Przejdź do forum
Sunday Virgath - 21...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sunday Virgath - 21.12.2014 [OFERTA ANULOWANA]

4 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
335 Wyświetlenia
Virgath
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. AżZapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback: [klik]

O mnie:
Jestem obecnie graczem MTT midsteakes, specjalizującym się przede wszystkim w turbosach. Odblokowany na trackerach. Mam do sprzedania 80% na sesję niedzielną (majorsy + schedule codzienny). Gram jeśli sprzedam min. 80%, więc wpłaty od razu. (Przyjmuję oferty kupna cegiełek max. do godziny 15:45 w niedzielę!)

Lifetime MTT:

Ostatni wyniki MTT: [klik] (zakładka cashes)

Poprzednie oferty:

Oferta:

(Można kliknąć w obrazek celem powiększenia)

Wpłaty na PokerStars: Virgath

Warunki:
:diamond: Pobieram cut w wysokości: 15% od profitu (do 30k).
:diamond: Jeśli profit będzie wynosił 30k lub wyżej pobieram cut w wysokości 17% od profitu
:diamond: Jeśli profit będzie wynosił 80k lub wyżej pobieram cut w wysokości 19% od profitu
:diamond: Nie prowadzę railingu, bo przerwa jest za krótka, a skupiam sie na grindzie (info o deepach będzie w tym wątku).
:diamond: Kasa za nie rozegrane turki/re-entry/re-buye/KO idzie do profitu/zwrotów.
:diamond: Dodatkowe re-buye od profitu.
:diamond: Zastrzegam sobie prawo do rozegrania turków spoza schedule.
:diamond: Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania niektórych turków z schedule w razie zbyt dużej ilości deepow.
:diamond: W skład stejka nie wchodzą żadne dodatkowe nagrody
:diamond: Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich MTT podane będzie w tym wątku.

Inwestorzy:
:club: Virgath (ja) - 20% - zapłacone :f_drink:
:club: supsport7 - 20% - zapłacone :f_drink:
:club: chemikLO - 2,5% - zapłacone :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
chemikLO
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

2,5% ode mnie

Odpowiedz
Cytat
supsport7
PokerStrategist

20

Odpowiedz
Cytat
Virgath Autor wątku
Virgath
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Oferta się nie sprzedała w wyznaczonym terminie, więc jest anulowana, hajsy odesłane! Zapraszam nastepnym razem _drink:

Odpowiedz
Cytat