Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tablet do oglądania filmów

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,018 Wyświetlenia
Ponyrider

Hej

Zastanawiam się nad kupnem tabletu (bądź innego urządzenia) do oglądania filmów

Zależy mi na tym, żeby móc sobie zabrać takiego tableta na siłownie albo w podróż i móc tam komfortowo obejrzeć serial z napisami albo filmik z Pokerstrategy

Jaka wielkość ekranu będzie dobra - wystarczy 7 cali czy potrzebne 10? Tak, żeby było dobrze widać napisy albo karty :)

Czy moglibyście polecić urządzenie, które spełni takie wymagania:

- odpowiednio duży ekran

- połączenie z WiFi

- port USB

- możliwość podłączenia słuchawek

- bateria wystarczająca na co najmniej kilka godzin

Nie zależy mi na żadnych specjalnych bajerach, czy macie może coś podobnego albo wiecie o jakimś tablecie, który by się tutaj nadał?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

To jest kropka: kropka.

Żartowałem, tak naprawdę to był wyraz. Anyway, kropka.

Odpowiedz
Cytat

7'' jest wystarczajacy . Prawie wszystkie tablety spelniaja twoje wymagania , jest tylko kwestia ceny i gustu . Nalezy sie tylko rozejrzec .
Ja posiadam Goclever i71 . Filmiki jak najbardziej mozna ogladac .

Bateria 3-4h

Poszukaj na necie co ci tam odpowiada
Zaznaczylem kilka dobrych marek :pokerface:

Tablety

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witam,

Co prawda na tabletach to ja się nie znam i trochę zejdę z tematu, ale przypomniałeś mi o dzisiejszym freerollu dla depozytorów na PaddyPowerPoker. Do wygrania jest właśnie iPad 2.

Dodatkowo jednym z elementów systemu VIP na tym poker roomie są Milestony. Gdzie do wygrania są tokeny turniejowe, bluza, żetony, bonusy i na jednym z poziomów jest właśnie iPad 3 (tylko dużo raku trzeba wyrobić _frown: ) i z tego co pamiętam to jest chyba promocja ograniczona czasowo.

Ot taka ciekawostka, ale może komuś się przyda...

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Tanie i dobre są podobno Shiru.

Odpowiedz
Cytat