Nieaktualne.
Sprzedane w calosci do zagranicznych inwestorow.
Pozdro
!!!
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Chcialbym kupic 2% udzialow w turnieju HU 1000+100...
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
poprosze 2% na HU
tak jak napisalem, pierszenstwo do zakupow udzialu w HU , beda mieli Ci , ktorzy skorzystaja z paczki MTT, w proporcjach 1:1
2% paczka, masz prawo do 2% HU etc.
poproszę 2% i 2%
2% i 5% (jeżeli będzie dostępne) poproszę
nvm
Napisane przez GoodFake
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.1% i 1 % wstępnie, jeszcze chcialbym sprawdzic Twoje wyniki, więc jutro potwierdzę. jaki nick na starsach ? chyba przeoczylem czy cos
Stary to jest Zapolek tutaj nick mówi sam za siebie, a tak btw to on gra HUSNG HT po 1k$. USD!!! słownie junajted stejts dolarzzz!!!!!
Trochę przesadziłeś z tym markupem imo - wiadomo, że jesteś bdb graczem, ale pewnie do polskiej czołówki MTT dopiero będziesz dołączał, a oferty mttowych zwierzaków obarczone są o wiele niższym markupem na turnieje live niż w Twoim przypadku.
Napisane przez Kostek
Napisane przez GoodFake
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.1% i 1 % wstępnie, jeszcze chcialbym sprawdzic Twoje wyniki, więc jutro potwierdzę. jaki nick na starsach ? chyba przeoczylem czy cos
Stary to jest Zapolek tutaj nick mówi sam za siebie, a tak btw to on gra HUSNG HT po 1k$. USD!!! słownie junajted stejts dolarzzz!!!!!
i co to jest za argument do grania MTT za 5 K
lukich:
Na pewno wzgledem ilosci zagranych MTT on-line nie mam takiego doswiadczenia jak nasi topowi Prosi. Jednak mysle ze bronia mnie ilosci godzin spedzone LIVE przy pokerowych stolach. Mysle, ze tutaj mam duzo wiecej doswiadczenia nawet niz wielu naszych czolowych zawodnikow.
Co do MU to uwazam, ze przy tym doborze turniejow nie jest on przesadzony , jest to najslabszy przystanek pod wzgledem poziomu ze wszystkich turniejow EPT, wiekszosc turniejow , ktore chce grac to TURBO , do tego EPT + FPS, w ktorych poziomu mozna sie domyslac.
Co do wynikow to tak jak pisalem na co dzien gram gry HU SNG, wiec wrzucanie takowych wynikow mijaloby sie z celem.
Ponadto uwazam, ze jestem duzo lepszym pokerzysta niz wiekszosc osob, ktora wrzucala /wrzuca tutaj oferty.
Napisane przez Rysiobrutal
Napisane przez Kostek
Napisane przez GoodFake
i co to jest za argument do grania MTT za 5 K
Zajebisty pokerzysta poradzi sobie wszędzie
Cześć!
Nie miałem okazji tego jeszcze nigdy napisać więc teraz- dzięki za produkcje HU Super Turbo! Idę Twoim krokiem. Do zobaczenia na szczycie!
A na potwierdzenie inspiracją chciałbym zarezerwować 1% i 1% odpowiednio 192.5 (glowny pakiet) + 16.5 (sam turniej HU) .
Prosze o potwierdzenie, ze wlasciwie rezerwacji dokonalem.
Pytanie odnosnie platnosci, MB czy ktoryś z roomów? I na kiedy $$ szykować? w jakiej walucie?
Napisane przez ZAPOLEK
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.lukich:
Na pewno wzgledem ilosci zagranych MTT on-line nie mam takiego doswiadczenia jak nasi topowi Prosi. Jednak mysle ze bronia mnie ilosci godzin spedzone LIVE przy pokerowych stolach. Mysle, ze tutaj mam duzo wiecej doswiadczenia nawet niz wielu naszych czolowych zawodnikow.
Co do MU to uwazam, ze przy tym doborze turniejow nie jest on przesadzony , jest to najslabszy przystanek pod wzgledem poziomu ze wszystkich turniejow EPT, wiekszosc turniejow , ktore chce grac to TURBO , do tego EPT + FPS, w ktorych poziomu mozna sie domyslac.
Co do wynikow to tak jak pisalem na co dzien gram gry HU SNG, wiec wrzucanie takowych wynikow mijaloby sie z celem.
Ponadto uwazam, ze jestem duzo lepszym pokerzysta niz wiekszosc osob, ktora wrzucala /wrzuca tutaj oferty.
Może i lepszy jesteś ale matematyki nie oszukasz:P
Napisane przez JohnnyDramaPL
Może i lepszy jesteś ale matematyki nie oszukasz:P
nie sądziłem że to kiedyś napiszę, ale w tym przypadku mądrze mówisz...
MU do podstawowego pakietu uważam za przesadzony, natomiast do HU uważam za wręcz niedorzeczny... może i jesteś specem od HU HT, ale wystawianie oferty z takim MU jest wręcz irracjonalne... skoro jesteś pewny swojego ROI to po kiego w ogóle wystawiasz oferte stackingową na coś w czym jesteś "w czołówce światowej"? właśnie ze względu na wariancyjność oferty MU powinien być w racjonalnych granicach...
Może i bym coś wziął, ale ten MU... Zdecydowanie za duży dla mnie IMO
Zanim wystawilem swoje oferty rozmawialem z wieloma zawodnikami, ktorych opinie szanuje. Byla , wiec to przemyslana i rozwazna decyzja.
Swoje ROI w turniejach z 1 oferty oceniam w long runie (zeby nie przesadzic) na 50% +. Mysle ze w FPS i EPT akurat we Francji beda to wieksze liczby. Z tego co widzialem w turniejach TURBO w Barcelonie (spodziewam sie we Francji nizszego poziomu) przy kazdym stole takiego turnieju bylo conajmniej 2-3 dawcow. Wiadomo, ze ludzie lubia sie poallinowac. Wariancja w tych turniejach jest ogromna, dlatego zdecydowalem sie wystawic udzialy na sprzedaz.
Co do turnieju HU byc moze macie racje- MU tutaj jest naprawde wysoki i jest to na pewno na granicy oplacalnosci w long runie. Jednak myslalem bardzo szczerze ,ze to i tak jest okazja. Naprawde wierzcie mi , ze akurat najmniej mi zalezy zeby sprzedac udzialy na turniej HU , wiec jak nikt nie kupi bedzie takze bardzo spoko. Chcialem zeby bylo to cos extra, taki bonus do paczki.
Moj dobry znajomy Martin Finger (zwyciezca EPT w Pradze 2011) i jeden z najlepszych graczy HU SNG na swiecie, sprzedawal paczke do HighRollera HU (wpisowe bodaj 10000+300) i zeby nie sklamac bylo to bodaj po markupie 1:1,2 w turnieju gdzie wiadomo ,ze bedzie grala praktycznie cala czolowka. Oczywiscie daleko mi porownywac sie do niego w odmianie turniejowej, jednak w odmianie HU jestesmy na bardzo podobnym poziomie. W turnieju za 1000e nie spodziewam sie światowej czolowki...
Ciezko mi zrobic jakies dokladne matematyczne wyliczenia, ale mysle ze moglbym postawic niejednego dolara, ze w long runie moje ROI w takim turnieju wyniesie duzo wiecej niz 50%. Docelowo wystawiajac paczke dawalem sobie okolo 100%, ale trzeba byloby to oczywiscie jakos matematycznie policzyc.
Reausumujac:
Chcialbym zeby bylo jasne, ze moim celem nie jest jechanie na fame i sprzedanie wszystkiego na sile bo i tak kupia, przeciez to od Zapolka. Tak jak pisalem zanim wystawilem oferte, zasiegnalem wielu jezykow. Praktycznie kazdy doradzal mi MU 1:1,25 do MTT, co do HU byl to moj wlasny wymysl taki fristajl, myslalem ze sie spodoba, przyznaje sie ze nie wzialem pod uwage wszystkich matematycznych aspektow , aczkolwiek jak pisalem w long runie bije to ROI na pewno.
Napisane przez ZAPOLEK
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Co do MU to uwazam, ze przy tym doborze turniejow nie jest on przesadzony , jest to najslabszy przystanek pod wzgledem poziomu ze wszystkich turniejow EPT, wiekszosc turniejow , ktore chce grac to TURBO , do tego EPT + FPS, w ktorych poziomu mozna sie domyslac.
Wiadomo jaki poziom jest w turniejach rozgrywanych we Francji, ale samemu grając high stakes huht sam sobie zdajesz sprawę z wariancji jaka występuje w grze na małych staczkach. Skill i doświadczenie, o których piszesz na pewno są po Twojej stronie, tutaj nie mam żadnych wątpliwości. Tylko właśnie istnieje coś takiego jak czynnik losowy, który w tego typu grach jest dosyć istotnym elementem, co z kolei powoduje, że Twoja oferta jest średnio opłacalna dla stałych stakerów.
To jest akurat oczywista oczywistość - przecież jesteś najlepszym polskim graczem husng, a większość osób z tego forum nawet nie zbliżyło się do stawek, które grasz.
Napisane przez ZAPOLEK
Co do turnieju HU byc moze macie racje- MU tutaj jest naprawde wysoki i jest to na pewno na granicy oplacalnosci w long runie. Jednak myslalem bardzo szczerze ,ze to i tak jest okazja. Naprawde wierzcie mi , ze akurat najmniej mi zalezy zeby sprzedac udzialy na turniej HU , wiec jak nikt nie kupi bedzie takze bardzo spoko. Chcialem zeby bylo to cos extra, taki bonus do paczki.
sam sobie zaprzeczasz...
Napisane przez ZAPOLEK
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.co do HU byl to moj wlasny wymysl taki fristajl, myslalem ze sie spodoba, przyznaje sie ze nie wzialem pod uwage wszystkich matematycznych aspektow , aczkolwiek jak pisalem w long runie bije to ROI na pewno.
moge sie mylic - ale jakim cudem przy takiej ofercie mam long runowo to rozpatrywac? ile ofert z MU 1.5 musialbym u Ciebie live kupic zeby tak to liczyc?
ogolnie dodajac do ogolnej oferty z MU jaki dales ten turniej HU to jest oferta IMO spoko o tyle, ze wlasnie ten turek, z uwagi na Twoje umiejetnosci, zwieksza jej atrakcyjnosc.
Paczki na turki live - nawet bardzo dobrych graczy - ciezej liczyc w long runie przeciez. Chyba próbka zawsze bedzie do tego zbyt mala...?