Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback: [klik]
O mnie:
Jestem obecnie graczem MTT midsteakes, specjalizującym się przede wszystkim w turbosach. Odblokowany na trackerach. Mam do sprzedania 50% na sesję niedzielną (majorsy + schedule codzienny). Gram jeśli sprzedam min. 45%, więc wpłaty od razu. (Przyjmuję oferty kupna cegiełek max. do godziny 16:15 w niedzielę!)

Ostatni wyniki MTT: [klik] (zakładka cashes)

Wpłaty na PokerStars: Virgath
Warunki:
Pobieram cut w wysokości 13% od profitu (do 30k).
Jeśli profit będzie wynosił 30k lub wyżej pobieram cut w wysokości 15% od profitu
Jeśli profit będzie wynosił 80k lub wyżej pobieram cut w wysokości 17% od profitu
Nie prowadzę railingu, bo przerwa jest za krótka, a skupiam sie na grindzie (info o deepach będzie w tym wątku).
Kasa za nierozegrane turki/re-entry/re-buye/KO idzie do profitu/zwrotów.
Dodatkowe re-buye od profitu.
Zastrzegam sobie prawo do rozegrania turków spoza schedule.
Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania niektórych turków z schedule w razie zbyt dużej ilości deepow.
W skład stejka nie wchodzą żadne dodatkowe nagrody
Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich MTT podane będzie w tym wątku.
Inwestorzy:
Virgath (ja) - 50% - zapłacone :fdrink
Lukjoch - 10% - zapłacone :fdrink
mktmd - 10% - zapłacone :fdrink
hell23 - 10% - zapłacone :fdrink
mouse91 - 5% - zapłacone :fdrink
korona14 - 5% - zapłacone :fdrink
xeperek - 2,5% - zapłacone :fdrink
Olsza12 - 2,5% - zapłacone :fdrink
gengis - 2,5% - zapłacone :fdrink
stakstor - 2,5% - zapłacone :fdrink