są chętni go pogrania 1/1 w godzinach popołudniowych?
Załóżcie osobny temat do ustawek na gry online, bo zaraz się posypią inne tytuły gier i inne tematy
Każdy może mieć swoje zdanie. Jedni uważają, że Fifa sux a ja nawet nie dotykam pes bo uważam, że to słaba gra. Z mojej strony to koniec offtopu:).
Napisane przez nutritio
Napisane przez siweq86
Ale przecież fifa sux
![]()
no to teraz czas sie obudzic...;)
+21
fifa na konsole zamiata wszystko
na pc zreszta rowniez leje pesa ; d
Proszę przed wpisaniem się do wątku o przeczytanie tematu.
Jakbym miał grać w fife to wolałbym już w haxballa. Ta gra od ponad 10 lat jest taka sama i rok za rokiem odinstalowuję ją po jednym dniu gry. Jedyna przewaga nad pesem to licencje, a dla mnie liczy się tylko miodność i realizm gry, a w tym po prostu pes miażdży fife, która nie ma nic wspólnego z piłką nożną.
Napisane przez siweq86
Proszę przed wpisaniem się do wątku o przeczytanie tematu.Jakbym miał grać w fife to wolałbym już w haxballa. Ta gra od ponad 10 lat jest taka sama i rok za rokiem odinstalowuję ją po jednym dniu gry. Jedyna przewaga nad pesem to licencje, a dla mnie liczy się tylko miodność i realizm gry, a w tym po prostu pes miażdży fife, która nie ma nic wspólnego z piłką nożną.
siwego ja sie klocic nie chce ale zrob cos dla mnie :*
zainstaluj sobie fife nawet na pc i jesli mi po tym napiszesz, ze ta gra sie nie zmienila od 10 lat to ja chyba tylko wcisne
o konsoli nie wspominam bo tam fifa od 3 lat jest lata swietlne przed pesem
ale dobra nie robie juz OT grajcie sobie w pro evo
Mysle,ze nic nie stoi na przeszkodzie malej dyskusji na temat tych dwoch gier
Ja tez bylem fanem pro evo od zawsze :).PES6 gra kultowa,granie bylo przed blokiem na silowni czy w piwnicy
:D.Piszesz,ze fifa jest taka sama od 10 lat,widziales moze 11?Grales w nia?Ja w nowe pro evo gralem,mam caly czas sciagniete demo na ps3 i jestem po prostu nia rozczarowany :(.EA udalo sie w koncu wyprzedzic producentow pes.Na koniec moge Ci jedynie zyczyc wielu bramek w PES11 NA PC i obys jak najszybciej przesiadl sie na fife11
peace
PES6 był dla mnie słaby. Bardzo łatwo było znaleźć schemat, w którym zawodnicy sterowani przez AI popełniali błędy nie mające nic wspólnego z prawdziwą piłką. PES2009 był swego czasu najlepszą wersją, prawie idealną, tylko te lagi. PES2010 to była pomyłka. Jak widziałem ten zwód gdy zawodnik biegnie i nagle skręcasz w bok to od razu wyłączałem grę. PES11 jest pierwszą wersją gry, która mi naprawdę idealnie odpowiada. Nareszcie skończyła się era ciągłego wykorzystywania błędów gry i co bardziej niesamowite - nie ma lagów
Niestety, chyba z uwagi na to, że gra stała się zbyt realistyczna ludzie przestali w nią grać, bo wolą łatwą, szybką piłkę w fifie.
Co roku od razu po premierze gram zarówno w pesa jak i w fife. Oczywiście, że grałem w fife 11. Zarówno 1/1 jak i na 2/2 i po trzech meczach miałem dosyć jak co roku od WC02. Nie mam zielonego pojęcia czym ludzie się zachwycają i nie widzę żadnych wielkich zmian. Co do przesiadania na fife to uwierzcie mi, że bardzo bym chciał. Więcej drużyn, więcej licencji, więcej zawodników, lepsza grafa, więcej przeciwników. Tylko ja po prostu kocham piłkę, a fifa w niczym mi nie przypomina prawdziwej piłki z prawdziwych boisk. Nic nie zastąpi zaciętego meczu w pesa gdzie odda się po jednym strzale na bramkę przeciwnika, a o wyniku całego meczu decyduje jeden mały błąd.
O konsoli się nie wypowiadam, bo nie gram na konsoli.
No, ale specjalnie dla Was usiądę dzisiaj lub jutro jeszcze raz do fify i zobaczę czy może miałem zły humor za pierwszym razem i stąd taka opinia
Pozdr
i tutaj wychodzi wlasnie co kto lubi
jesli wolisz prowadzic przez caly mecz zacieta walke i oddac po 3 strzaly na bramke to pes sie lepiej sprawdzi poniewaz jest on nastawiony na symulacje pilki
fifa jest robiona w innym kierunku, tam chodzi o fun z gry, szybkosc akcji, mase strzalow itp itd i mi osobiscie zdecydowanie ten tryb odpowiada, dodajac do tego swietne animacje oraz grafike dla mnie ta gra gniecie pesa ale to jest wlasnie rzecz gustu
jedyne co mnie "poruszylo" w Twojej wypowiedzi to to, ze fifa od xx czasu sie nie zmienia co jest zupelna nie prawda poniewaz w tym roku na pc dostalismy zupelnie nowy silnik gry i obecna fifa nie ma nic wspolnego z tym co dostawalismy do wersji "10" z 2009 roku
gra byla pisana od "0" i mamy teraz nextgena ktorego mozemy obserwowac od 2009 roku na konsolach i ktory od tych 3 lat jest uznawany za najlepsza kopanke
prawda jest, ze przez kilka lat fifa na pc lezala i osobiscie wolalem grac w pesa za ktorym jednak nie przepadalem niz meczyc sie z fifa, od tego roku to sie jednak zmienilo i pomimo tego, ze caly czas fifa konsola >>> fifa pc to na obydwu platformach gra sie swietnie
sie rozpisalem ;x koniec OT z mojej strony
Napisane przez galer
Załóżcie osobny temat do ustawek na gry online, bo zaraz się posypią inne tytuły gier i inne tematy
![]()
Nie lubię takich tematów, do grindu proszę, a nie jakieś gierki