Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] WiFi w Warszawie

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
493 Wyświetlenia
ogirema

Siema!

Drodzy Warszawiacy! Wiecie może gdzie w naszym pięknym mieście można znaleźć miejsce z dobrym wifi? Mam na myśli dobre do grania w pokera, czyli nie zawieszające się co 5 minut. Jakieś małe kawiarenki, gdzie można spokojnie usiąść i grindować? Ja jak na razie odkryłem tylko Wifi w starbucksie na Pl. Bankowym i KFC tamże, lecz ruch jest tam straszny i nie idzie się skupić. Co polecacie?

3 odpowiedzi
Sepurta

Napisane przez ogirema
Siema!

Drodzy Warszawiacy! Wiecie może gdzie w naszym pięknym mieście można znaleźć miejsce z dobrym wifi? Mam na myśli dobre do grania w pokera, czyli nie zawieszające się co 5 minut. Jakieś małe kawiarenki, gdzie można spokojnie usiąść i grindować? Ja jak na razie odkryłem tylko Wifi w starbucksie na Pl. Bankowym i KFC tamże, lecz ruch jest tam straszny i nie idzie się skupić. Co polecacie?

wejdź do kanałów, będzie spokój :D

Wątpię żeby jakiś darmowy net byłby na tyle stabilny by umożliwiać grę i w ogóle mu na tyle ufać by grać za $$, poza tym skoro jest publiczny. to i dostęp jest w miejscach publicznych tzn mało spokojnych

arianik

Barista w Złotych Tarasach....przegrałem tam wiele godzin bez ani jednego rozłączenia... i jest w miarę spokojnie, niedrogo i najlepsza kawa w mieście:)

Gorąco polecam!

sojowyjarz

Bardzo możliwe, że będą zablokowane porty których używa soft pokerowy.