Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Internet=Pokerroom

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
724 Wyświetlenia
skrzat13

Mam prośbę do osób, które znają się na zaawansowanym działaniu poker roomów. Jestem pracownikiem banku i często w pracy po prostu się nudzę. Mam dostęp do internetu ale po zainstalowaniu jakiegokolwiek poker roomu, nie może on połączyć się z internetem.
Czy ma ktoś jakiś pomysł jak nie mając uprawnień admina na kompie uruchomić pokerka? ;)
Może są jakieś możliwości zmiany ustawień itp.? :D

PS. Mam nadzieję, że nie przeczyta tego mój przełożony _wink:

8 odpowiedzi
mscinek

Tu nie chodzi, że nie masz uprawnień admina, tylko macie najzwyczajniej w świecie poblokowane porty, na których działają pokeroomy. Druga, nie radzę grać w pracy, sieć jest monitorowana w dużych firmach, po drugie co jakiś czas są skanowane komputery, co jest na nich poinstalowane. Wiem, bo pracowałem jako informatyk w banku:)

Maksymus007

nie no mam nadzieje,ze nigdy w zyciu nie miales dostepu do jakis prywatnych danych skoro w ogole przyszlo Ci na mysl instalowac cos na firmowym komputerze..
jak musisz, to laptop + kazdy internet na karte i daje rade..

emomaniac

Jeśli to problem poblokowanych portów to jw...
Jeśli nie to spróbuj jakieś liveCD na pendrive (jak znasz ustawienia sieci)

skrzat13 Autor wątku
skrzat13

Dzięki za odpowiedź, tak też sądziłem :ayfkm:

Napisane przez Maksymus007
nie no mam nadzieje,ze nigdy w zyciu nie miales dostepu do jakis prywatnych danych skoro w ogole przyszlo Ci na mysl instalowac cos na firmowym komputerze..

Mam stały dostęp do pełnej bazy danych klientów, jak również inf. w BIK oraz możliwość wykonywania operacji na rachunkach klientów.
Proponuję byś zaczął lokować środki "w skarpecie"_p: hehe

musashi87

jeśli masz kompa w domu na stałe podłączonego do sieci zrób sobie zdalne logowanie i udostępnij sobie poksa na swoim domowym komputerze do którego połączysz się z firmowego.

hellYeahEnT

Napisane przez skrzat13

Mam stały dostęp do pełnej bazy danych klientów, jak również inf. w BIK oraz możliwość wykonywania operacji na rachunkach klientów.

Podpierdol 10kk pln i uciekaj : d

skrzat13 Autor wątku
skrzat13

Napisane przez musashi87
jeśli masz kompa w domu na stałe podłączonego do sieci zrób sobie zdalne logowanie i udostępnij sobie poksa na swoim domowym komputerze do którego połączysz się z firmowego.

Zajebisty pomysł _thumbsup:
+10
tak zrobię :f_thumbsup:

skrzat13 Autor wątku
skrzat13

Napisane przez hellYeahEnT

Napisane przez skrzat13

Podpierdol 10kk pln i uciekaj : d

Za 10kk nie opłaca się klikać.. :f_cool: 50kk?
Prześle to na twoje konto i podzielimy się 50:50.
Jedyne co musisz zrobić to podjąć to siano w ciągu około godziny zanim zablokują ci te środki :D
Już widzę typa w szale bitewnym okupujący każdy bankomat w mieście _ugly:, opróżniłbyś chyba wszystkie.. :f_biggrin: haha