Przejdź do forum
Liczba graczy

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Liczba graczy

15 Posty
7 Użytkownicy
4 Reakcje
3,556 Wyświetlenia
Bolexx

Czy zostały wykluczone jakieś kraje bo widzę spadek na cash.

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
seopaweu

Niemcy.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx Autor wątku
Bolexx

Jeszcze jakiś rynek wykluczą i nie będzie z kim grać na cash...

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Napisane przez Bolexx

Ukraina, Litwa i chyba Rosja to są rynki z których Unibet zrezygnował określając je jako "bad for ecology poker". Niemcy zostały z kolei okrojone z oferty gier, ale nadal Unibet jest tam dostępny.

Odpowiedz
Cytat
gregor99

z unibetcommunity

Unfortunately, we will be unable to offer poker for German players from the 21th of September 2021 from 04:00 CEST.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx Autor wątku
Bolexx

Napisane przez Riverek

Napisane przez Bolexx

Ukraina, Litwa i chyba Rosja to są rynki z których Unibet zrezygnował określając je jako "bad for ecology poker". Niemcy zostały z kolei okrojone z oferty gier, ale nadal Unibet jest tam dostępny.

Polska też w nich była ale to chyba dotyczyło gorszego rb dla nas, rzeczywiście tak jest czy dla Polaków nowy system rb nie jest niższy niż w innych krajach ?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Nie jest niższy, zrezygnowali z tego pomysłu karania graczy z krajów, które są "złe dla ekologii pokera". A Ukraińcy bloka nie dostali i mogą grać (przynajmniej w hexapro, a w cash to nie wiem jak jest).

Odpowiedz
Cytat
Riverek

RB mamy taki jak większość, więc tu jest ok. Nie wiem w końcu, które Państwa usunęli i na jakich zasadach (czy ograniczyli liczbę rodzajów gier jak w przypadku Niemiec, czy też usunęli całkowicie), ale coś takiego miało na pewno miejsce co widać po sadku na CASH chociażby.

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Sprawdziłem na rosyjskim forum pokerowym. 26 lutego ruskom zamknięto konta, więc nie mogą grać i to samo chyba Litwinom. Natomiast Białoruś i Ukraina może normalnie grac, można z tych krajów rejestrować nowe konta.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

No to by się mogło zgadzać, o czym sam już jakiś czas temu pisałem w jakimiś innym wątku tylko mi uciekło. Nie wiem czy te wyłączenia nie dotknęły też Serbii bądź tamtych regionów, ale to już mało istotne.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx Autor wątku
Bolexx

Dziwne że sami zamykają sobie te rynki mając dość mały playerpool no ale dla nich poker to pewnie "dodatek".

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Napisane przez Bolexx
Dziwne że sami zamykają sobie te rynki mając dość mały playerpool no ale dla nich poker to pewnie "dodatek".

W przypadku Litwy i Serbii zgoda, natomiast Rosjanie to Rosjanie i tutaj trochę sobie strzelają w stopę, tym bardziej, że wkrótce całkowicie zamykają się również w Niemczech.

Odpowiedz
Cytat
tomex111

Kto gra na unibecie? Jak wasze odczucia jeśli chodzi o liczbę graczy? Bo gram aktualnie hexa pro za 2 euro na trzy stoły i czasami są przestoje, że gierki się nie odpalają, a potrafi tak być, że 2 albo i 3 stoły nie odpalają się przez kilkadziesiąt sekund.. To na wyższych limitach może być jeszcze gorzej.. Jakie kraje wykluczyli i czy planują wykluczyć nas wie ktoś?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Przecież w hexa masz podane ilu graczy gra, więc nie wiem o co konkretnie pytasz.

Odpowiedz
Cytat
tomex111

FulHaus gdzie jest podana liczba graczy? Grałem w nocy teraz przez 9 h na 4 stoły hexa za 2 ojrony i to była męczarnia trzeba było czekać po parę minut dosłownie, żeby się odpalił chociaż jeden stół i tak przez całą noc od 23 do 8 rano.. Masakra Edit dobra już widzę aktualnie 5 graczy jest...

Odpowiedz
Cytat