Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[HU] Cash, Diamond Rings, Swimming Pools.

497 Posty
78 Użytkownicy
0 Reakcje
26.7 K Wyświetlenia
TheBluffPL

Napisane przez CichyGrzmot
Ja mam na 7 roomach i czasem czekam na akcje 30 minut.

this, ja mam na czterech i nie ogarniam jak on mógł rok grać na jednym roomie :D

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

Napisane przez ToNieJaBylemEwa
siema burak, jaki masz bb/h na nl50/100 i ile stolow grasz? jezeli zbyt osobiste pytanie to jak mozesz wyslij na priv : )

Siema, kwestia ilosci granych stolow nie jest zalezna ode mnie - gram tyle, na ilu dostane akcje ;) Gorna granica to bylo z tego co pamietam 5 stolow z 4 roznymi przeciwnikami (albo 6 stolow z 3 roznymi przeciwnikami), powyzej tego sie gubilem. Teraz jednak wracam na starsy, gdzie jest moj ukochany soft i pewnie bede w stanie cisnac do 8 stolow, taka mam nadzieje przynajmniej. Na nl50 po ostatnim ds mam 10.3 bb/100, wczesniej mialem dosc dlugo 11.5. Na nl100 mam tbh bardzo mala probke, poki co jakies 3,5bb/100 (ale na poczatku fatalnie tam runowalem i przez pierwsze pare shotow na nl100 bylem na grubym minusie).

Co do czekania na akcje to wszystko wynika ze sposobu spedzenia czasu - ja i tak duzo siedze przed kompem i mam malo obowiazkow, wiec moge sobie odpalic jakis serial/film, poczytac ksiazke etc w oczekiwaniu na akcje. Poza tym jeszcze w zeszlym roku zdarzalo mi sie grac po 3,5k rak dziennie, wiec tez nie bylo tak zle z akcja na boss. Teraz sie to pogorszylo, wiec uciekam. Z reloada chetnie bym skorzystal, ale trzeba do jutra do polnocy go uaktywnic, a znajac poker heaven to nie dostane do tego czasu kasy z roomu niestety.

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

kasa doszla i zrobilem depo (niestety nie moge calego rolla wrzucic, glupie starsy maja depo limit), przy okazji mam reload, ale na razie siedze sobie z 1k$ i sie oswajam. Poki co moge powiedziec jedno: kocham zooma ;d Nigdy nie gralem rusha na ftp, na zooma tez sie juz nei zalapalem, ale to jest zajebiste :D Sam zawsze mowilem ze slabo, bo tracisz edge nad fishami, same nity, etc etc. Prawda jest tak ze gra daje mega fun, wlasnie upgrade'owalem hm'a zeby obslugiwal zooma i powinno byc spoko. Pierwszy egzamin dopiero 10 wrzesnia, wiec dzisiaj caly wieczor poswiecam na gre (mam juz jakis zapas bo na wstepie skosilem 3bi na nlhu50 :P ). Czekam jeszcze na maila od starsow, bo napisalem do nich o zwiekszenie limitu depo, moze jak mi nie zwieksza to chociaz boomswitcha wlacza na poczatek :P

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Napisane przez ToNieJaBylemEwa

Napisane przez CichyGrzmot
Powiem Ci, ze ja najwiecej akcji na NL50 dostawalem na ongame i P* i to dosc zdecydowanie wlasnie na tych 2 roomach. jesli chcesz grac NL100 i wyzej, to musisz podzielic rolla. Ja mam na 7 roomach i czasem czekam na akcje 30 minut.

