Widzę, że jest mniej więcej 50/50 co mnie bardzo cieszy. Dziwią mnie tylko trochę argumenty jak "na filmikach live można nauczyć się jak grać pod presją czasu", bo tak nie jest. Trener nie podejmuje szybkich decyzji, bo ma mało czasu. Szybkie i do tego dobre decyzje można podjąć tylko wtedy, gdy wie się dokładnie dlaczego zagranie A jest lepsze od zagrania B, czego na filmikach live nie da się zawsze do końca przekazać.
tonka78 napisał
wiekszość session review to wybrane rozdania które akurat na flopie dały co najmniej dwie pary i trener nawija przez pięć minut jaki on to jest mądry i że dlatego trzeba robić call z Q6s
Pokaż mi tylko jeden filmik, w którym tak jest.
tonka78 napisałTakże jak dla mnie to raczej live jest bardziej wiarygodne i jak widze że trener przez 40 minut gry na 4 stołach jest dobrze do przodu to nie ma co długo tłumaczyć każdego rozdania
To, że trener wygrywa wcale nie oznacza, że ty w podobnej sytuacji też byś wygrał. Filmik nie jest dla trenera, tylko dla Was.
tonka78 napisałzresztę każde rozdanie jest inne i takie za bardzo szczegółowe przemyślenia robią więcej złego niż dobrego.
Chyba nie muszę tego komentować...
tonka78 napisałA tak btw może jakiś trener pokusiłby się o pokazanie jak grać np 12 i więcej stołów naraz?
To proste: opanuj grę na 100% i nie będziesz miał z tym najmniejszych problemów.
Jeśli chcesz zostać graczem wygrywającym, to musisz koniecznie zmienić swoje podejście do pokera.
Pozdrawiam