Przejdź do forum
STAKING NL5 P* 30BI...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

STAKING NL5 P* 30BI 25K rąk

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
565 Wyświetlenia
kiperek20

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam, wystawiam oferte na nl5.
Poker room na którym bede grał to PokerStars.
Oferta obejmuje 25K rąk. Jednak ilosc rąk moze ulec zmiania na prośbe inwestora.
Sprzedaje 100% udzialów 30BI czyli 150$.
Zysk dzielimy w skali 35:65 na korzysc inwestora.
Co do RB prosze pisac na priv.
Gawrantuje równiez 75% zwrotu włozonej kwoty (np 30$ włozone = 22,5$ zwrotu) w staking jesli okazalby sie fiaskiem, jednak jestem przekonany ze do takiej sytuacji nie dojdzie.
Codziennie równiez bede informował o moich poczynaniach przy pokerowych stołach.
oto moja próbka dosyc uboga ale zawsze coś:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c70e9c0bddc15e76.html

cegiełki do kupienia:
100% - 150$
50% - 75$
20%- 30$
10% - 15$

wpłaty mogą byc dokonywane poprzez P* na konto janasek20
lub przez NETELLER

Inwestorzy:
100% - queristo ZAPŁACONE

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
queristo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wstępnie rezerwuję 100%. Przyjmij zaproszenie.

Odpowiedz
Cytat
kiperek20 Autor wątku
kiperek20

Napisane przez queristo
Wstępnie rezerwuję 100%. Przyjmij zaproszenie.

przyjęte :)

Odpowiedz
Cytat
queristo

ok, kupione :f_grin:

Odpowiedz
Cytat