Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Iphone 4 czy Samsung Galaxy S II?

24 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
3,666 Wyświetlenia
mouse91

Obecnie posiadam htc hd2 i tak mnie już wnerwia że przyszedł czas na zmiany.

Jaki fonik polecacie? co byście wybrali? teoretycznie samsung to obecnie najlepszy fon na rynku ale iphone to zawsze iphone...

Zawsze mnie jarały aplikacje na takie sprzęty (typu zamiana iphona w pianino, gitarę flet itp) Wiem że na iphona jest tego masa ale jak to jest z androidem? dużo mniej?

bo windows mobile to w tej sprawie kuleje, tak jak ze wszystkim zresztą

23 odpowiedzi
letsgamble92

IMHO, aktualnie żaden dotykowy telefon nie bije 4g. Jakbym miał brać dotykowy telefon to tylko i wyłącznie iphone'a. Sam miałem iphone 2g, 2x 3g a 4g się tylko bawiłem. Co do aplikacji to naprawdę jest ich masa, sam wydałem kilka stówek w itunes :D

Abdel84
soekholdem

Napisane przez letsgamble92
IMHO, aktualnie żaden dotykowy telefon nie bije 4g. Jakbym miał brać dotykowy telefon to tylko i wyłącznie iphone'a. Sam miałem iphone 2g, 2x 3g a 4g się tylko bawiłem. Co do aplikacji to naprawdę jest ich masa, sam wydałem kilka stówek w itunes :D

Mam iphone 4g i its fuckin awsome. Nie wyobrażam sobie korzystania z innego telefonu. Polecam 100%.

Ten yebany itunes uzależnia ;D

MikeWrclv

TYLKO iPhone, sam mam 3gsa z softem 4.1 i nie zapowiada się, żebym zmienił na coś innego niż nowszy iphone ;)

mouse91 Autor wątku
mouse91

widzę że sami miłośnicy jabłuszka na forum, ostatnio wyczytałem że w iphonie nie ma radia fm nwet o_O no masakra w ogóle jakaś taki kombajn a nie ma radia.

a jak to jest z tymi aplikacjami na iphona? te najlepsze to trzeba kupić? nie ma opcji ściągnąć z neta?

HTC desire HD

mouse91 Autor wątku
mouse91

Napisane przez Kimes
HTC desire HD

nigdy więcej HTC

hellYeahEnT

Ja kupilem 3gs za ponad 2k pln i zaluje, ze taki glupi jestem ze wydalem tyle kasy na telefon (chociaz oceniam go bardzo dobrze). Imo nie warto wydawac duzo kasy na telefon. Ja swoj nastepny kupie jak ten sie rozwali i pewnie bedzie to najtansza mozliwa opcja typu doladowanie 30zl co miesiac a telefon za zlotowke _thumbsup:

hellYeahEnT

Napisane przez mouse91
widzę że sami miłośnicy jabłuszka na forum, ostatnio wyczytałem że w iphonie nie ma radia fm nwet o_O no masakra w ogóle jakaś taki kombajn a nie ma radia.

a jak to jest z tymi aplikacjami na iphona? te najlepsze to trzeba kupić? nie ma opcji ściągnąć z neta?

No nie ma i jeszcze flasha nie ma :D

Na szczescie da sie sciagnac open fm i sobie sluchac =)

ajej87

Z tych dwóch brałbym zdecydowanie Galaxy S II :f_thumbsup:

Tu masz fajną recenzję:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Samsung_Galaxy_Z_smartfon_z_Nvidia_Tegra_2-35854.html

Pozdrawiam.

mouse91 Autor wątku
mouse91

Napisane przez ajej87
Z tych dwóch brałbym zdecydowanie Galaxy S II :f_thumbsup:

Tu masz fajną recenzję:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Samsung_Galaxy_Z_smartfon_z_Nvidia_Tegra_2-35854.html

Pozdrawiam.

to nie galaxy s II

HTC HD slaby jest?

mouse91 Autor wątku
mouse91

Napisane przez cruz201
HTC HD slaby jest?

nie wiem jak hd, ale ja teraz mam hd2 i tak raczej słabo. Ogólnie to spoko ale strasznie nie dopracowany - zacina się, gubi zaSIĘG itd.

MaNTissS

Napisane przez hellYeahEnT

Napisane przez mouse91

No nie ma i jeszcze flasha nie ma :D

Na szczescie da sie sciagnac open fm i sobie sluchac =)

Jak to nie da się ściągać? JB i jedziesz z koksem :P

mouse91 Autor wątku
mouse91

co to jb?

Jailbreak, sprawdź w Google. Ja mam iphone'a 4 już 9miechow i gorąco polecam. Widziałem samsungi i htc przeróżne i naprawdę doceniam iphone'a4. _thumbsup:

Napisane przez cruz201
HTC HD slaby jest?

htc HD jest slaby, HD2 tez, mowilem o 'desire HD' tym na androidzie i 4.3 calowym wyswietlaczu ;) flash na nim chula az milo ;)

Przemo88

Czytalem mase recenzji bo sam noszę sie z zamiarem zmiany smartfona i z tego co wyczytałem to po pierwsze: HTC HD a HD2 to wielka roznica. HD2 z windowsem to raczej niewypal. A HTC HD jest jednym z najszybszych smartow. A co do tematu, to we wszystkich recenzjach podkreslano ze Samsung Galaxy S II jest najlepszym obecnie smartfonem i dopiero iPhone 5 może coś w tym względzie zmienić. Oczywiscie pozostaje kwestia osobistych preferencji (religia apple itp) a ja podaje tylko to co znalazlem w tekstach recenzji.

letsgamble92

Napisane przez Przemo88
i z tego co wyczytałem

=)