Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć, tym razem uderzam na serię TCOOP i wystawiam stake na 24 turnieje z tej serii. Stake zawiera tylko turnieje NL Holdem w różnych wariantach od 2xTurbo do Hyper turbo.
W turniejach turbo czuję się świetnie i wiem 'z czym to się je', nie od dziś grywam 180tki turbo na pokerstars, a niedawno zacząłem grywać MTT turbo z dobrymi wynikami (poniżej wykresy). Reasumując w turniejach turbo wiem jak się gra od początku turnieju aż do jego final table, czuję się pewnie na każdym jego etapie i czuję dobrze grę.
Dodatkowo uważam, że oferta jest dobrze skonstruowana oraz mocno konkurencyjna
Sam staję się udziałowcem oferty (30-50% w zależności od zainteresowania oraz mojego własnego BR), zobowiązuje się podczas gry do grania na maksymalnie 12 stołach ( w niektóre dni będzie to 6, w niektóre 12 ), dodatkowo dołożę wszelkich starań żeby wszystkie turnieje z oferty zostały zagrane plus codzienny rail w tym wątku. Po każdym rozegranym przeze mnie dniu pojawi się info o wynikach, ilości wziętych rebuy/addon, żeby pod koniec nie było zamieszania z rozliczeniem itp.
Rail na moim blogu RAIL
Poniżej wykresy, odpowiednio z 180tek turbo oraz turniejów MTT turbo na pokerstars.
Cegiełki oraz pobierany przeze mnie cut w powyższym pliku.
Wpłaty przujmuję na (dopiero na mój ZNAK) :
pokerstars: Airwaves85
FTP: ucanthurtme
888: channel255
Pozdrawiam i zachęcam do kupowania.
Rezerwacje 100/100
Ja-48.5-50%
Kaeresen-7.5% P* (t)
Radek-10% (80.95 do dopłaty) (t)
Mrfa11-3.5%
Rebusik-5%
tomziom-5% (t)