Przejdź do forum
1050$ Super Tuesday

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1050$ Super Tuesday

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
519 Wyświetlenia

Wtorkowy high roller poker stars. Gram satelite za 4.4$ rebuy 3x turbo.
102 graczy 6 miejsc płatnych ( 2 wejściówki 3x300$ 1x18$ ). Zostało 3 graczy. Mój stack to połowa wszystkich żetonów. Mój roll nie pozwala mi grać w tym turnieju. Dlatego zamierzam zamienić wygraną na t$. I teraz następuje problem. Bo satelita skończy się po rozpoczęciu turnieju. Czyli nie będzie możliwości wyrejestrowania się.

Co robicie ?
One time, gram turniej życia za 1k$ przy bankrollu 500$ czy sit out, czekam aż mnie wyblinuje i biore 1/3 wygranej ?

Jak się skończyło napisze troszkę później po zapoznaniu się z Waszymi odpowiedziami.

8 odpowiedzi
WojtekBest
PokerStrategist

bierz 3 paczki

DonCoralone
Oldschool Grinder

Grałbym o wejściówkę. $1050 ryzykowane, a $300 pewne. IMO turniej - biorę $1050.
Dodatkowe pytanie: Dlaczego zagrałeś tą satkę i czy wiedziałeś, że nie wyrejestrujesz się z wygranego turnieju?

PS. W tym High-rollerze masz ponad 12% miejsc płatnych. Close decyzja

BleakAmaranth
BlackMember

One time

pobierat0r
PokerStrategist

dokładnie, walka o wejściówkę i one-time, a jak się nie uda to bez płaczu :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez DonCoralone
Dodatkowe pytanie: Dlaczego zagrałeś tą satkę i czy wiedziałeś, że nie wyrejestrujesz się z wygranego turnieju?

Satelita skończyła się 2 minuty po rozpoczęciu turnieju. Dałbym sobie rękę uciąć że zdarzę się wyrejestrować... i teraz nie miałbym ręki.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Nie wyrejestrujesz się :).

Kaeresen
Oldschool Grinder

przy rollu 500 to cie nawet nie powinno byc w tej satelicie :facepalm:

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Kiersno
przy rollu 500 to cie nawet nie powinno byc w tej satelicie :facepalm:

this!
4,4 rebuy wygląda dość niewinnie ale dodanie do tego 3xturbo to zmienia postać rzeczy _thumbsup: