witam
moze ktos sie spotkal z takim problem i umialby pomoc lub cos podpowiedziec
ponizej wkleje maila jaki wyslalem z zapytaniem do supportu poker stars wyjasniajac sprawe
po wlaczeniu softu, na poczatku gry wszystko dziala prawidlowo i nie wiem od czego to zalezy, ale w pewnym momencie przestaje mi dzialac mozliwosc dodawania sie do listy oczekujacych do stolu, nieraz zdazalo sie to po godzinie gry, nieraz wcale w ciagu kilku godzin grania, a od wczoraj mam to za kazdym razem po kilkunastu minutach gry
gdy nie moge dodawac sie do waitlisty wystarczy ze zamkne poker stars, wlacze od nowa i ta funkcja juz dziala, dzieje mi sie to od miesiaca, a pamietam ze w zeszlym roku jak gralem na poker stars wszystko bylo dobrze grajac na tym samym komputerze i chyba jedyne co zmienilem to system na windows8, ostatnia aktualizacja softu nie rozwiazala tego problemu, a w ostatnich dniach z jakiegos powodu problem pojawia sie juz caly czas
czy ktos moze zglaszal juz taki problem lub moze jest znany powod dlaczego moze wystepowac? czy moze gdzies u mnie komputerze zapisuja sie informacje o bledach jakie wystepuja w sofcie (byc moze tam znalazlbym rozwiazanie)?
dodam jeszcze to czego nie napisalem w mailu - uzywam dodatkowo TableScan Turbo, rozmawialem na skype z (chyba) tworca tego programu i nie wie od czego to moze byc, mial zgloszenia o tych przypadkach ale podobno zdazalo sie to ludziom tylko raz a pozniej dzialalo normalnie (ja mecze sie z 2 miechy), poradzil mi tylko zeby sciagnac najnowsza wersje z forum TST (ktora nie pomogla) i zeby poszukac przyczyny w sofcie starsow stad mail do supportu
ktos pomoze? cos podpowie gdzie lezy problem?
pozdrowka