na jakich roomach masz rolla jezeli mozna wiedziec

P*,bwin,party,pokerheaven,poker24h,williamhill,888poker

Odpowiedz
Cytat
wronkaluk

Napisane przez McBurak
kasa doszla i zrobilem depo (niestety nie moge calego rolla wrzucic, glupie starsy maja depo limit), przy okazji mam reload, ale na razie siedze sobie z 1k$ i sie oswajam. Poki co moge powiedziec jedno: kocham zooma ;d Nigdy nie gralem rusha na ftp, na zooma tez sie juz nei zalapalem, ale to jest zajebiste :D Sam zawsze mowilem ze slabo, bo tracisz edge nad fishami, same nity, etc etc. Prawda jest tak ze gra daje mega fun, wlasnie upgrade'owalem hm'a zeby obslugiwal zooma i powinno byc spoko. Pierwszy egzamin dopiero 10 wrzesnia, wiec dzisiaj caly wieczor poswiecam na gre (mam juz jakis zapas bo na wstepie skosilem 3bi na nlhu50 :P ). Czekam jeszcze na maila od starsow, bo napisalem do nich o zwiekszenie limitu depo, moze jak mi nie zwieksza to chociaz boomswitcha wlacza na poczatek :P

Napierdalasz z każdym czy robisz table selection ?

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

Uff, na dzisiaj chyba koniec oswajania sie ze starsami. Jest minimalny profit, ale moglo byc sporo lepiej. Najbardziej szkoda mi ostatniego meczu, ktory gralem z mega aggro fishem. Jest to pewna nowosc w stosunku do boss, gdzie wiekszosc fishow byla pasywnymi station, tutaj natomiast gralem z gosciem, ktory napierdalal w kazdej puli. Gra z nim jest teoretycznie prosta (lapie pare i calldown), niestety przez dlugi czas nie moglem zlapac pary, do tego scoolerowal/wysuckoutowal mnie na pare stackow. W pewnym momencie byl z 5 bi do przodu, w koncu dwa oddal (na blefach) i zrobil snap quit, chyba stwierdzil ze w koncu zorientowalem sie ze on blefuje :)

Na zoomie tez swoje pocisnalem, jak nie bylo akcji na hu to gralem 3 stoly, jak byla to jeden w tle. Poziom mega niski, na pewno mozna tam cisnac fajny winrate, ale wiem ze robie jeszcze troche blefow postflop, wynikajacych z tego ze odzwyczailem sie od ultraciasnych (w porownaniu z hu) range'ow. Do tego kilka drobnych spazzow (nie o stacki na szczescie, raczej jakichs dziwnych nieudanych floatow) i profitu rewelacyjnego nie ma, ale zawsze cos.

Zagralem dzisiaj jakies 2k h na zoomie i kolo 1k na hu, mysle ze dobry poczatek. Jutro chyba sie raczej skupie na nauce, ale mysle ze jeszcze z 1-2 sesje gdzies wcisne przed egzaminem.

Btw nie wie ktos czy da sie jakos ustawic zeby staty z huda z hm1 w zoomie nie wyswietlaly sie z takim opoznieniem? Bo tak sa praktycznie bezuzyteczne, bo pokazuje mi staty przeciwnikow z poprzedniego rozdania :/

A, table selection obv robie, nie jakies ultra mocne bo poki co nl50 (a tu ciezko o mega dobrych graczy ;p), dzisiaj jednemu gosciowi tylko odmowilem akcji, bo widac bylo ze ogarnia. Jak ogarne calego rolla to bede siadal na nl100 i byc moze shoty na nl200, tam bede pewnie ostrzej selekcjonowac, ptr na pewno bedzie przydatny.

e: a co mi tam, jeszcze godzinke zooma pocisne, uzaleznia to gowno :D

Odpowiedz
Cytat

musisz ściągnąć wersję hma najnowszą, Jeżeli hm1 to z końcówką b. Na ptr nie ma danych graczy z poker stars.

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

dzieki, faktycznie mam 1.12.10a zamiast 1.12.10b, juz sciagam :)

Btw wczoraj finalna sesja niestety na minus, przez co ostatecznie caly pierwszy dzien na starsach na minus. Znowu ten sam scenariusz - overaggro fish, wygrywa kilka bi (kiedy ja nie moge trafic pary :P), wygrywam jeden z powrotem i on insta quit. Ogolnie strasznie dziwna dynamika na tych starsach, mam wrazenie ze kazdy fish tam kiedys przeczytal ze w hu trzeba grac agresywnie i teraz po prostu napierdalaja przyciskiem pot do oporu, nie zwazajac na to co sie dzieje. W sumie spoko, tylko troche high variance sa takie gierki, o czym sie wczoraj przekonalem dwa razy ;)

Mialem tez sick spota na zoomie, gdzie kompletnie zglupialem. Otwiera mi typ z utg, ja na bb mam KK. Stwierdzilem ze zagram 3bet for value i fold do 4beta (hud mi nie dzialal, wiec nie wiedzialem czy to fish czy jakis nicior). Wiec gram tego 3beta do 10bb i dostaje INSTANT SNAPPUSH za 100bb :D Obv gram snapcall i typ pokazuje... asy :D Naprawde, w tym momencie kompletnie zglupialem. Jaki tok rozumowania musial kierowac takim przeciwnikiem? "Mam asy, ale nie dam przeciwnikowi zespazzowac, bo sie boje ze mu spadnie i mnie wysuckoutuje"? :D

Anyway, kolo 4k rak na starsach juz za mna, powoli zaczynam ogarniac dynamike (zarowno zooma jak i hu), ktora co prawda wydaje mi sie dosc mocno dziwna, ale na pewno da sie do niej zaadaptowac.

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

staking

kto pierwszy ten lepszy :D

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

Wracam po dluzszej przerwie :) Przerwa spowodowana byla sesja poprawkowa, ktora poszla nadspodziewanie dobrze - zalegly egzamin zdalem na 4.0, a potem egzamin licencjacki rozjebalem na 5.0, tak wiec moge sie w koncu pochwalic pierwszym tytulem naukowym z filozofii (fakt ze do profesury jeszcze troche brakuje) :D

Przez ten czas w pokera gralem praktycznie tylko w przerwach miedzy egzaminami na zywo (przy akompaniamencie duzych ilosci alkoholu), na szczescie dobrze runowalem i wyszedl przyzwoity plusik. Wprowadzilem sie juz do nowego mieszkania, gdzie mam zajebistego neta 30mb z upc, na wejsci sciagnalem sobie z 15 filmow, wiec bedzie co robic :D Minusem jest to ze moj pokoj jest strasznie maly i ciezko tam bedzie jakies biurko wcisnac, ale cos pokombinuje.

Online gralem troche wczoraj i dzisiaj. Wczoraj dosc solidna sesja na 10 stolach non-zoom sh nl50, niestety znowu na minus. Troche to sick, ale znowu czulem spory edge, nie bylo praktycznie stolu bez jednego mega fisha. Jak bede w stanie zrobic przyzwoity profit w 30k hands na nl50 (mam niecale 10k poki co) to ide na nl100. Btw przegladalem sobie wszystkie wieksze spoty po sesji wczoraj (>10bb win/loss) i poza totalnymi std przez ok 2k rak znalazly sie moze z 2-3 spoty warte zastanowienia (i dwa missclicki, jeszcze sie nie przyzwyczailem z powrotem do multitablingu sh :D), tyle ciekawych spotow to ja mam w 50 rak hu :)

Hu za to caly czas powoli do przodu, wczoraj prawie nie gralem, ale dzisiaj juz odrobilem wszystkie straty z sh z nawiazka, wiec jest dobrze. Poziom niski, fishki siadaja czesto, regom nie daje akcji. Obecnie robie tak ze otwieram 3 stoly: nl50, nl100 i nl100 short, niedlugo pewnie zaczne tez dorzucac nl200. Dzisiaj jeszcze troche pogram, jutro po poludniu sesja a wieczorem alkohol + pewnie jakis cashyk live, zobaczymy. Z moich znajomych poki co malo kto jest w krk, szkoda bo chetnie bym sobie poimprezowal :) Na studia jeszcze musze ogarnac egzamin wstepny na mgr w poniedzialek, ale to podobno czysta formalnosc, tyle ze trzeba wstac rano :)

