Przejdź do forum
brak rak w HM

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

brak rak w HM

13 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,888 Wyświetlenia

Witam

Jak radzicie sobie z analizowaniem rak na Unibecie, skoro ten soft gubi duza czesc rozdan ?

Rozegralem do tej pory 4k rak a do Holdem Managera trafilo zaledwie 1550. W takiej sytuacji nie mozna przeanalizowac wlasnych rozdan, co jest niezbedne przy atakowaniu wyzszych limitow. Nie mowiac juz o braku wykresu ( bo przeciez wykres z wybiorczych rak jest bezuzyteczny )

Czy ma ktos z Was, grajacych juz dluzej na Unibecie rozwiazanie tego problemu, ktory jest z wyzej wymienionych oczywistych wzgledow nie do przyjecia ?

Jak do tej pory nie spotkalem sie nigdzie z tak duzym minusem, a gralem na kilkunastu pokerroomach ( w tym na ongame.. )

Czekam niecierpliwie na jakies konstruktywne odpowiedzi i
pozdrawiam serdecznie:)

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak radzicie sobie z analizowaniem rak na Unibecie, skoro ten soft gubi duza czesc rozdan ?

Odpowiedz
Cytat

Witaj 7bekon7,

Gubienie rąk przez soft MicroGaming to dość znana przypadłość, jednak niemożliwe jest to, żeby przez 4000 rąk zgubiło 2450. Być może wina leży w źle działającym HM'ie?

Ja używam PT3, i ilość zgubionych rąk oscyluje w granicach 4-5 handów/1000 rozegranych rąk.

Może masz poustawiane jakieś filtry w HM`ie, przez co nie wszystkie ręce są wyświetlane?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam

Wydaje mi się, że znalazłem rozwiązanie twojego problemu.
Importujesz ręce dopiero gdy skończysz grać prawda? Gdy ja tak robiłem, również HM gubił bardzo, bardzo dużo rozdań, jednak gdy zacząłem normalnie importować podczas gry, to wszystko wróciło do normy.

Wypróbuj ten sposób i daj znać, czy pomogło :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam

Dziekuje serdecznie za pomoc. Faktycznie gralem bez HUDa, teraz go zapuscilem i zebralo 100% rak, probka wprawdzie nieduza, ale poki co jest dobrze:)

Dzieki i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic

Cieszę się, że to pomogło :)
Jeżeli nie lubisz grać z HUD'em na np. anonimowych stolikach, to możesz go wyłączyć, mimo to importując cały czas ręce.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
gzegosz

Co robic jesli mi to nie pomoglo? na 800 rąk zgubił mi cos około 20 ale co dziwne głownie z te wiekszą pula... nie da sie tak grac. HUD generalnie sie zawiesza importuje cały czas podczas gry. jakies rady?

Odpowiedz
Cytat
gzegosz

ok. jakby ktos mial tez taki problem to zmiana jezyka na angielski pomaga

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam gzegosz

Widzę, że doskonale sam sobie poradziłeś, dzięki za informacje.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
nikoafc

Witam mam taki problem z HM na Unibecie, mianowicie wlaczylem opcje autoimport folders, dodalem folder nowego poker roomu (w tym przypadku Unibet). Zaczalem grac, hud dzialal elegancko, zaznaczalem sobie rece ktore chcialem wstawic do oceny po czym zakonczylem sesje i autoimport. Filtry pozmienialem na odpowiednie, jezyk angielski mam w sofcie unibetu ale ani 1 reki nie mam w Hands po zakonczeniu sesji.

Odpowiedz
Cytat
Fil1987

Ja z kolei z ciut innej strony - gdzie DOKŁADNIE jest zapisywana historia rozdań?
Rozegrałem trochę handów i sam soft widzi te rozdania, natomiast HM nie pokazuje ich w ogóle...

Odpowiedz
Cytat

UB przechowuje rozdania w pliku:

[home]\Microgaming\Poker\unibetpokerMPP\GameHistory.dat

Odpowiedz
Cytat
Fil1987
Odpowiedz
Cytat