Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema oferta, na jutro na popołudnie. Dokładnie taka sama jak dwa dni temu. 43 MTT, avg bi 37,2.Schodzę w dół o 1% z profitu, który zwykle mam zapisany w ofercie. W ofercie 2 razy liczony 33$ 1r1a(93$) - kasa z niego idzie na big162 (2 dni temu był deep). Zapraszam osoby , z ostatniej oferty jak i nowych inwestorów. Ostatni sesja prawie b/e , dużo deep i dobre rokowania na jutrzejszą sesję.
Wykresy SNG//MTT
OFERTA
Warunki:
1. Sprzedaje max 30% udziałów.
2. Zachowuję 21% udziałów profitu tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 21% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów. W przypadku ROI > 1000% pobieram 22% zamiast 21%.
3. Gram sesję jeśli sprzedam minimum 25% udziałów do godziny 15.00 31.08.2012.
4. Transfery przyjmuję tylko na pokerstars na nick Airwaves85. W przypadku posiadania innego nicka niż na forum proszę o zaznaczenie tego w temacie. Transfery od razu przy deklaracji zakupu. Bezwzględnie proszę o wpłaty przy deklaracji, w przypadku jeśli sesja nie dojdzie do skutku odsyłam transfery.
5. Gram odblokowany na stars.
6. Niewykorzystane rebuy oraz knockout wliczam do profitu. Suma określona na re-buy jest orientacyjna - zastrzegam prawo do wzięcia więcej re-buy jeśli sytuacja tego będzie wymagać.
7.Minimalna cegiełka 3%.
* Rail możliwy - na życzenie inwestorów, ale tylko po skończonej sesji. Podczas sesji zajmuje to zbyt dużo czasu oraz rozprasza.
Cegiełki
10%-167
5%-83.5
3%-50.1
Rezerwacje
Ja-77%
Radek-10% ( do dosłania )
Lyszek-5% +
luckygilmor86-5% +
bilip-3%+