chce kupic smartfona do 800zł. Zastanawiam się nad sonyericson xperia neo V. Macie jakies opinie na jego temat czy moze polecacie cos innego??
moja dziewczyna go ma i nie jest zadowolona, podobno się co chwilę zawiesza...
ale za to robi całkiem niezłe zdjęcia i jest dość mały i lekki (ale dla mnie jako użytkownika 4gs zbyt plastikowy)
Moim zdaniem, za 600-700 zł kupisz w bardzo dobrym stanie iPhona 3GS.
Sam go mam i patrząc po znajomych, żaden w tej kategorii cenowej mu nie dorównuje. Wszystko co potrzeba czyli użyteczność + rozrywka.
Moim zdaniem to jedyny racjonalny wybór.
Pozdrawiam
Nie kupuj tych galaxy mini. Jedyny wbór do 800 zł jesli chodzi o uzywki to Samsung Galaxy S , Htc Desire, Htc Desire HD, Iphone 3gs ( polecam!), Motorola Droid, . Z tanszych polecam ZTE Blade. Kupisz nówke za 400 zł. Ma rewelacyjny ekran i Pokerstars Mobile chodzi bez problemu .
Edit: Neo V tez moze byc. na standarowym sofcei wiekszosc telefonow sie tnie troche. Ale jak sie zainstaluje customa to tez ładnie chodzi.
ja mam htc desire hd i jest spoko, nowego wprawdzie nie kupisz ale jakieś używki polecam
Każdy polecił co ma sam i weź tu kogoś słuchaj, powiedz do czego ci telefon i co byś chciał dobrego w nim mieć to może coś podpowiem, aparat, dźwięk, czy grasz w gry, wykonanie itp.
Napisane przez ripper92
Każdy polecił co ma sam i weź tu kogoś słuchaj,
To jest właśnie magia for internetowych
Napisane przez ripper92
Każdy polecił co ma sam i weź tu kogoś słuchaj, powiedz do czego ci telefon i co byś chciał dobrego w nim mieć to może coś podpowiem, aparat, dźwięk, czy grasz w gry, wykonanie itp.
fon głównie do rozmow, lubie kiedy nie musze czesto ładowac, no i do korzystania z neta
Wszystkie telefony z androidem będziesz ładował codziennie, lub w najlepszym wypadku co 2 dni, używając bardzo intensywnie nawet co pół dnia.
Korzystać z neta możesz w zasadzie na wszystkim, więc jeśli nie potrzebujesz wydajności to szukaj coś tańszego typu Samsung Galaxy Gio czy LG P500 znajdziesz za 400zł nowe. Jeśli jednak wolisz coś lepszego to dołóż ze stówkę do tych 800 i szukaj Xperia Arc/Arc S, LG P990.
Najlepiej to poczytaj sobie tu: http://forum.android.com.pl/f353/