Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pomocy

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
647 Wyświetlenia

Witam

Mam mały problem otóż miałem format niedawno i teraz musiałem od nowa ustawiać opcję itp. dla własnej wygody i nie wiem co zaznaczyłem, ale mam odwrócone karty tyłem i tylko najeżdżając kursorem pokazują mi się z przodu, a grając na wielu stołach ta opcja na dłuższą metę nie prkzyniesie mi sukcesów także jeśli ktoś jak te karty odwrócić żeby były przodem do gry będę wdzięczny za pomoc ;-)

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Simplus
PokerStrategist

options->table display options -> hide hole cards

Odpowiedz
Cytat
maciasowy
PokerStrategist

options-->table display options-->hide hole cards (odznacz)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzięki jak coś to możecie zamknąć ten temat

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam

Ponieważ wczoraj mi szybko pomogliście dzisiaj też postanowiłem skorzystać z Waszej pomocy, otóż mam prośbę:

Jak ustawić albo inaczej gdzie znajduje się opcja żeby automatycznie mnie posadzało na danym miejscu nawet jak siądę na innym ??

I druga sprawa pojawił mi się jakiś stolik Zoom czy da się go skasować, usunąć albo gdzieś zakryć bo ów stolik jest zawsze u góry a ja zaczynam od wolnych stolików i bardzo mnie to denerwuje ...

Z góry dzięki za pomoc :-)

Odpowiedz
Cytat
tras
Elite Grinder

Napisane przez Krakowiaczek20
Witam

Jak ustawić albo inaczej gdzie znajduje się opcja żeby automatycznie mnie posadzało na danym miejscu nawet jak siądę na innym ??

Opcje>>Preferred seat

Napisane przez Krakowiaczek20

I druga sprawa pojawił mi się jakiś stolik Zoom czy da się go skasować, usunąć albo gdzieś zakryć bo ów stolik jest zawsze u góry a ja zaczynam od wolnych stolików i bardzo mnie to denerwuje ...

Spróbuj w filtrach odznaczyć typ stołów OTHER (jeśli masz lobby po polsku to INNE)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki Tras

faktycznie z tym miejscem sobie poradziłem

mam wersję polską, faktycznie we flirtach odznaczając inne zniknął mi Zoom jednak zniknęły też wszystkie stoły $ także chyba nie da się usunąć tego Zooma chyba że masz albo ktoś ma pomysł jak to zlikwidować :-)

Odpowiedz
Cytat
tras
Elite Grinder

Sprawdź jeszcze waluty w filtrach

Odpowiedz
Cytat