Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czarna lista stackingowa

96 Posty
65 Użytkownicy
1 Reakcje
30.2 K Wyświetlenia

Myślę że ten wątek bardzo się przyda na tym forum, wypisujcie tutaj wszystkich oszustów aby nikt już nie natknął się na kogoś takiego. Będę edytował listę w tym poście. Proszę także o podawanie linków z wątkami z danymi oszustami.

Czarna Lista
Roman26 - nie zapłacił za udziały
Opiolsky19 - -||-
eLTech - Tcoop Oferta Alternatywna opcja zwrotu gwarantowanego SOLD
Manova - Pojedynki - minimalny zysk 20 % ! Jeszcze lepsze warunki ! SOLD
musashi87 - (suzzane1992 na P*) - 7$ Fifty50 Regular 1000 turków vol5[SOLD]
BLACKNOTES - 100 3x turbo 1.65$
Slepy666 - (takmabyc na P*) - 180tki turbo P* by Slepy666
Damian1989k - Płacił za cegły dopiero po stackingu i tylko wtedy kiedy dany stacking był profitowy
Sumun1989 - Proszę o więcej informacji
ThomasTheKing - Proszę o więcej informacji
mazaq - Proszę o więcej informacji
stackersMaestro - Tlumaczac ze nie ma dostepu do klienta pokerstars chcial sie rozliczyc dzien po stackingu i niestety do dzis kasy nikt nie widzial.
misterfab - 500 mtt + sng rush
koval1990 - 3k sng 18os. 7$ 30-40 day [100/100] [ SOLD]
KILLisLOVE - 1000 gier 2,5$ 180 man sng SOLD
IamZmrol - 180 Non Turbo - P* - Sold
alchemista - 7/15 hyper railing / 5k gier za nami
bania85RNMD - railing bania_r
klusolka - pani postanowiła nie przelewać pieniążków za wykupione procenty
kiperek20 - STAKING NL5 P* 30BI 25K rąk
VitorPl (ImSensei na p*) -Nl5 Zoom Full Ring
ThomasTheKing - THOMASTHEKING nl25 SH
Kindek90 - Nl 50 Hu short. SOLD!

Odpowiedz
Cytat
95 odpowiedzi
HTAndrzej5

ja mam 2 złodziei, którzy ściemniali i nie zapłacili za udziały:

Roman26
Opiolsky19

od tamtego czasu słuch po nich zaginął

Odpowiedz
Cytat
OzzyM
winkel1989

musashi - suzzane1992 na P*

7$ Fifty50 Regular 1000 turków vol5[SOLD]

Odpowiedz
Cytat
ferdynandbalon

BLACKNOTES <- linka nie mam bo to było dość dawno, zwinął hajsik i słuch zaginął.

Odpowiedz
Cytat
Yanooo

Slepy666 aka. takmabyc na P*

Link: 180tki turbo P* by Slepy666

Wziął kasę na stacking 180-manów i słuch po nim zaginął od zeszłego roku.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

mala sugestia, fajnie by bylo jakby autor co jakis czas aktualizowal swoj pierwszy post i wklejal graczy na czarnej liscie, tak aby ktos wchodzacy do tego tematu nie musial przelatywac kilku stron aby znalezc danego uzytkownika
+ dobrze by bylo aby kazdy w kilku slowach opisal co konkretnie dany gracz zrobil

@edit
nie doczytalem, ze autor bedzie edytowal :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Sumun1989

Sumun1989

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Tego tematu nie było do tej pory... bo nie ma sensu aby istniał.

Nie bez powodu w każdej ofercie wymagany jest link do wątku z feedbackiem i moderatorzy często o nim przypominają m.in. dlatego aby nowi gracze o takim wątku wiedzieli. Jednak widzę, że nawet starzy użytkownicy o tym nie wiedzą...