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

sup, dzisiaj wstalem bladym switem (o 11 :D) i postanowilem zagrac sobie sesje poranna. Wynik calkiem mily, do tego dorzucilem 80$ w turku 10$ super ko hu - poziom mega niski, przez caly turniej nie gralem ani jednego meczu z kims kto by chociaz minimalnie ogarnial, niestety w top 8 typ callnal mojego 3beta z J8 i polamal mi JJ, drawujac na river (chociaz moze jednak mialem tam c/f, dunno). Ogolnie ponizej przedstawiam wykres z dotychczasowych hu na starsach - jak widac da sie bez problemu wygrywac ;) Glownie bumhunting, do tego dwa wieksze mecze z regami, ale oba na minus (jeden mnie strasznie zniszczyl na nl100 btw, chyba nigdy z tak dobrym graczem nie gralem). Niestety ogolny profit jest mniejszy, bo jestem pare bi na minus z nl50sh zoom i normal, ale i tak jak na volume to poki co ladnie idzie. Rozdania mniej wiecej pol na pol nl50 i nl100, troche wiecej nl100 bo tam odpalam tez stoly short (na nl50 nie chce mi sie z nimi meczyc :P)

A zaraz sie zbieram na cotygodniowe swieto pokera, czyli turek live 20r polaczony z libacja :D Pzdr.

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

widac niezle high variance play na wykresie. Staki latają u ciebie. A po tych malych schodkach w góre to wyglada na to, ze pewnie kosisz ludzi nawet bez showdawnu

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

Napisane przez kondziorf
widac niezle high variance play na wykresie. Staki latają u ciebie. A po tych malych schodkach w góre to wyglada na to, ze pewnie kosisz ludzi nawet bez showdawnu

Nie no, non sd mam tradycyjnie lekko w dol, ale takie sa zalozenia mojego gameplanu na wiekszosc przeciwnikow. High variance wynika nie ze mnie, tylko z przeciwnikow - jak juz pisalem, nawet fishe na starsach sa bardzo aggro, wiec mecze z nimi sa... mocno specyficzne.

Wczoraj umieralem na kaca, ale dzisiaj juz zyje, wiec pewnie wieczorem odpale jakas sesje. Myslalem nad zagranie jakiejs satki do me wcoopa, ale raz ze nie lubie grac satek, dwa ze wydawanie 5k$ na jeden turek to chyba jednak nie dla mnie :D Zagram moze tego za 215$ bezposrednio, jeszcze sie zastanowie.

Odpowiedz
Cytat
rstyle1989

siema, pisałeś kiedyś mi na prv z rozpiską gierek live w krk, ale było to w marcu i nie wiem jak jest teraz, z góry dzięki

btw nice jedziesz w hu cash

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

Napisane przez rstyle1989
siema, pisałeś kiedyś mi na prv z rozpiską gierek live w krk, ale było to w marcu i nie wiem jak jest teraz, z góry dzięki

btw nice jedziesz w hu cash

priv

Wczoraj mocno nieudana sesja, najpierw przespazzowalem dosc glupio wcoopa za 215 we wczesnej fazie (chociaz to co villian zagral tez bylo sick), a potem mocny wpierdol na hu, wiec skonczylem sesje wczesnie i poszedlem spac - dzisiaj rano egzamin wstepny na magisterskie, jakos szalowo mi nie poszlo, ale z tego co wiem jest wiecej miejsc niz kandydatow, wiec raczej sie dostane ;)

Dzisiaj wczesnopopoludniowa sesja za to bardzo udana, odrobilem wczorajsze przegrane lacznie z wpisowym na wcoopa, zarlo bardzo ladnie, fishki sie dosiadaly. Wieczorem pewnie jakis alkohol i moze jakies granie live, zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, niestety poki co dalej wiekszosci moich znajomych nie ma jeszcze w krk. No nic, cos sie jak zawsze wymysli :D

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

siema, dawno nie gralem wiec i nie ma update'ow na blogu, ale wlasnie obczailem ze mnie wybrali na kandydata do superblogow, wiec wszystkich wiernych fanow zachecam do glosowania tutaj.

