Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Panowie wariancia mnie nie rozpieszcza niestety... odpuszczam sobie 11r bo nie mam ochoty grać 1 turniej w razie deepa do 23 godziny... narazie same jakieś marne cashe :/ może końcówka będzie lepsza
z racji ze rano sng ładowały się 1 co 40 min (a grając 2 turnieje o 10 rano omal nie usnąłem w ramach skatingu zagrałem 2rTurbo i 3rx2turbo te z godzin coś po 9 oraz 6max hyper turbo za 5,1 ;P
niestety brak profitu :/ mam 150$ do rozesłania
sng za 15
Drogi/Droga staszeq,
Ukończyłeś turniej na 11y miejscu. Nagroda w wysokości 29,74 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
sng za 8
Ukończyłeś turniej na 18y miejscu. Nagroda w wysokości 15,85 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
za 2.2turbo
Ukończyłeś turniej na 152gi miejscu. Nagroda w wysokości 8,19 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy
za 2.2r turbo
Ukończyłeś turniej na 108y miejscu. Nagroda w wysokości 25,23 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
+ 20 $ za 4 KO z $27 Nl Holdem
+51$ za nie rozegranie 11r