Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Laptop ~2k

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
826 Wyświetlenia

Ave ,

Jak w temacie, poszukuję laptopa do 2.000 zł , potrzebuję Waszej pomocy.
Moja wiedza na temat sprzętu zatrzymała się w czasach PCtów, kiedy to AMD Athlon 1.7 był kosiorem na rynku. Jako że mam braki w wiedzy mile widziane byłyby już gotowe linki z konkretnym modelem.
Moje wymagania :
:club: grafika dupy może nie urywać, jedyne w co gram to przedwojenny cs 1.6 , styknie 75 fps , ma udźwignąć pokera (max 12 table + HUD) , no i ofc jakieś filmy
:club: wydajność baterii - 90% czasu będę używać go w domu, ale żeby tak z 2-3h dał rade bez kabla podziałać, jakieś movie na kiblu czy coś.
:club: bardzo fajnie by było jakby miał 'dobre wi' , żeby nie rwało neta itp
:club: z tego co się orientuje w lapkach ważna jest rozdzielczość i mogą być z nią problemy , dlatego niech tu też wsio będzie ogarnięte
:club: od kogo laptop raczej bez różnicy, ale miło by było żebym w razie W mógł go oddać na gwarancji/do serwisu i żeby nikt mi nie robił problemów.

To chyba wszystko, proszę o jakąś pomoc panowie.

z góry dzięki!

pozdro

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Grinder23

ja ostatnio z dziewczyna kupowalem laptopa:

Core 2 Duo 2,1 Ghz
4GB DDR3
ATI Radeon HD3400
160 GB // ThinkPada

i bardzo fajnie dziala, bardzo solidna firma ogolnie. Wyszlo nas ~~2k(deal byl z wymianami itd ) uzywany oczywko.

BTW: dajmy znac jak z tym nettelerem u Ciebie bo mega in need jestem ^^

Odpowiedz
Cytat

To powiem Ci Grinder23 daliście się zrobić w balona bo z 2k zł można dużo lepszy nowy sprzęt dostać .

Odpowiedz
Cytat
voytec15

http://www.ceneo.pl/13301068s

moim zdaniem najlepszy stosunek jakosci do ceny

na pewno na nim nie tylko pojdzie cs ale tez wszystkie najnowsze gry a cena jest niesamowicie przystepna

Odpowiedz
Cytat
Grinder23

Napisane przez dawid327
To powiem Ci Grinder23 daliście się zrobić w balona bo z 2k zł można dużo lepszy nowy sprzęt dostać .

dalem wyrazne "~~" ogolnie dalismy rozwalonego mega lapka (pacckard bell ) + rozwalonego della ktory mial juz spoooro lat + 500 zl wiec zawyzylem to mega napewno.

ogolnie kupowalismy od dobrego znajomego rodziny mojej dziewczyny wiec naprawde watpie zeby nasz ochujal.

no i to teZ bylo dobre kilka miechow temu

Odpowiedz
Cytat

ale żeby tak z 2-3h dał rade bez kabla podziałać, jakieś movie na kiblu

_ugly:

Odpowiedz
Cytat
ajej87
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez esterka5

ale żeby tak z 2-3h dał rade bez kabla podziałać, jakieś movie na kiblu