Chciałbym kupic nowa mysz w cenie do 100, ew. jesli jest faktycznie tego warta do 200 zl.
Nie znam sie na tym za bardzo, dlatego jesli ktos zna mysz warta polecenia w tym przedziale cenowym to chetnie sie o tym dowiem
Nie zalezy mi na dodatkowych przyciskach, ma to byc mysz laserowa, nieprofilowana i przewodowa.
ja używam razer diamondback od 4 lat, bezawaryjna, dokładana idealnie układa się w ręce. W tej chwili cena to jakieś 60-70 zł.
seria a4 tech x7 - najtańszy porządny model dostaniesz w cenie około 60 zł z przesyłką na allegro tj a4 tech x7 oscar x748. Ja osobiście mam model X750 snake fire - od 2 lat dzień w dzień pracuje średnio po 6h często, praktycznie codziennie przenoszona mycha w plecaku i do tej pory bez awaryjna.
Ja również polecam A4tech serii X7, posiadam model Oscar X710 i jestem bardzo zadowolony. Ponad rok bez awarii, świetnie leży w dłoni. Z myszek do 100zł ciężko lepszą znaleźć. Łatwo dostać na allegro, ale też w dobrych cenach w mediaexpert czy saturn powinny być.
A4tech serii X7 - tak samo niedawno sobie kupiłem, kilka razy mi spadła i póki co jest wszystko w porządku.
ja tez dam +1, mam ta myche od jakis 6-7 lat i dopiero teraz zaczal mi scroll nawalac, ale i tak wymieniam na X7 ♠_thumbsup:
temat na czasie
tez mysle zeby kupic myszke, czy ma ktos jeszcze jakies propozycje w przedziale cenowym do 60zl?
Ja kupiłem tą myszkę rok temu w mediamarkt za 160zł i jestem bardzo zadowolony bo to jedyna myszka, która przeżyła tyle czasu u mnie. Generalnie jak świgniesz nią po pokoju i kończy na ścianie to tylko baterii trzeba potem szukać. Poza tym ma bardzo dobry zasięg (z 2,5m) i technologię bleutrack, czyli będzie chodzić nawet na tyłku Twojej laski jak będziesz z łóżka odpalać pościelówy
Napisane przez WojtekBest
będzie chodzić nawet na tyłku Twojej laski jak będziesz z łóżka odpalać pościelówy![]()
dobre
do kompa super, ale do pokera sie nie nadaje