Przejdź do forum
Summer Million PP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Summer Million PP

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
348 Wyświetlenia
Nicotic
PokerStrategist

Mam pytania jak i prośbę do użytkowników i trenerów. Nie będe ukrywał, że gram mtt i sng od niedawna. Udało mi się wygrać wejściówke do Summer Million na PP i chce się ostro przygotować a mam niestety już tylko tydzień, jako że nie mam dostępu do materiałów dla złota i wyżej może Wy moglibyście dać mi choć parę wskazówek co do mtt na wyższych stawkach. Każda porada mile widziana, jest jakas konkretna róznica grania w turniejach z tak dużym wpisowym??

Jakie materiały polecacie do nauki ? czytalem co nieco, między innymi Lee Nelsona itp., oglądam też filmiki Naszych trenerów jak i staram się ostastnio grać sporo sng 1 table, chyba dzięki temu final table był dla mnie niebo latwiejszy niż droga do niego ;)

2 odpowiedzi
TimotheeS
Elite Grinder

Hej,
turniej ten zazwyczaj gra sporo osób z satelit, więc nie sugerował bym się, że wysoki BI = wysoki poziom ;)
Warto na pewno w trakcie grania sprawdzać sobie kogo mamy na stole, no i oznaczyć tych, którzy są na spory + w mtt - takie osoby na pewno będą wykorzystywać leaki słabszych graczy i tych którzy mogą mieć efekt scary money :)
A co do samej gry - turniej jest dość deep z tego co pamiętam, więc na pewno opłaca się na początku grać sporo z pozycją z rozwojowymi rękami (sc, Axs, itp), pp itd, ale ogólnie na pewno najlepiej tak jak w innych mtt - czyli początek tight :)
Polecam do nauki obejrzeć sobie też produkcje Simona z turniejów z wysokim BI ;)
Pozdro!

Nicotic Autor wątku
Nicotic
PokerStrategist

Dzięki wielkie za odpowiedź, pozdrawiam ;)