Witam
Wstęp, moja historia i nicki opisałem w pierwszym moim wątku ze stakingiem, więc nie będę się powtarzał link
Aktualne wyniki z roomów, na których będę rozgrywał turnieje:
Oferta
Standardowo w rebuyach liczę 3R1A. Wyjątkami są satelity rebuy: satelitę do $200k na ipoker liczę jako 1R1A, bo to satelita z dobrą strukturą, jeśli wezmę więcej rebuyów biorę to na siebie; satelity 2R na 888 liczę jako 1,5R ponieważ średnio w 50% przypadków drugi rebuy nie jest konieczny. Na 888 zapisuję się zarówno do satelit jak i do turniejów docelowych, wygranie takiej satelity rozliczam jako wygrana w wysokości wpisowego. Satelity gram dla zmniejszenia wariancji.
Ceny udziałów
1% - $15,63
2% - $31,28
5% - $78,20
10% - $156,40
25% - $391
Sprzedaję 65% udziałów, jeśli do 15 w sobotę nie uda się sprzedać 40% zwracam kasę.
Pobieram 20% profitu, co oznacza, że w przypadku, kiedy wygrane będą mniejsze niż łączna kwota buy-inów pieniądze wracają najpierw do inwestorów.
Płatności przyjmuję na 888 (AndrzejusPL) i na PokerStars (Andrzejeczek). Proszę podawać nick i room, na które przelewacie kasę.
Rezerwacje: 55/65%
N4kai - 10% (zapłacone)
matikowi - 1% (zapłacone)
banannn - 5% (zapłacone)
Grenias - 1% (zapłacone)
GoodFake - 2% (zapłacone)
_iwan - 5% (zapłacone)
Kinch123 - 10% (zapłacone)
d3ment0r - 5% (zapłacone)
TimotheeS - 5% (zapłacone)
PiriPara - 10% (zapłacone)
kaskader - 1% (zapłacone)
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.