Jak wyobrażacie sobie istnienie takiego wątku i jego funkcjonalność gdy będzie miał np. 30 stron. Teraz do tego macie oddzielny dział z posegregowanymi danymi dotyczącymi każdego użytkownika, wyszukiwanie informacji jest tam dużo łatwiejsze, jak będziecie "zarządzać" tym tematem? CastielPL zobowiązujesz się do regularnego pilnowania tego tematu przez najbliższych kilka lat?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
bl00dp3t

(...)gdy będzie miał np. 30 stron

wow, aż tylu jest tutaj oszustów ? :D

A tak poważnie to ja jestem za, ten temat może służyć też jako ściana wstydu i służyć napiętnowaniu oszustów i wywarcia presji, żeby nie mieli powrotu do społeczności zanim nie oddadzą co ukradli. Często zdaża się że temat z oszustwami giną gdzieś i sprawy ucichają, a oszuści jak gdyby nigdy nic dalej panoszą się na forum.

No, ale wiadomo żeby to miało sens to autor tematu musi na bieżąco aktualizować temat, z tym może być problem, bo jak tu brać twórce tematu na poważnie jak nawet w nazwie tematu jest błąd ;)

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Napisane przez Sumun1989
Sumun1989

Odpowiedz
Cytat
lukich1908
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez bl00dp3t

(...)gdy będzie miał np. 30 stron

wow, aż tylu jest tutaj oszustów ? :D

A tak poważnie to ja jestem za, ten temat może służyć też jako ściana wstydu i służyć napiętnowaniu oszustów i wywarcia presji, żeby nie mieli powrotu do społeczności zanim nie oddadzą co ukradli. Często zdaża się że temat z oszustwami giną gdzieś i sprawy ucichają, a oszuści jak gdyby nigdy nic dalej panoszą się na forum.

No, ale wiadomo żeby to miało sens to autor tematu musi na bieżąco aktualizować temat, z tym może być problem, bo jak tu brać twórce tematu na poważnie jak nawet w nazwie tematu jest błąd ;)

Może i poligrafem nie będę ale upy będą na bieżąco a chyba to najważniejsze :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

Perwers

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Napisane przez Sumun1989
Sumun1989

Dziwne, że jeszcze nikt nie zbanował tego [Treść edytowana] :ayfkm:

//nie obrażamy innych użytkowników, niezależnie od opinii na ich temat - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
grzeg10

Napisane przez Madziunka
Perwers

Zrobił źle, ale miał jaja się do wszystkiego przyznać, nie ukrywał się jak inni, nie wymyślał, ze mama mu siedzi na kompie tylko przyjął wszystko na klate. Koniec końców nikomu kasy nie zajumał. :challenge

Odpowiedz
Cytat
gollobunia

Ja podobnie jak Andrzejus zgłaszam chłopa:

Damian1989k

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

Napisane przez grzeg10

Napisane przez Madziunka
Perwers

Zrobił źle, ale miał jaja się do wszystkiego przyznać, nie ukrywał się jak inni, nie wymyślał, ze mama mu siedzi na kompie tylko przyjął wszystko na klate. Koniec końców nikomu kasy nie zajumał. :challenge

to nie zmienia postaci rzeczy

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez CichyGrzmot

Napisane przez Sumun1989
Sumun1989

Dziwne, że jeszcze nikt nie zbanował tego [Treść edytowana] :ayfkm:

//nie obrażamy innych użytkowników, niezależnie od opinii na ich temat - jeneral86

Dokładnie. Nie dość że ukradł kase, to jeszcze bezczelnie troluje.

Sumun1989
ThomasTheKing
mazaq

Odpowiedz
Cytat
ZielonyWafel

Ten temat nie bedzie dzialal z kilku powodow:

1) autorowi za jakis czas znudzi sie edytowanie pierwszej strony, albo pojedzie na wakacje, zaliczy dotkliwa torbe, cokolwiek

2) bedzie tutaj wiecej offtopu i moralizatorstw/dyskusji oraz dobrych rad niz popartych dowodami oszustw oraz wypowiedzi ich bohaterow

3) ktos kto zawinal sie z pieniedzmi wierzycieli raczej zapomnial juz o tym forum, a ci ktorzy maja mozg bardziej sprawny niz inwestorzy wroca tutaj pod innym nickiem.

Odpowiedz
Cytat