Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

VPN

10 Posty
5 Użytkownicy
5 Reakcje
1,158 Wyświetlenia
kubusaka

Witam,
Z jakiego programu korzystacie do grania? I czy jest on darmowy, ewentualnie jaki koszt?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Moderator
retrograde87

Czemu chcesz używać vpn do grania? Poker roomy na których oferujemy gry nie potrzebują używania programów do zmiany Ip.

Odpowiedz
Cytat
kubusaka Autor wątku
kubusaka

z uwagi na zachowanie anonimowości, gram na p* czy takie środki ostrożności są zbędne?

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

PokerStars oficjalnie pozostał na polskim rynku, o czym świadczy zmiana domeny dla polaków. Więc możesz normalnie bez przeszkód grać nie używając VPN.

Ps. Poker jest nielegalny od bardzo długiego czasu i nikt pokerzystów nie ściga.

Odpowiedz
Cytat
kubusaka Autor wątku
kubusaka

No tak zgadza się, ale wchodzą coraz nowsze regulacje, które coraz mocniej nas (pokerzystów) uciskają. Dodając, że nie jestem na bieżąco poniewaz miałem przerwę to wolałem się upewnić :)
Dziękuje :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
alofo132

za vpna to na starsach mozesz dostac bana

Odpowiedz
Cytat
kubusaka Autor wątku
kubusaka

Z tego co czytałem to na tym forum ktoś wypowiadał się, że w tej sprawie pisał do P*. Odpowiedź była taka, że nie jest to zabronione :P

Odpowiedz
Cytat
kubusaka Autor wątku
kubusaka

A żeby zagrać na 888 to VPN już niezbędny?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Wykorzystanie VPN w celu ominięcia blokady może wiązać się zablokowaniem konta, a nawet zajęciem środków. Nie polecam robić takich machlojek. Zawsze można wybrać inny Poker Room z naszej oferty :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez kubusaka
Z tego co czytałem to na tym forum ktoś wypowiadał się, że w tej sprawie pisał do P*. Odpowiedź była taka, że nie jest to zabronione :P

Dokładnie tak, chyba że coś się zmieniło ostatnio.
Za to na PartyPoker VPN jest zabroniony.

Odpowiedz
Cytat