Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spinowy zawrót głowy [0.25c]

121 Posty
15 Użytkownicy
10 Reakcje
2,835 Wyświetlenia
GlupiecBlazen

Bry.
Kombinuje. Ale jam tylko turysta i to jeszcze kurwa leniwy. Widzę szansę tam gdzie większość nie tylko jej nie widzi ale i także otwarcie twierdzi, że droga ta jest błędna albo ja jestem ślepy. :f_eek: Taaaa. Wzrok mam słaby nie zaprzeczam. Nawiałem z ukochanego fiksiaka po tym jak sobie zapodałem na pysk 11 h sesję z wynikiem końcowym - 250 BB. Można? Można. Tutaj raczej też będzie to rozrywka więc na naukowe analizy bym nie liczył. W sumie to prawdopodobne jest że i ten kolejny raz umrze temat przez naturalną selekcję riverowej natury. Ale... kto nie gra ten nie wygrywa... a za to przegrywam. Totolotku kręć się kręć.
taaa wiem. śmierdzi szybkim i cichym "plum"

Sesje

Spoiler

.html

Chipki

Spoiler

.html

Szanse %

Spoiler

.html

Pozycje

Spoiler

.html

Hands

Spoiler

.html

Odpowiedz
Cytat
120 odpowiedzi
tigerek73

Co to za program.?

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen Autor wątku
GlupiecBlazen

Coś za coś. Ty mi coś powiesz na temat tych spoilerów za to. W sumie to ten program mnie mobilizuje do gry bo chujowo wykupić licencje na rok aby nie grać... Xeester.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Jesteś na na minus EV , także nie wygląda to dobrze, ale spoko na początku ciężko się przestawić z Fixa. Można powiedzieć że tak dobrze runujesz , jesteś nad EV. Za mocno nonSD leci ci w dół, chyba postflop za bojaźliwie lub za agresywnie. Wrzuć jakąś łapkę ,zawsze ktoś się wypowie. Oglądnij se filmiki HU, zwłaszcza Kompendium Bielanka ( od złota ) Jak znasz angielski to na pewno znajdziesz coś ciekawego. HU to podstawa.Dla mnie na najniższych stawkach grałbym więcej 3bet PUSH, bez zabawy będziesz miał dużo sprawdzeń z gorszą ręką.

Odpowiedz
Cytat
galaost

Sam zaczynalem od 0,25$ teraz shootuje 15$ powodzonka te niskie stawki sa naprawde bardzo proste ;)

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

To możliwe?
:f_o:

Nieźle. Mnie dziś nie poszło. Szło do czasu i nagle gdzieś zniknąłem myślami i z - 1 bb zrobiło sie - 12 bb

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Pierwsza sesja dziś zjebana przez całkowitą spierdoloną końcówką. w której nie wiem gdzie byłem myślami...

Spoiler

.html

Spoiler

.html

Odpowiedz
Cytat
galaost

Napisane przez GlupiecBlazen
To możliwe?
:f_o:

Mozliwe mozliwe https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=421551
Chociaz zobaczymy czy na tych 15s sie utrzymam ;P

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Ja pierdole co to sie nawydarzywywało... jakaś masakra. W końcu zaczęło ssać ale jak mnie T2o na AKs wywalilo mnie z 6x, a za chwile 68s vs AKo z kolejnej 6x to dałem sobie spokój.

Spoiler

.html

Spoiler

.html

Ale dziś w pizdę...
Spinów : 98
Wynik : - 33 bb
Wygranych : 28 ( 24 x1, 3 x4, 1 x6)
Przegranych : 70 :\

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ile grasz stołów. ? Jak więcej niż dwa to zmniejsz do dwóch. Musisz się ograć, zaglądając w tabelki .

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Czasami grywam trzy, ale to jak zapomne się przy ładowaniu kolejnego i nie zmniejszę liczby. Nie gram normalnie więcej niż dwóch bo na trzy już nie ogarniam. Wiem, jebniesz albo śmiechem albo się skrzywisz zniesmaczony ale pytanie muszę zadać : Jakie tabelki?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No różne zagrania , OR z BTN i SB, SB vs BTN, PUSH BTN., do HU granie w zakresach do 14BB effstack, 15-20BB, 20+BB. No niektórzy mają zdecydowanie więcej. Po jakimś czasie są niepotrzebne , bo już pewne nawyki vs gracz UNK będziesz miał wyrobiony. Na niskich stawkach to 95% gracy to UNK , także pewne standardowe zagrania muszą być.

