Tez sie wam popsulo pokerstras? W turniejach wszyscy sa na sitoucie i nic nie mozna zrobic
Zwrócą zwrócą.
Starsy w takich przypadkach to najlepsza firma jaką znam. Na pewno stratny nie będziesz.
Napisane przez koval1990
Witam.sytuacja wyglada tak :
Gralem sobie dzis troszke, a potem latalem po necie i gdy chcialem sprawdzic moj vip status w casierze to nie chcial sie otworzyc, wiec klikalem na vip status w glownym lobby u gory i dalej sie nie chcialo otworzyc. Wyszedlem z softu i jeszcze raz wchodze i gra gitara tylko , ze teraz nie chce mnie zalogowac. Klikam log in , wpisuje dane i nic ... Dalej mam do wyboru Log in , ktore klikam i juz nie wyskakuje okno do wpisania hasla. Wiec wchodze sobie w lobby turnieju i tam chce sie zalogowac ale to samo co z glownego lobby, wpisuje haslo i nic sie nie dzieje ... Jakies pomysly ?
A ja wpadlem w panike
czyli wychodzi na to że nie warto nawet grac tych turniejow na ktorych nie mamy sit outa ? ; o
Też mi nie działa
edit. a popsuło się akurat parę sekund po tym jak sejsę skończyłam... fart
Ciekawe jaki mają przelicznik zwrotu za bycie w itm w sitach, przeliczają ICM? ; ]
mi tylko cashier się wieszał ale działało na szczęście jeszcze przed chwilą... akurat tf był, wiec chyba bym się obraził
zal mi tego gowna odpalona sesja za 1k troche dipkow i wszedzie sit out
jak mi niby za to wroca
?