Przejdź do forum
Koniec Ecopayz na U...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Koniec Ecopayz na Uni

45 Posty
23 Użytkownicy
19 Reakcje
12 K Wyświetlenia
Don4tello
BlackMember

Na moje pytania dlaczego nie ma już możliwości korzystania z Ecopayz na roomach i czy to tylko chwilowa sytuacja odpisali mi jednym zdaniem:
"Uprzejmie informujemy, że próba dokonania transakcji ze sprzedawcą nie jest możliwa, ponieważ nie jest on autoryzowany w naszym systemie, aby móc działać na terenie Polski."

Odpowiedz
Cytat
grackhack
Oldschool Grinder

Macie dostepną tą opcje wpłaty Hipay na Unibet?Ktoś próbował wplacić na pokerrom za pomocą wirtualnej karty eco?

Odpowiedz
Cytat
Riverek
Oldschool Grinder

Ja u siebie nie mam dostępnego HiPay, więc wątpię, żeby miał ktoś inny z regionu Polski. Ja to wygląda z innych regionów UE to już nie wiem, ale chyba też, choć pewności nie mam.

Odpowiedz
Cytat
sandraardnas
Elite Grinder

Napisane przez PrzemoSiemo
Cześć

Panowie, jaka metoda wpłat/wypłat na Unibet będzie najrozsądniejsza (opłaty/prowizje) ?
Do tej pory korzystałem jedynie z ecopayz.
Maksymalne wypłaty miesięczne 1500pln.
Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Z tego co widzę, to muchbetter. Na Unibecie można kliknąć, że chcesz wypłacić w złotówkach i ci podobno przeliczają bez żadnych opłat. Jak masz konto MB w złotówkach, to dostajesz złotówki i nie płacisz nic za przewalutowanie.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87
PokerStrategist

Jeśli sa problemy z tymi portfelami to lepiej zrobić konto w euro na MB. Transfer kasy z innymi platformami bedzie korzystniejsze.

Odpowiedz
Cytat
Riverek
Oldschool Grinder

Zastanawiam się czy nie warto się narazie wstrzymać... Nie analizowałem jeszcze Much Better od środka jak to wygląda i czy można mieć kilka kont w różnych walutach jak na EcoPayz, ale życie nie znosi próżni i pewnie pojawi się jeszcze jakiś inny portfel jako alternatywa.

Odpowiedz
Cytat
rudzik
Oldschool Grinder

Na MB nie mozna miec subkont tak jak na Eco. Karta jest darmowa ale zeby ja zamowic trzeba miec przynajmniej 115$ USD na koncie. Wyplaty z bankomatu/platnosci za przewalutowanie - 0.99%.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Napisane przez rudzik
Na MB nie mozna miec subkont tak jak na Eco. Karta jest darmowa ale zeby ja zamowic trzeba miec przynajmniej 115$ USD na koncie. Wyplaty z bankomatu/platnosci za przewalutowanie - 0.99%.

Mam subkonta , nie mam Vipa. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Riverek
Oldschool Grinder

Napisane przez tigerek73

Napisane przez rudzik

Mam subkonta , nie mam Vipa. :f_thumbsup:

Masz sub konta na MuchBetter czy EcoPayz?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Mgła covidowa spowodowała że odczytałem MB jako Skrill. Sorry.

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

A czemu nie możecie doładowywać kartą ? np. skrill , blackcardcat ? swoja drogą z polecenia na black 10e

Odpowiedz
Cytat
emomaniac
Oldschool Grinder

Nrwa, ja właśnie czekam na kartę netelera, najstarsza firma.
chcialo się kart ecopayz - swoją drogą czemu nie ma official stnowiska pokerstratedzy ; ajK BYŁO NAGANIANIE NA GOLD ECOPAYZ FROM pokerstratedzy to było fajnie, teraz pyska nie ma komu otworzyć

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

właśnie najlepiej w $ miec netteler bo sie zastanawiam do ggpoker

Odpowiedz
Cytat
emomaniac
Oldschool Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
Fasters
Oldschool Grinder

Tyle, że wszystko tyczy sie Polaków nie zyjacych w Polsce😅 tak zeby była polaryzacja na roonach😉

Ps.Swoja droga zastanawia mnie jak z kontem na eco usuwacie czy zostswiacie?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Swoja droga zastanawia mnie jak z kontem na eco usuwacie czy zostswiacie?

Ja raz go użyłem do wpłaty na partypoker. Nie zamawiałem karty do konta i nawet pełnej weryfikacji nie zrobiłem (czyli wysyłanie skanu dowodu i selfie), żeby potem móc robić wypłaty na konto. Zamierzam konto na eco zamknąć, bo po co mi takie konto, jak w przyszłości i tak z niego nie będę korzystać.
Założę sobie na muchbetter, bo planuję w październiku zacząć przygodę z unibetem.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87
PokerStrategist

Dzisiaj doszla mi karta Muchbetter. Wypłata z bankomatu PKo BP. 300 pln po kursie 0.229e oplata 0.68e.

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

wypłata tania ale za każdą wpłatę na ggpoker 6% wyplata to samo

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Co takiego? Za wypłatę z poker roomu muchbetter przycina sobie 6%?

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

Na muchbetter mam PLN na ggpoker dolary przy wplacie dolar przykladowo 3.8 to liczą po 4.0 a przy wyplacie z roomu 3.6 za dolka xD

Odpowiedz
Cytat