Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gatsby zaczyna kręcić!! Spin and Go od micro ;)

36 Posty
16 Użytkownicy
7 Reakcje
1,821 Wyświetlenia
galaost

Siema wszystkim;)
Na starsach znajdziecie mnie pod nickiem W.Gatsby ( stad nazwa bloga ;P) mam 27 lat jestem z Tychów i aktualnie nie zajmuje sie niczym ;P. Środki na życie zapewnia mi praca za granicą gdzie spędzam jakieś pół roku, także teraz mam jakieś pol roku wolnego ;) Dobre kilka lat trenowalem freestyle football i ten okres w życiu wspominam bardzo miło ( pokazy, występy, zawody, masa poznanych ludzi z Polski i ze świata) Niestety jakiś czas pózniej bylo coraz mniej czasu na regularne treningi i teraz jedynie pykam for fun lub jezdze na pokazy jak jest jakis event ;) Ale zaraz po tych wydarzeniach zaczalem interesowac sie pokerem i grac cashe.
Niestety nie doszedlem wysoko gralem sobie short handy na nl 10 az wkoncu postanowilem przeniesc sie na dosc nowa dziedzine jaka sa spiny.
Spiny gram gdzies od tygodnia moze dwoch ( przynajmniej probuje ;)
Ciezko jest sie przerzucic z jednej dziedziny na druga ale powoli powoli cos tam sie klaruje.
Czasu wolnego mam bardzo duzo, motywacji takze, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
Niewiem jak czesto bede aktualizowal bloga ale raz na jakis czas cos szkrobne, wrzuce wykresik lub jakas rozkmine. Narazie nie bede klepal jakiegos wielkiego volume gdyz na poczatek staram sie polapac w tych wszystkiach analizach, calcsach, zasiegach itd.
Oto moje wyniki jak narazie :
spiny 0,25 i 0,50 :

chips ev 81,4 roi 1,08 927 spinow

a tutaj jedynki dopiero 134 spiny na jedynkach chipsy: 100,9 roi 4,48%

Wiem ze to zadna probka ale chcialem czyms zapelnic bloga ;)

Takze to tyle jak na pierwszy raz i do '' uslyszenia''

Odpowiedz
Cytat
35 odpowiedzi

Cześć i powodzenia , zajrzę jeszcze :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay

.

Odpowiedz
Cytat
MacKub94

.

Odpowiedz
Cytat
Skroderis

Powodzonka :D

Odpowiedz
Cytat
Filozof499

Siema, ja z okolic Tychów, dobrze wiedzieć że starsy wprowadziły 0,25$ spiny, dawno tam nie zaglądałem bo ostatnio próbuje coś zdziałać w HU ht, a przy micro 1,5$ na starsach ciężko by mi było o komfortowy bankroll, może za jakiś czas przerzucę się na spiny, będę zaglądał .
Good luck! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Siema wszystkim ;) Miło widzieć, że ktoś będzie śledził bloga. Postaram sie go systematycznie prowadzić i mam nadzieje, że będziecie mogli oglądać moje postępy w grze ;)
Takie rozdanko z rana potrafi pobudzić lepiej od kawy ;)
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16983531_38E43C2716

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Ok podsumowujac dzisiejszy dzien to tak pokerowo bylo jakies 2 h nauki. W planach mialem dzis rozegrac 50 spinow na jednym stole zeby bardziej podszlifowac gierke, wyszlo z tego 30 spinow i mialem juz totalnie dosc, co chwile soft mi sie zawieszal chwytalem lagi poprostu porazka. Z drugiej strony wygrywalem chyba wszystkie flipy ;) Co po 30 gierkach dalo 22 Bi na plus

Btw podsumowuje dzien bo w tym tygodniu nie bede juz gral, robie sobie wolny weekend, wieczorem znajomi wpadaja na chate maly beforek i jedziemy pozniej do katowic cos pobryndzic ;) :f_drink: . Przyda mi sie taki reset systemu bo od poniedzialku biore sie ostro za spiny i niema ze boli.!!!!!

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/17002063_9E9D5BFCB5
dobrze sobie obejrzec ta lapke przed sesja zeby wiedziec ze niema az tak lekko i przyjemnie .
Powodzenia wszystkim na weekend and keep spinnin ;) :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

.

