Witam,
Z jakiego programu korzystacie do grania? I czy jest on darmowy, ewentualnie jaki koszt?
Czemu chcesz używać vpn do grania? Poker roomy na których oferujemy gry nie potrzebują używania programów do zmiany Ip.
z uwagi na zachowanie anonimowości, gram na p* czy takie środki ostrożności są zbędne?
PokerStars oficjalnie pozostał na polskim rynku, o czym świadczy zmiana domeny dla polaków. Więc możesz normalnie bez przeszkód grać nie używając VPN.
Ps. Poker jest nielegalny od bardzo długiego czasu i nikt pokerzystów nie ściga.
No tak zgadza się, ale wchodzą coraz nowsze regulacje, które coraz mocniej nas (pokerzystów) uciskają. Dodając, że nie jestem na bieżąco poniewaz miałem przerwę to wolałem się upewnić
Dziękuje
Z tego co czytałem to na tym forum ktoś wypowiadał się, że w tej sprawie pisał do P*. Odpowiedź była taka, że nie jest to zabronione
Wykorzystanie VPN w celu ominięcia blokady może wiązać się zablokowaniem konta, a nawet zajęciem środków. Nie polecam robić takich machlojek. Zawsze można wybrać inny Poker Room z naszej oferty
Napisane przez kubusaka
Z tego co czytałem to na tym forum ktoś wypowiadał się, że w tej sprawie pisał do P*. Odpowiedź była taka, że nie jest to zabronione![]()
Dokładnie tak, chyba że coś się zmieniło ostatnio.
Za to na PartyPoker VPN jest zabroniony.