Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema, troche w ostatniej chwili, ale wystawiam na sprzedaz 50% udzialow w jutrzejszym (05.09) WCOOPie HU za 215$. Mam nadzieje ze kojazycie mnie z forum, gram regularnie HU cash z calkiem niezlymi wynikami. W HU sng ani mtt nie mam wynikow bo niewiele ich gram, ale struktura tego turka jest na tyle deepowa, ze bardziej przypomina gre cash. Po wiecej informacji zapraszam na mojego bloga, jest tam duzo wykresow etc
Sprzedaje 50% udzialow, nie pobieram nic z profitu, markup to 1,12, wiec cegielki:
50% - 120$
...
10% - 24$
Na scoopy wystawialem podobna oferte (tylko ze kilka turkow), wtedy nic nie siadlo, wiec moze tym razem
Dodam jeszcze ze od tamtej pory gralem sporo na shortstacku, wiec mysle ze ten aspekt gry mam teraz lepiej dopracowany.
Mysle ze turniej bede gral tak czy tak, nawet jak nie wszystko pojdzie, wiec mysle ze mozna smialo wplacac od razu (no chyba ze bedzie skrajna sytuacja i pojdzie np tylko 5%, wtedy sie zastanowie i najwyzej odesle kase).
Nick do wplaty na starsach: McBurak
Rezerwacje
50% - McBurak
10% - surud
10% - Nilmar
10% - Diamiano12
20% - emLady
(all paid)