Jak sie ogarne to zrobie jakis wpis pokerowy, ale poki co wrocilem wlasnie na studia i wieczor w wieczor oblewam kolejne spotkania ze starymi znajomymi, co powoduje ze nie mam czasu na grind ;) Gralem dosc gruba gierke live ostatnio (5/5), ale niestety wariancja nie byla dla mnie mila i skonczylo sie wpierdolem, moze nastepnym razem bedzie lepiej. Pzdr i glosujcie na mnie :D

Odpowiedz
Cytat

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
McBurak Autor wątku
McBurak

Do superblogow sie niestety nie dostalem, ale wielkie dzieki za glosy kilkunastu osobom, ostatnio malo pisalem i nie sadzilem ze ktos jeszcze o mnie pamieta :D

Poki co ogarniam uczelnie i chodzenie na zajecia (so sick), w pokera jak grywam to glownie live, nawet sie udalo odrobic wpierdol z 5/5 na 1/1, wiec rungood jest.

Online wczoraj zagralem pierwsza od dawna wieksza sesje, tradycyjnie hu ladnie do przodu, ale przegrywalem na 6max i mtt. Zastanawiam sie czy rzeczywiscie strasznie tam spazzuje, czy po prostu slabo runuje poki co. Ogolnie wyglada to tak, ze wygrywam spokojnie sporo malych pul (grajac w sumie dosc tight), po czym jak przychodzi do naprawde duzych rozdan okazuje sie ze prawie zawsze podejmuje bledna decyzje. Moze za duzo kredytu na blefy/orginalne linie daje regom z nl50? Przykladem moze byc reka przeciwko graczowi z naszego forum, jagaforever. Po kilkudziesieciu rekach mial 11 3betu, stwierdzilem wiec ze moze tam szeroko restealowac. Na turnie spada karta dajaca dodatkowe equity rekom w stylu AQ/AJ/QJ, wiec zakladam ze bedzie tam gral czesto barrel. Na river... no coz, wiem ze ps uczy zeby w takich spotach grac 3 barrele, wiec imo kontynuuje tam caly range z turna. Pokazal nutsa, ktorego w takich spotach widze w sumie zawsze. Murarze z nl50? :D

Spoiler

Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1944459
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): $52.51 -
Player3 (SB): $64.73 - VPIP: 17, PFR: 14, 3B: 12, AF: 8.0, Hands: 77
Player4 (BB): $118.64 - VPIP: 25, PFR: 24, 3B: 9, AF: 5.3, Hands: 133
Player5 (UTG): $35.00 - VPIP: 22, PFR: 16, 3B: 2, AF: 1.9, Hands: 209
Player6 (CO): $28.09 - VPIP: 35, PFR: 35, 3B: 0, AF: Infinity, Hands: 34

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with 6♦ 6♥
2 folds, Hero raises to $1.25, Player3 raises to $4.50, 1 fold, Hero calls $3.25

Flop: ($9.50) 7♣ 2♣ K♦ (2 players)
Player3 bets $5.00, Hero calls $5

Turn: ($19.50) T♠ (2 players)
Player3 bets $11.25, Hero calls $11.25

River: ($42.00) 4♠ (2 players)
Player3 bets $43.98, Hero calls $31.76 all in

Final Pot: $105.52
Hero mucks 6♦ 6♥
Player3 shows A♣ K♣
Player3 wins $103.02
(Rake: $2.50)

Teraz troche rozdan z hu.

1. Gralem wczoraj duzy mecz (pod 1k rak) z dosc zabawnym przeciwnikiem, costam niby ogarnial, ale czesto gral station albo overaggro w zlych momentach. Mimo to gralismy na calkiem solidnych deepach, min przez sytuacje jak ponizej. River jest mega close, mam dobre oddsy, ale na valuerange jestem mocno z tylu, a blefow chyba za duzo tam u niego nie ma. Prawie caly timebank wykorzystalem i callnalem, na zimno sklaniam sie bardziej do foldu. Moglem to niby stackowac preflop, ale nie lubie na takich deepach stackowac QQ bez jakiejs mega sick dynamiki.

