Siema wszystkim;)
Na starsach znajdziecie mnie pod nickiem W.Gatsby ( stad nazwa bloga ;P) mam 27 lat jestem z Tychów i aktualnie nie zajmuje sie niczym ;P. Środki na życie zapewnia mi praca za granicą gdzie spędzam jakieś pół roku, także teraz mam jakieś pol roku wolnego
Dobre kilka lat trenowalem freestyle football i ten okres w życiu wspominam bardzo miło ( pokazy, występy, zawody, masa poznanych ludzi z Polski i ze świata) Niestety jakiś czas pózniej bylo coraz mniej czasu na regularne treningi i teraz jedynie pykam for fun lub jezdze na pokazy jak jest jakis event
Ale zaraz po tych wydarzeniach zaczalem interesowac sie pokerem i grac cashe.
Niestety nie doszedlem wysoko gralem sobie short handy na nl 10 az wkoncu postanowilem przeniesc sie na dosc nowa dziedzine jaka sa spiny.
Spiny gram gdzies od tygodnia moze dwoch ( przynajmniej probuje
Ciezko jest sie przerzucic z jednej dziedziny na druga ale powoli powoli cos tam sie klaruje.
Czasu wolnego mam bardzo duzo, motywacji takze, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
Niewiem jak czesto bede aktualizowal bloga ale raz na jakis czas cos szkrobne, wrzuce wykresik lub jakas rozkmine. Narazie nie bede klepal jakiegos wielkiego volume gdyz na poczatek staram sie polapac w tych wszystkiach analizach, calcsach, zasiegach itd.
Oto moje wyniki jak narazie :
spiny 0,25 i 0,50 :
chips ev 81,4 roi 1,08 927 spinow

a tutaj jedynki dopiero 134 spiny na jedynkach chipsy: 100,9 roi 4,48%
Wiem ze to zadna probka ale chcialem czyms zapelnic bloga
Takze to tyle jak na pierwszy raz i do '' uslyszenia''