegoś trasha otworzyć i się nie udało ;)

gzegosz

jak otworzyles 2 stoły to i tak miales złe saty bo na obu sotłach masz goscia co sie nazywa Player 1, Player 2... i ich sa oni uznawani przez HM za tego samego typa.

vandixxx

Jeśli zaznaczysz bieżącą sesję, to masz staty liczone od zera i poprawnie. Jedynie musisz uważać jak się dany player zmieni.

gzegosz

tak, ale tylko jak masz otwarty jeden stół. jak masz 2 stoły to na obu masz goscia co sie nazywa np. Player 3 i ma on te same staty- liczone z jego gry na 2 stołach a to sa przeciez rozni gracze :D

vandixxx

nie wiem... mi pokazuje różne staty. Czasem diametralnie różne, nawet jak to ta sama osoba to widać klika jak jej się podoba. Mi to nie przeszkadza :)

Mack0

Co w pocket managerze oznaczają pozycje early, middle, late na stole SH a co na FR?

kNoq001

Napisane przez gzegosz
tak, ale tylko jak masz otwarty jeden stół. jak masz 2 stoły to na obu masz goscia co sie nazywa np. Player 3 i ma on te same staty- liczone z jego gry na 2 stołach a to sa przeciez rozni gracze :D

nie, jesli na danym stole klikniesz dwa razy na huda to bedzie Ci wyswietlal staty tylko dla danego stolu tak wiec player 1 ze stolu x bedzie mial inne staty niz player 1 ze stolu y

Smokingbarrel

Late to masz CO i BU middle MP early UTG zreszta jak klikniesz zeby ustawic to na dole masz zaznaczone jakie pozycje przy stole reprezentuje dane okreslenie :P

gzegosz

zgadza sie, moj blad. jakos zle to sprawdzilem.