Wystrzegajcie się zawodnika o nicku Tifuxis. Zero kontaktu, brak rozliczenia przez prawie miesiąc. Wygląda na to, że zostaliśmy zrobieni na hajsie
13Kikaida vide shokunin (2 nicki na forum WTF)
Niestety "ziomuś" zaiwanił 100$ prywatnego stakingu i nie ma nawet jaj cokolwiek napisac tylko chowa sie w swej szczurzej norze.
Wiecej nie ma co pisac kilka osob na tym forum wie o co chodzi.
to jego slowa o szypolu
" A każdy może się pogubić, byle w odpowiednim czasie się zreflektował. Btw nie każdy ma jaja aby sprawę przedstawić jasno. Najgorsza prawda jest lepsza od skitrania bądź ucieczki"
smieszny maly czlowieczek
nie wiem, czy to odpowiedni wątek, ale z racji, że scammerów trzeba krzyżować, to wpiszę tu, może ktoś uniknie w przyszłości nieprzyjemnych sytuacji jak my w Wiedniu
grubas imieniem Mateusz W,, na forum mattw94pl, który już w temacie o mieszkaniu na malcie (poszukiwanych 2lokatorów, MALTA) próbował znaleźć frajerów, pożyczał od wielu graczy po 100/200 euro, po czym niczym rasowy gambler przepierdalał wszystko na cashu/turniejach, a gdy nadszedł czas na zwroty tłumaczył się miliardem rzeczy typu "visa nie działa w austrii, przelew mi z walutowego nie doszedł etc."
gość mieszka w miejscowości Jedlicze koło Krosna, a robiąc maly research w google można się dowiedzieć, że gość scammuje od gimnazjum
Napisane przez CastielPL
Myślę że ten wątek bardzo się przyda na tym forum, wypisujcie tutaj wszystkich oszustów aby nikt już nie natknął się na kogoś takiego. Będę edytował listę w tym poście. Proszę także o podawanie linków z wątkami z danymi oszustami.Czarna Lista
Roman26 - nie zapłacił za udziały
Opiolsky19 - -||-
eLTech - Tcoop Oferta Alternatywna opcja zwrotu gwarantowanego SOLD
Manova - Pojedynki - minimalny zysk 20 % ! Jeszcze lepsze warunki ! SOLD
musashi87 - (suzzane1992 na P*) - 7$ Fifty50 Regular 1000 turków vol5[SOLD]
BLACKNOTES - 100 3x turbo 1.65$
Slepy666 - (takmabyc na P*) - 180tki turbo P* by Slepy666
Damian1989k - Płacił za cegły dopiero po stackingu i tylko wtedy kiedy dany stacking był profitowy
Sumun1989 - Proszę o więcej informacji
ThomasTheKing - Proszę o więcej informacji
mazaq - Proszę o więcej informacji
stackersMaestro - Tlumaczac ze nie ma dostepu do klienta pokerstars chcial sie rozliczyc dzien po stackingu i niestety do dzis kasy nikt nie widzial.
misterfab - 500 mtt + sng rush
koval1990 - 3k sng 18os. 7$ 30-40 day [100/100] [ SOLD]
KILLisLOVE - 1000 gier 2,5$ 180 man sng SOLD
IamZmrol - 180 Non Turbo - P* - Sold
alchemista - 7/15 hyper railing / 5k gier za nami
bania85RNMD - railing bania_r
klusolka - pani postanowiła nie przelewać pieniążków za wykupione procenty
kiperek20 - STAKING NL5 P* 30BI 25K rąk
VitorPl (ImSensei na p*) -Nl5 Zoom Full Ring
ThomasTheKing - THOMASTHEKING nl25 SH
Kindek90 - Nl 50 Hu short. SOLD!
Czarnaospa - oszukał na innym forum
Napisane przez MikeWrclv
nie wiem, czy to odpowiedni wątek, ale z racji, że scammerów trzeba krzyżować, to wpiszę tu, może ktoś uniknie w przyszłości nieprzyjemnych sytuacji jak my w Wiedniugrubas imieniem [Treść edytowana], na forum mattw94pl, który już w temacie o mieszkaniu na malcie (poszukiwanych 2lokatorów, MALTA) próbował znaleźć frajerów, pożyczał od wielu graczy po 100/200 euro, po czym niczym rasowy gambler przepierdalał wszystko na cashu/turniejach, a gdy nadszedł czas na zwroty tłumaczył się miliardem rzeczy typu "visa nie działa w austrii, przelew mi z walutowego nie doszedł etc."
gość mieszka w miejscowości Jedlicze koło Krosna, a robiąc maly research w google można się dowiedzieć, że gość scammuje od gimnazjum
o co Ci chodzi? pisałem kingsajzowi,jak załatwiamy sprawę.
ja tu czegos nie kumam, stakujecie gracza i macie pretensje ze przegral ??? to tak jak by oskarzyc lotto ze nie wylosowalo naszej szostki :). obstawiacie to i ryzykujecie chyba normalne ? oczywiście nie mam na myśli tych którzy wygrali i nie oddali bo tu sprawa jasna
Napisane przez mattw94pl
Napisane przez MikeWrclv
nie wiem, czy to odpowiedni wątek, ale z racji, że scammerów trzeba krzyżować, to wpiszę tu, może ktoś uniknie w przyszłości nieprzyjemnych sytuacji jak my w Wiedniugrubas imieniem [Treść edytowana], na forum mattw94pl, który już w temacie o mieszkaniu na malcie (poszukiwanych 2lokatorów, MALTA) próbował znaleźć frajerów, pożyczał od wielu graczy po 100/200 euro, po czym niczym rasowy gambler przepierdalał wszystko na cashu/turniejach, a gdy nadszedł czas na zwroty tłumaczył się miliardem rzeczy typu "visa nie działa w austrii, przelew mi z walutowego nie doszedł etc."
Chodzi o to, że pożyczałeś hajs ściemniając, że masz z czego oddać. Bo skoro nie ściemniałeś to dlaczego dalej zwlekasz?
Napisane przez mattw94pl
Napisane przez MikeWrclv
Haha, ty gnido.
Kolejny:
profek20
stacking byl dogadany poza forum i oczywiscie sluch o nim zaginal.
Jesli jest ktos z okolic krakowa i chcialby zarobic pare dolcy to prosze o kontakt priv
Napisane przez Matesu
Kolejny:profek20
Jesli jest ktos z okolic krakowa i chcialby zarobic pare dolcy to prosze o kontakt priv
A nawet zastanawiałem się nad stejknięciem go
Dobrze, że tego nie zrobiłem.
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez mattw94pl
Napisane przez MikeWrclv
Haha, ty gnido.
niestety ale +1
obys na codzien chodzil taki usmiechniety
Napisane przez Matesu
Kolejny:profek20
z tego co pamiętam to chetny bedzie MateuszHonor, bo tez nie na nim przejechal