Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Fifa11 Ps3

11 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
596 Wyświetlenia
nutritio

Wiem,ze jest podobny temat,ale tylko PODOBNY :).

Jezeli jest ktos kto pogrywa w ta gre to wpisywac user name i bedzie mozna zagrac jakis pojedynek ;)

10 odpowiedzi

Troche offtop, bo nie mam ps3.
Mam na xboxa i cos mi sie zrabalo ostatnio. Pojawili sie "nowi" zawodnicy w druzynie :P nazwiska" 123982130" itd. i przez to nie moglem grac zespolem, w ktorym wystepuja- gra sie zacinala. Zrobilem update i teraz dziala. Wg mnie gra jest b.dobra: grywalnosc,grafika,wiele mozliwosci oraz realnosc gry. Jest podkreslona droga, ktora chca isc-symulator , ale widac takze sporo niedociagniec np. przejscia roznego rodzaju [chocby przy zmianach] .W kazdym badz razie pozycja obowiazkowa :D
Ps.:Da sie odrazu wznowic gre po bramce, czy trzeba czekac az oni sie tam wyciesza?

Jak w ogóle ta Fifka w porównaniu z poprzednią?

Jakieś większe zmiany?

Lynx33

Jakub: Nie mam pojęcia bo wczoraj po raz pierwszy w życiu grałem w Fifę 11 na konsoli (wcześniej grałem w Fify sporo na komputerze w antycznych czasach 98-2005) z RockyRaccoonem i jako fanatyk PES-a (długie godziny spędzone na wszystkich częściach od 3 w górę z pominięciem najnowszej) muszę powiedzieć, że dobrze się bawiłem. Nacisk położony jest na trochę inne aspekty gry bo podania są dużo wolniejsze niż w PES a pole gry wydaje się nieco mniejsze. Gra ma charakter trochę bardziej arcadowy zostawiając rolę symulatora PES-om ale bardzo dobrze spełnia swoją rolę i złego słowa powiedzieć nie mogę. Fifa jest inna, nieco bardziej płaska i trochę innych umiejętności wymaga ale nadal jest i competetive i sporo funu dostarcza. Polecam, zwłaszcza tym, którzy nie specjalnie lubią piłkę nożną na żywo albo mało w nią grali a są zagorzałymi kibicami. Dla nich Fifa będzie niemal na pewno sporo lepszym wyborem od PES.

nutritio Autor wątku
nutritio

Ja rowniez bylem gralem bardzo duso w serie PES,wczesniej fifa byla dla mnie gra zbyt latwa,kolorowa,blyszczaca :).11zmienila moje podejscie o 180stopni!Ta gra niszczyt system :D.Jest chyba najtrudniejsza pilka w jaka gralem do tej pory=najlepsza :D.Fakt,te cale cieszynki sa troche irytujace po strzeleniu gola,ale jeszcze gorsze jest jak w czasie gry online przeciwnik oglada cala prezentacje druzyny czy skladu przed meczem a potem kazdy replay :/.
Kupujcie ps3->fifa11 i lecimy :D!
Jakub co do zmian to tez sie raczej nie wypowiem bo jest to moja pierwsza fifa w ktora gram od WC2002 :D.

YasQ

Ja od dzis przez najblizsze 3 dni bede mial PS3 i FIFE 11 wiec mozna by sie ustawic. Tylko wes napisz co jest potrzebne bo ja nie ogarniam tego ustrojstwa :D

nutritio Autor wątku
nutritio

Jezeli to nie sa twoje gry to nie wiem czy bedziesz mogl grac przez siec(ja na pozyczonym ufc nie moglem)Jak masz podlaczona konsole do sieci to sprobuj zagrac i bedzie wszystko wiadomo,ale watpie :).Wiekszej filozofii tam nie ma.

YasQ

Przetestowalem i dziala poprawnie. Moze dlatego ze ja nie tylko gre ale pozyczam cala konsole :D Teraz tylko musze sie przyzwyczaic do pada i mozemy zagrac _cool: Chociaz ostrzegam narazie gralem, az 12 meczy : _ugly:

nutritio Autor wątku
nutritio

Ja ostatnio gram padake wiec luz :D

Dodaj mnie -->>bebenos

W porownaniu z poprzednia, to jest to kontynuacja. Nie ma rewolucji jak chocby moim zdaniem 09/10, ale na pewno zmiana na lepsze.Tak jak bylo wspomniane, nie jest to latwa gra. Mniej schematyczna niz poprzednia wersja[ w 10tce strzal finezyjny jak sie schodzilo do srodka w 70-80% to bramka]. Trzeba sie troche natrudzic i to jest fajne. Na xboxa nowa mozna wyrwac za 120 zl ,na ps3 tez jakos po taniosci angielska wersje dostaniesz. Nie wiem jak z polskim komentarzem, ale jesli bez zmian to nie bralbym jej , bo jest drozsza o kilka dyszek.

YasQ

Ehh wczoraj musialem w tempie expresowym zrobic projekt, a dzis dostawca neta zmienil mi modem i sie okazalo ze tylko 2 urzadzenia moga byc podpiete :facepalm: I przez to nie mam jak podlaczyc PS3 :rage: :rage: Tak wiec weekendowe granie w FIFE poszlo sie je...c :rage: :facepalm: