Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Uciec z Matrixa

89 Posty
16 Użytkownicy
12 Reakcje
2,960 Wyświetlenia
domziel
PokerStrategist

Siemanko

Mam na imię Dominik i w lipcu skończę 24 lata , to tyle o mnie :coolface:

Moja Pokerowa historia To Wzloty i Upadki (tych było więcej) .
Zaczęła się 7 lat temu od Programu Poker after dark ( To były Juicy Gierki ) , oglądałem to z szczerym uśmiechem na twarzy.

Jak Szły poty za Miliony złotych a oni tam se siedzą i się smiejom co chwile, ogólnie wyglądali jak by się dobrze bawili to nie było mocy żeby mój młody jeszcze wtedy umysł tego nie obrał za wzór szczęśliwego życia :D

coś tam pograłem na zynga poker na początku , potem przyszedł czas na sławny kapitał startowy od PS przegrałem w dzień (standard) :|
po tej klęsce wprowadziłem tabelki do mojej gry coś tam było lepiej ale i tak mi to nie pasowało bo miałem wtedy inny obraz pokera jako gry :ayfkm:
(Czyli cos w stylu)

Spoiler

Ale na szczęście po jakimś czasie ogarnolem sie pokerowo i pojawiły się jakieś pierwsze wyniki :

paręnaście wygranych na mtt ( największy 544$+) :profit:

Spoiler

potem cash długo od NL2 do NL20 na krzakach ( overall na -) :facepalm:.
Przyszedl czas i na Sng , zagralem chyba z 10 k albo i wiecej ( 2,6,9,10,18,27,45,180,360 ) osbowych sng ( overall na -) :facepalm:.
Jest tez omaha do ktorej mnie ciagnie , teraz -35 BI na NL2 po 12 k rak zoom wiec sobie odpuszczam.

I tak w szybki sposób doszliśmy do tego co jest teraz czyli Bankroll 50$ po Wypłacie Większości Środków.

Życiowo
Pracuje I Mieszkam w Wielkiej Brytanii moim marzeniem jest grac for living , aktualnie mam 3 tyg wolnego od jakiej kol wiek pracy
wiec wypadało by dobrze ten czas spożytkować _frown: ,padło na Najbardziej Sexi teraz odmianę czyli
Spin&Go.

P.S (Kiedyś Więcej Wyjaśnię na Temat nazwy bloga bo to jest ciężki kawałek schabu)

Zaczynamy :
0.5 $

81 EVchips może chipsy dupy nie urywają ale volume kozak na 3 dni :pokerface:

+6$ rakeback

Niestety dziś Skończyła się promocja na 0.5$ spin&go :rage: a chciałem sobie dziś dograć do 1k i zacząć 1$ .
Ale nic trzeba Wyciągnąć pozytywy i Wystartować z jakimś Czalendzem .

1000 Spin&Go 1$ w 3 Dni
Zaczynam dzis o 12:00 Wiec trzymajcie kciuki :coolface:

muzyczka

Cycuszki :coolface:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
88 odpowiedzi
tigerek73
Elite Grinder

Powodzenia w Spinowym Matrixie. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK
Elite Grinder

Zapowiada się ciekawie - 1k spinów w 3 dni...

Odpowiedz
Cytat
galaost
Legacy Member

Miazga volume;) ile stolow cisniesz? powodzonka dobrze widziec kolejnego spiniarza ;)

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

Powodzenia w Spinowym Matrixie. :f_thumbsup:

dzięki ( gratki sukcesu) :f_drink:

Zapowiada się ciekawie - 1k spinów w 3 dni...

No volume jest duże ale do łyknięcia lelo

Miazga volume;) ile stolow cisniesz? powodzonka dobrze widziec kolejnego spiniarza ;)

4 - 5 ( 5 rzadko gram ) , dzięki

Dzis 127/333 trza klikac dalej :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

Spiny Nie dzialajom xD

Odpowiedz
Cytat
Escraku
Oldschool Grinder

mi działają :f_eek:

Spoiler
Spoiler
Spoiler

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

Nie ma co czekać chyba na te starsy miała być chwila a jest parę godzin :why:
, lepiej dziś odpocząć i obejrzec LM ( go go Juve !! )
a od jutra zacząć znów challenge :coolface:

Odpowiedz
Cytat
streetballplayer
PokerStrategist

kropa.

Można już ciskać :)

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

Dobra wszystko działa wiec czas na kontynuowanie Czalendzu

Stan :
138/1000

12h/72h

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

2 ostatnie Spiny przed przerwom Myślę wkoncu jakiś profit fajny

Spoiler

Wjebalem x6 w hu JJ<A3
Wjebalem x25 majac 1200 chips 3 razy lepsza reka sie nie utrzymala w hu :f_cry:

Spoiler

Nic trzeba iść grindzic dalej :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

I po Czalendzu :f_biggrin:

Flopy , Turny , Rivery dla nich :f_frown:
ja A5 on A6 ja JJ on QQ ja flush on full
ja full on poker to wszystko x 231 dzisiaj

Spoiler

szlo fajnie do 100 a potem czułem się jakby amaya przekręcił wajchę i hoj nie wygram , i tak się stało - 20 BI czyli dla mnie Stop loss :facepalm:
Runu takiego chujowego nie miałem I niestety mój shot na 1$ sie nie udal :rage:

Od Jutra smutny grind 0.25$ :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
jestemprzechodniem
Oldschool Grinder

Stary coś mi się wydaje że run nie ma tu wielkiego znaczenia jeśli po 230 turniejach masz jakieś 10cev, źle to wygląda ... a spiny 1$ są tak łatwe że to na serio jest easy money ... nie wiem jak wygląda Twoja gra ale nawet jeśli grasz push foldy nashem to znakiem tego dużo tracisz w grze po flopie. Choć Twój wykres z 0,5$ jest ok.

Nie poddawaj się tylko napierdalaj ! Może zmniejsz liczbę stołów na początek by ta gierka miała jakość, dostosuj się do gry przeciwników, ustal sobie jakieś zakresy i graj :)

Odpowiedz
Cytat
XerofaN
PokerStrategist

Napisane przez jestemprzechodniem
Stary coś mi się wydaje że run nie ma tu wielkiego znaczenia jeśli po 230 turniejach masz jakieś 10cev, źle to wygląda ... a spiny 1$ są tak łatwe że to na serio jest easy money ... nie wiem jak wygląda Twoja gra ale nawet jeśli grasz push foldy nashem to znakiem tego dużo tracisz w grze po flopie. Choć Twój wykres z 0,5$ jest ok.

Nie poddawaj się tylko napierdalaj ! Może zmniejsz liczbę stołów na początek by ta gierka miała jakość, dostosuj się do gry przeciwników, ustal sobie jakieś zakresy i graj :)

akurat probka 230 spinow nic nie znaczy, wiec sie az tak nie przejmumj. z drugiej strony chyba po 100 turkach zaczales gorzec grac sadzac po czerwonej, moglo to tez byc polaczone ze slabym runnem, ciezko powiedziec. fajnie ze masz volume ale raczej skup sie na jakosci na 2 stolach, to powinno znaczenie poprawic wyniki.

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

dzieki za porady bd napierdalal :f_drink:

akurat probka 230 spinow nic nie znaczy, wiec sie az tak nie przejmumj. z drugiej strony chyba po 100 turkach zaczales gorzec grac sadzac po czerwonej, moglo to tez byc polaczone ze slabym runnem, ciezko powiedziec. fajnie ze masz volume ale raczej skup sie na jakosci na 2 stolach, to powinno znaczenie poprawic wyniki.

Tez mi sie tak wydaje wjebałem x25 x6 w ciągu 5 min i chyba zaczolem troszkę szerzej grac ,ale to nie zmienia faktu ze run jak -100 do luck

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

teraz zauważyłem ze mam jeszcze 4 tickety 3x 0.55$ 1x 1.10$ to pogram se teraz na luzie
jakieś satelitki a potem coś po Spin&goluje

Odpowiedz
Cytat
Oxidosis
BlackMember

nawet po 500 turkach nie ma co wyciagac wnioskow. Jak zaczynalem grac 30tki to po 300-400 turkach mialem chipev na 0, potem po 1,5k mialem jakies 40 :P no ale pozniej kolejne 200 turkow i znowu spadlo. Jest jedno ale - nawet przy lipnej dystrybucji kart -30k won without showdown powinno Cie zaniepokoic.

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

nawet po 500 turkach nie ma co wyciagac wnioskow. Jak zaczynalem grac 30tki to po 300-400 turkach mialem chipev na 0, potem po 1,5k mialem jakies 40 :P no ale pozniej kolejne 200 turkow i znowu spadlo. Jest jedno ale - nawet przy lipnej dystrybucji kart -30k won without showdown powinno Cie zaniepokoic.

Diament u mnie na blogu :f_cool:
a tak na poważnie to sprawdzilem sobie non showdown to na
0.50$ - 44 chips per game
1.00$ - 130 chips per game

Dzięki szukałem problemu a to takie oczywiste próbka możne mała ale widać odrazu
musze se Jeszce ręce dobrze wyfiltrowac i sprawdzić ale wydaje mi się ze problem leży w callach za szerokich rangem drowaniach za częstych co w parze z takim słabym runnem
dalo taki wołający o pomstę do nieba wynik :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
XerofaN
PokerStrategist

raczej za malo walczysz o pule/za malo agresywnie grasz, ale wazne zeby nie przesadzic w druga strone szczegolnie na micro gdzie blefowanie w wiekszosci przypadkow nie ma sensu.

Odpowiedz
Cytat
domziel Autor wątku
domziel
PokerStrategist

raczej za malo walczysz o pule/za malo agresywnie grasz, ale wazne zeby nie przesadzic w druga strone szczegolnie na micro gdzie blefowanie w wiekszosci przypadkow nie ma sensu.

tez możliwe ale patrząc po moich starach to chyba to pierwsze .
call 3 bet prawie 50 % :ayfkm: a WTSD 45 % :yaoming:

Nie wiem może ktoś oceni moje staty

Odpowiedz
Cytat