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Dobra wrocilem do swiata zywych po weekendzie:f_drink: takze dopiero dzisiaj troche pogralem jutro juz biore sie za codzienna analize z rana i pozniej juz tylko volume. Jak narazie jest spoko na tych jedynkach, playerpool naprawde bardzo przyjemny. Na pewno bede musial popracowac nad mindsetem bo ma to naprawde duzy wplyw na moja gierke. W niedziele wrzuce jakis wykresik i zobaczymy na czym stoje, mysle ze bede mogl cos wiecej powiedziec ale jak narazie jeszcze troche odpoczywam po weekendzie ;)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Blog przeniesiony do Blogi Spin&Go, Twister, Jackpot, gdybyś chciał wrócić do starego działu SnG daj znać w tym temacie.

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Siema wszystkim;) Nie było mnie tu kupe czasu. Z jednej strony bylo to z mojego braku checi do prowadzenia bloga a z drugiej strony mialem naprawde duzo wydarzen w zyciu. Byełem przez pewien czas w barcelonie (turystycznie), w miedzyczasie probowalem dostac sie do SS po czym przyjeli moja akceptacje i od jakiegos czasu jestem pod ich skrzydlami. Trudne poczatki duzo nauki no i wogole tak jakos wyszlo. Chcialem dac znac o sobie ze nie Quitnalem pokera, wrecz przeciwnie, spedzam teraz nad nim wiecej czasu ;) aaa i tak btw przegralem swoj pierwszy x120 :f_frown : wykres 3s

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco

.

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Witam ponownie:f_biggrin: zaczne od tego ze skonczzylem juz gierki na 3s i dostalem promocje na 7s. Pomyslec ze 2 miesiace jakos temu wogole zaczalem grac spiny od stawek 0,50 i 0,25. Fajnie jak czlowiek widzi ze czas ktory poswieca na nauke i gre nie idzie na marne. Ogolnie na 7s dopiero zaczynam, mam rozegrane kilkadziesiat turkow dopiero. Poczatek byl tragiczny ale zawsze jak wbijam na wyzszy limit to czuje sie jak dziecko we mgle. Jak narazie jest spoko poziom nie jest jakis tam wybitny, CZASEM spotkam jakiegos bardziej ogarnietego gracza ale mysle ze jesli mindset bedzie w porzadku to powinienem dac sobie rade na tym limicie. Caly czas pracuje nad swoja gra takze mysle ze dam rade, ponizej moj wykres z 3s, dupy nie urywa ale i tak jestem zadowolony ;)

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Siema spinerzys tak sie sklada ze zaczyna sie weekend i trzeba by bylo cos pograc. Ostatnio wogole cos mozolnie idzie mi volume i jak zagram 50 gierek w ciagu dnia to jestem zadowolony. Mysle ze od przyszlego tygodnia bede sobie dodawal co tydzien 10 spinow dziennie azwkoncu dojde do 100 spinow na dzionek. Zaczne od przyszlego tygodnia po 50 nastepny 60 itd. Co do 7s to niewiem czy poziom sie wogole nie zmienia wzgledem 3s czy poprostu moja praca nad gra zaczyna przynosic rezultaty. Na dzien dzisiejszy czuje sie swobodnie na tych stawkach i czuje edge nad wiekszoscia graczy.
Zycze wszystkimspinowcom powodzonka i zebyscie wygrywali wiecej flipow niz matematyka przewiduje;)
7s takie solid http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/17650688_E70976FABA

Odpowiedz
Cytat
Ashikaga

praca nad grą napewno ale poziom nie różni się praktycznie wogle. Więc powodzenia!!!

A z tym dodawanie codziennie to lepiej przyzwyczaj się grać 50 w jednym tygodniu potem w nast dodaj 10 i graj przez tydzień. Bo 50-60 gier to nie mało grając 1-2 stoły i tylko się będziesz wkurwiał że nie grasz tyle ile chcesz a tak będziesz się przyzwyczajał.

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Tak tak o to mi chodzilo wlasnie, ze co tydzien dyszke wiecej wrzucam, zmeczony troche jestem i siepogubilem ;) Teraz pora na drzemke bo wieczorem trzeba troche ''popracowac'' Dzieki i rowniez zycze powodzonka ;)

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw

Witam, powodzonka we wspinaczce po stawkach, bede zaglądał :) :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Escraku

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
galaost Autor wątku
galaost

Z nieba leci hajs z nieba leca dolary$$$$$$ dzisiaj 20 bi +;) czipsy tez sie zgadzaja takze mozna isc spac z czystym sumieniem ;) oby dobry run sie utrzymywal bo mysle nad zakupem krzesla bo strasznie bola mnie plecy gdy siedze na tym zwyklym krzeselku i bardzo szybko sie mecze, takze jesli dojdzie do splita to trzeba bedzie zainwestowac w jakiegos ergomaxa ;)

Odpowiedz
Cytat