Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Wystawiam kolejna ofertę z racji ze pierwsza nie doszła do skutku postanowiłem wystawić ofertę do mtt i sng 180 man z niższym wpisowym, która odbędzie się w piątek [14/09/2012]. Są to turnieje poranne, na których uważam jest mniejszy field. Poniżej przedstawiam moje wyniki na PS [od góry: mtt do stawek 55$, SNG 180 man i all games, oraz wykres 180 man]

Warunki stakingu:
-sprzedaję 100% z prawem zachowania 20% z profitu (jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 20% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów)
- przy zakupie decyduje kolejność wpisów
- przelewy przyjmuję jedynie na platformie Pokerstars pod nickiem: Staszeq
- gram jak sprzedam 90%
- bardzo prosze o podawanie nicka z ktorego poszedl przelew
- wraz z rezerwacja proszę o wpłatę, gdyby oferta nie doszła do skutku od razu odsyłam!
- Niewykorzystane rebuye i zdobyte KO wliczają sie do profitu
- Rozliczam zaraz po zakończeniu sesji
- inwestorzy z tego stakingu maja pierwszeństwo przy ewentualnych następnych ofertach
Oferta i Cegły:

Zapraszam do inwestowania!
[100/100]
staszeq - 20%
Petel - 5%
incasent - 5%
grooby - 5%
alfabr8 - 20%
Kanar007 - 5%
Sotartu - 5%
Bartek1978 - 5%
Bohen - 5%