Czy zostały wykluczone jakieś kraje bo widzę spadek na cash.
Napisane przez Bolexx
Czy zostały wykluczone jakieś kraje bo widzę spadek na cash.
Ukraina, Litwa i chyba Rosja to są rynki z których Unibet zrezygnował określając je jako "bad for ecology poker". Niemcy zostały z kolei okrojone z oferty gier, ale nadal Unibet jest tam dostępny.
z unibetcommunity
Unfortunately, we will be unable to offer poker for German players from the 21th of September 2021 from 04:00 CEST.
Napisane przez Riverek
Napisane przez Bolexx
Czy zostały wykluczone jakieś kraje bo widzę spadek na cash.Ukraina, Litwa i chyba Rosja to są rynki z których Unibet zrezygnował określając je jako "bad for ecology poker". Niemcy zostały z kolei okrojone z oferty gier, ale nadal Unibet jest tam dostępny.
Polska też w nich była ale to chyba dotyczyło gorszego rb dla nas, rzeczywiście tak jest czy dla Polaków nowy system rb nie jest niższy niż w innych krajach ?
Nie jest niższy, zrezygnowali z tego pomysłu karania graczy z krajów, które są "złe dla ekologii pokera". A Ukraińcy bloka nie dostali i mogą grać (przynajmniej w hexapro, a w cash to nie wiem jak jest).
RB mamy taki jak większość, więc tu jest ok. Nie wiem w końcu, które Państwa usunęli i na jakich zasadach (czy ograniczyli liczbę rodzajów gier jak w przypadku Niemiec, czy też usunęli całkowicie), ale coś takiego miało na pewno miejsce co widać po sadku na CASH chociażby.
Sprawdziłem na rosyjskim forum pokerowym. 26 lutego ruskom zamknięto konta, więc nie mogą grać i to samo chyba Litwinom. Natomiast Białoruś i Ukraina może normalnie grac, można z tych krajów rejestrować nowe konta.
No to by się mogło zgadzać, o czym sam już jakiś czas temu pisałem w jakimiś innym wątku tylko mi uciekło. Nie wiem czy te wyłączenia nie dotknęły też Serbii bądź tamtych regionów, ale to już mało istotne.
Dziwne że sami zamykają sobie te rynki mając dość mały playerpool no ale dla nich poker to pewnie "dodatek".
Napisane przez Bolexx
Dziwne że sami zamykają sobie te rynki mając dość mały playerpool no ale dla nich poker to pewnie "dodatek".
W przypadku Litwy i Serbii zgoda, natomiast Rosjanie to Rosjanie i tutaj trochę sobie strzelają w stopę, tym bardziej, że wkrótce całkowicie zamykają się również w Niemczech.
Kto gra na unibecie? Jak wasze odczucia jeśli chodzi o liczbę graczy? Bo gram aktualnie hexa pro za 2 euro na trzy stoły i czasami są przestoje, że gierki się nie odpalają, a potrafi tak być, że 2 albo i 3 stoły nie odpalają się przez kilkadziesiąt sekund.. To na wyższych limitach może być jeszcze gorzej.. Jakie kraje wykluczyli i czy planują wykluczyć nas wie ktoś?
FulHaus gdzie jest podana liczba graczy? Grałem w nocy teraz przez 9 h na 4 stoły hexa za 2 ojrony i to była męczarnia trzeba było czekać po parę minut dosłownie, żeby się odpalił chociaż jeden stół i tak przez całą noc od 23 do 8 rano.. Masakra Edit dobra już widzę aktualnie 5 graczy jest...