Po co pytasz tutaj? Przeciez duzo latwiej znalezc konkretna wiedze na tematycznych forach ale jak chcesz
Kazdy bedzie polecal to co ma nie majac zbytnio porownania
Po co pytasz tutaj? Przeciez duzo latwiej znalezc konkretna wiedze na tematycznych forach ale jak chcesz
Kazdy bedzie polecal to co ma nie majac zbytnio porownania
Zacznę czytać polecane strony/ opinie o modelach etc jeszcze w tym tygodniu to jak będę zainteresowany to odezwę się do Ciebie walekkk3
Napisane przez walekkk3
to budujace ze ktos poleca firme w ktorej pracuje www.mp3store.pl
Sugersujesz, ze ja tam pracuje? Bron boze, jednak uwazam ze forum jest pomocne.
Faktycznie, polecilem sluchawki, ktore nie sa wokoluszne, ale takich jest w tej klasie cenowej najwiecej. Skoro budzet masz elastyczny, to bardzo ci polece skoczyc odrobine wyzej jeszcze niz 350zl.
Bo za 400zl mozna miec Sennheiser HD 380 Pro, ktore sa o niebo lepsze niz konstrukcje za 200-250zl. Oczywiscie za ta kaske takze inne modele.
Grado sr60
Shure 750 DJ
Shure SRH 440
Podaj jeszcze z czego sluchasz.
Napisane przez mistrzbara
Podaj jeszcze z czego sluchasz.
Model panasoników, które są na pierwszym zdjęciu co wkleiłem w pierwszym poście
Chodzi mi o zrodlo. Odtwarzacz, albo karta dzwiekowa.
Wybacz, jestem laikiem,
Słuchawki podłączam do usb w klawiaturze, natomiast w pcecie mam wmontowanego sound-blastera live kartę dźwiękową i mam ustawione wszystko aby z tego ciągnęło (chyba :D)
Jezeli masz tego sounblastera, co wszyscy, ktorzy maja "jakiegos" sounblastera, to chyba nie warto ladowac taka kase w sluchawki.
A rozkminy z klawiatura na oczy nie widzialem.
Jezeli masz tego sounblastera, co wszyscy, ktorzy maja "jakiegos" sounblastera, to chyba nie warto ladowac taka kase w sluchawki.A rozkminy z klawiatura na oczy nie widzialem.
Hmm, czyli proponujesz również zainteresować się zmianą karty dźwiękowej jeśli chce mieć słuchawki z górnej półki?
->mistrzubara
SB Live + KX Drivers i jest ok (chociaz sam zaniedługo pakuję EMU 0404 i zobaczymy jak wyjdzie)
i warto kupić dobre słuchawy do tego
Zalezy jaki to soundblaster. Z tymi kartami byla jakas heca. Jest wersja, ktora w nazwie ma numerek 100 (albo 1costam) i jest wersja, ktora ma numerek 220.
Wersje 220 posiadam i wiem, ze jest dosyc popularna, a jest to katastrofa i kx tu nic nie pomoze. Ta karta jest slaba i juz.
Za to wersja 100 jest podobno lepsza, ale sam tego nie sprawdzilem.
Dlatego moze autor, sprawdzi ten numrek. No chyba, ze nie ma soundblastera 5.1 tylko jeszcze starszego, ktorego nie znam. Ale podejrzewam, ze gra jeszcze gorzej.
Zalezy jaki to soundblaster. Z tymi kartami byla jakas heca. Jest wersja, ktora w nazwie ma numerek 100 (albo 1costam) i jest wersja, ktora ma numerek 220.
Wersje 220 posiadam i wiem, ze jest dosyc popularna, a jest to katastrofa i kx tu nic nie pomoze. Ta karta jest slaba i juz.Za to wersja 100 jest podobno lepsza, ale sam tego nie sprawdzilem.
Dlatego moze autor, sprawdzi ten numrek. No chyba, ze nie ma soundblastera 5.1 tylko jeszcze starszego, ktorego nie znam. Ale podejrzewam, ze gra jeszcze gorzej.
ja mam SB Live z czasów kiedy o 5.1 to tylko pisano jako o świetlistej przyszłości
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak niby mam przymierzyć słuchawki skoro większość w sklepach jest w opakowaniach? Są jakieś specjalne sklepy ze słuchawkami czy sprzedawca ma obowiązek mi dać możliwość dokonania przymiaru?
Nikt nie ma takiego obowiazku. Jak nie trafisz w Saturnie na jakiegos wrednego kolesia, to ci pozwoli. W sklepach zajmujacych sie glownie sprzetem muzycznym napewno bedziesz mogl.
Nikt nie ma takiego obowiazku. Jak nie trafisz w Saturnie na jakiegos wrednego kolesia, to ci pozwoli. W sklepach zajmujacych sie glownie sprzetem muzycznym napewno bedziesz mogl.
Dzięki za informacje
Jeśli możesz wydać 350, to polecam Sennheiser HD555.
Posłuchasz, to zrozumiesz (źródło też musi mieć odpowiednią jakość).
Sennheisery, Denony ale to juz sumki wieksze, sam mialem ostatnio podobna rozkminke i polecono mi patrzec na pasmo przenoszenia, im wieksza rozpietosc tym glebsze dzwieki(podobno) i wybralem Pioneery SE-M390 niecale 250zl, polecam ; )
Do biegania pewnie jakies za ucho
Co do Sennheiser 555, to nie mialem okazji sluchac, ale napewno sa dobre.
Mozna zamiast nowych 555 kupic uzywane 595, ktore sa juz znacznie lepsze.
Maestrooo : Zle ci polecono. Wykres to wykres, a sluchawki zagraja swoja charakterystyke, ktorej na wykresie nie ma. Takze zdecydowanie nie kieruj sie wykresem.