Spoiler

Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1944465

Player1 (BTN/SB): $92.80 - VPIP: 56, PFR: 44, 3B: 24, AF: 3.5, Hands: 614
Hero (BB): $206.04 -

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with Q♥ Q♦
Player1 raises to $1.50, Hero raises to $5.50, Player1 raises to $12.50, Hero calls $7

Flop: ($25.00) 4♣ 4♦ T♣ (2 players)
Hero checks, Player1 bets $16.50, Hero calls $16.50

Turn: ($58.00) 9♠ (2 players)
Hero checks, Player1 bets $20.50, Hero calls $20.50

River: ($99.00) 2♣ (2 players)
Hero checks, Player1 bets $43.30, Hero calls $43.30

Final Pot: $185.60
Player1 shows K♦ K♠
Hero mucks Q♥ Q♦
Player1 wins $185.10
(Rake: $0.50)

2. Vs ten sam gracz, w sumie callowal troche 4betow wiec moglem 4betowac, ale wydaje mi sie ze mialem na tyle duzy edge postflop ze takie rozegranie jest bardziej profitowe. Na river chyba optymalny sizing obralem.

Spoiler

Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1944466

Player1 (BB): $135.16 - VPIP: 56, PFR: 44, 3B: 24, AF: 3.5, Hands: 614
Hero (BTN/SB): $135.26 - VPIP: 28, PFR: 23, 3B: 9, AF: 2.0, Hands: 112855

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with Q♣ Q♠
Hero raises to $1.50, Player1 raises to $5.50, Hero calls $4

Flop: ($11.00) 5♠ T♠ 5♣ (2 players)
Player1 bets $6.50, Hero calls $6.50

Turn: ($24.00) Q♥ (2 players)
Player1 bets $13.50, Hero calls $13.50

River: ($51.00) 9♦ (2 players)
Player1 checks, Hero bets $29.50, Player1 calls $29.50

Final Pot: $110.00
Player1 mucks T♦ J♣
Hero shows Q♣ Q♠
Hero wins $109.50

3. Tutaj ladny herocalldown z dzisiaj, co ciekawe rozdanie na unka (bodajze dziesiata reka meczu), mialem tylko reada ze jest raczej po stronie station. Dlatego na turnie zdecydowalem sie pasywnie peelowac (z intencja donka jak trafie), natomiast jego bet na river nic nie repuje, wiec po dlugim namysle call.

Spoiler

Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1944470

Player1 (BTN/SB): $104.14 - VPIP: 63, PFR: 43, 3B: 15, AF: 2.3, Hands: 51
Hero (BB): $115.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with Q♣ K♣
Player1 raises to $2, Hero raises to $8, Player1 calls $6

Flop: ($16.00) 9♦ 9♣ 5♥ (2 players)
Hero bets $9.00, Player1 calls $9

Turn: ($34.00) 2♣ (2 players)
Hero checks, Player1 bets $16.00, Hero calls $16

River: ($66.00) A♠ (2 players)
Hero checks, Player1 bets $32.00, Hero calls $32

Final Pot: $130.00
Player1 shows 8♣ T♠
Hero shows Q♣ K♣
Hero wins $129.50

more to come :D

Odpowiedz
Cytat

serwus!
fajnego masz Waść bloga :) tylko rzadzizna z częstotliwością i coraz mniej o gierkach live...
zawsze jak czytuję kolejne wpisy to mnie mega trapi co oznacza że gierka jest np 5/5, tzn wiem co oznacza ale dlaczego te wartości są równe? Lamerstwo tego pytanie ma również obniżyć poziom merytoryczny bloga :D

Odpowiedz
Cytat
gryzzlie

Napisane przez lenzdej
serwus!
fajnego masz Waść bloga :) tylko rzadzizna z częstotliwością i coraz mniej o gierkach live...
zawsze jak czytuję kolejne wpisy to mnie mega trapi co oznacza że gierka jest np 5/5, tzn wiem co oznacza ale dlaczego te wartości są równe? Lamerstwo tego pytanie ma również obniżyć poziom merytoryczny bloga :D

Po prostu w cashu live bardzo często maly i duzy blind sa takie same :)
wiec zamiast 1/2 czesto gra sie 2/2 itd.

McBurak, może odpuść lepiej te 6maxy :P

Odpowiedz
Cytat