Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fotel, dowieczny problem :)

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
659 Wyświetlenia
ksrpi989

http://allegro.pl/fotel-biurowy-profilowany-regulowane-ledzwie-i2590921413.html

ktos ma, poleca? jesli tak, prosze o feedback
wytrzymale to czy miesiec i po krzeselku?
ewentualnie jakies inne propozycje foteli, krzesel (zalezy mi bardziej na czyms tanszym ;d)

przeczytalem wczesniejsze tematy o siedziskach jednak nic mi nie przypasowalo

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Wojaq

Podobny do wielu foteli, z których ludzie są zadowoleni, tylko ciekawe skąd ta dosyć niska cena? Poszukam w necie jakiś opinii na temat tego fotela, to może w końcu ja sobie też jakiś sensowny sprawię :P

Ciekaw jestem czy to jakaś promoncja or what, bo najtańszy poza allegro znalazłem za 500zł+ :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989 Autor wątku
ksrpi989

moze kradziony ;d

chyba sie na niego zdecyduje :] jesli sie rozleci za szybko to bd mial nauczke na przyszlosc zeby w wygodne i stabilne siedzenie zainwestowac powazniejszy pieniadz

Odpowiedz
Cytat
IceWhoo

Jest chyba gorzej wykonany. Chodzi mi stop metali użyty. Coś tam pochromowali nie wiadomo co. Kiedyś to odpadnie ale może się nie rozleci.

Odpowiedz
Cytat
Rumak87

Fotel może pochodzic nie z oficjalnej dystrybucji. Gwarancja 12 miesiecy :) a jak wiadomo na wszystko mamy 24. Wszystko jest spoko dopuki nie bedziemy musieli reklamowac sprzetu. Taniej nie znaczy lepiej.

Odpowiedz
Cytat
bl4dy84

klik

W tesco za 149zł. Daje radę ;).

Wszystko ma co ten wyżej, oprócz regulowanych podłokietników i zagłówka. Reszta to samo łącznie z funkcją TILT :D.

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989 Autor wątku
ksrpi989

Napisane przez bl4dy84
klik

W tesco za 149zł. Daje radę ;).

Wszystko ma co ten wyżej, oprócz regulowanych podłokietników i zagłówka. Reszta to samo łącznie z funkcją TILT :D.

wyglada mi na nietrwaly ;d zreszta juz zamowilem inne krzeselko ... zobaczymy ile wytrwa

moj wybor :
http://allegro.pl/show_item.php?item=2583860271

Odpowiedz
Cytat