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Najpierw zobaczę jak to wygląda od podstaw. Dziś zero grindowania, tylko 10 spinów, zoabcze jaki mam zakres rączek, bo nie wiem szczerze. Gram intuicyjnie czyli = tam gdzie powinien byc agro jestem call/fold a gdzie powinien być fold to jestem agro. Pogram, zobacze, przedstawie wyniki i może ktoś coś doradzi. To do potem.

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Niby nie poszło źle ale... czy czegoś się dowiedziałem? Wykres jakiś dziwny. Ogólnie siedzie od dobrej 1.5 h w trackerze gapie się na ty dziesiątki statystyk i chyba jestem bardziej zgłupiały niż byłem

Rozegrane Handy : 9 k

Preflop
Open Limp/Fold 36
Preflop Fold : 60
Fold at Raise : 58
VPIP : 40
Prefolp Raise : 14
Raise First In : 18
Preflop Call : 26
Open Limp : 30

Flop
Went to Showdown postflop : 35
Win showdown postflop : 59
Fold postflop : 42

Sesja 3. Spinow 10
Won : 2
Wynik : - 4bb

Kurde ale dziś wpadały kręciołki. Na 10 spinów trafiłem x6/3x4/6x2
Dobrze że jedna x4 wpadła.

Spoiler

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Nie wytrzymałem i siadłem do kolejnej sesji. Poszłooo :D

Sesja4
Spins : 24 [x2(16) - x4(6) - x6(2)]
won : 9 [6(x2) - 1(x4) - 2(x6)]
Wynik : + 8 BB

Spoiler

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

bb - big blindy, bi - buy-iny, bo widzę że mylisz pierwsze z drugim :)

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Dzięki bracie. Choć to i tak chuj w porównaniu z tym jak dziś myślałem że mam strita :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Sesja 5 za mną. Ogólnie pizda straszna. Jutro będzie szczegółowo bo dziś nie mam na to ochoty ani sił. Trochę rąk też wrzuce.

Spinów : 117
Wynik : - 23 bi
Ogólny
Spinów : 477
Wynik : - 81 bi

Wykresy sesji 5

Spoiler

Spoiler

I to tak wygląda. Przejebałem 2 x10... jutro rączki jak już mówiłem.
Cya.

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

Rączek nie było ale za to jest... detox... Nie grałem i nie zabierałem głosu bo ciężko coś pisać kiedy w głowie huragan, sztorm, tornado, wir wodny wymieszane z łzami i frustracją na świat za swoje własne grzechy... No ale minął już tydzień i trochę łeb bardziej ogarnięty. Wczoraj byłem na marszu Pamięci Żołnierzom Wyklętym. Dziś mam w plamach jakieś analizy gry ... ale w sumie to nawet nie wiem za co się zabrać. Myślałem aby zobaczyć jak często wale call a powinien agresywniej i jak często nie robie pusha mając odpowiednie handy. Ale, żem jeno turysta to idę sobie pozwiedzać turki.

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen

ŁWooo Jezu... ŁWooo matko...

Trzeba było odejść jak już turek nr 5,6,7,8 poszły w pizdu z AA, AK, AJ i river pizdą... Brrrrr. Boli mnie tylko łeb bardziej. Jak ja nienawidzę mieć suchego kaca... stfuuu jegosz mać.

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

I się nie użalam! Wszystko to moja wina, biorę na klatę. Jestem niechluj, leń, egoista, marzyciel, głupek, etc etc acieszy mnie jedynie sukces innych. I to nie dlatego że wlewa mi w sercę wiarę że można, ale dlatego że cieszy mnie fakt, iż komuś udało się przebić swoją niezłomnością. Cześć i Chwała wszystkim upartym walczącym dalej.
:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat