Siemanko
Mam na imię Dominik i w lipcu skończę 24 lata , to tyle o mnie
Moja Pokerowa historia To Wzloty i Upadki (tych było więcej) .
Zaczęła się 7 lat temu od Programu Poker after dark ( To były Juicy Gierki ) , oglądałem to z szczerym uśmiechem na twarzy.
Jak Szły poty za Miliony złotych a oni tam se siedzą i się smiejom co chwile, ogólnie wyglądali jak by się dobrze bawili to nie było mocy żeby mój młody jeszcze wtedy umysł tego nie obrał za wzór szczęśliwego życia
coś tam pograłem na zynga poker na początku , potem przyszedł czas na sławny kapitał startowy od PS przegrałem w dzień (standard)
po tej klęsce wprowadziłem tabelki do mojej gry coś tam było lepiej ale i tak mi to nie pasowało bo miałem wtedy inny obraz pokera jako gry
(Czyli cos w stylu)
Spoiler

Ale na szczęście po jakimś czasie ogarnolem sie pokerowo i pojawiły się jakieś pierwsze wyniki :
paręnaście wygranych na mtt ( największy 544$+)
Spoiler

potem cash długo od NL2 do NL20 na krzakach ( overall na -) :facepalm:.
Przyszedl czas i na Sng , zagralem chyba z 10 k albo i wiecej ( 2,6,9,10,18,27,45,180,360 ) osbowych sng ( overall na -) :facepalm:.
Jest tez omaha do ktorej mnie ciagnie , teraz -35 BI na NL2 po 12 k rak zoom wiec sobie odpuszczam.
I tak w szybki sposób doszliśmy do tego co jest teraz czyli Bankroll 50$ po Wypłacie Większości Środków.
Życiowo
Pracuje I Mieszkam w Wielkiej Brytanii moim marzeniem jest grac for living , aktualnie mam 3 tyg wolnego od jakiej kol wiek pracy
wiec wypadało by dobrze ten czas spożytkować ♠_frown: ,padło na Najbardziej Sexi teraz odmianę czyli
Spin&Go.
P.S (Kiedyś Więcej Wyjaśnię na Temat nazwy bloga bo to jest ciężki kawałek schabu)
Zaczynamy :
0.5 $

81 EVchips może chipsy dupy nie urywają ale volume kozak na 3 dni

+6$ rakeback
Niestety dziś Skończyła się promocja na 0.5$ spin&go
a chciałem sobie dziś dograć do 1k i zacząć 1$ .
Ale nic trzeba Wyciągnąć pozytywy i Wystartować z jakimś Czalendzem .
1000 Spin&Go 1$ w 3 Dni
Zaczynam dzis o 12:00 Wiec trzymajcie kciuki
muzyczka
Cycuszki
Spoiler