Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Posumowanie:
Rozegrane 35 mtt, 8itm co daje bardzo dobre 23%itm (4/4 hoty itm), zwrotu 217,83$.
Niestety wariancja znow nas nie rozpieszcza kilka fajnych deepkow i 2 semiFT z tego jedno na titanie pechowo zakonczone. W kilka rozdan z ladnego stacka do zera: pierw easy spot w plecy z 99 na bb openallin od shorta 6,5bb z btn 99<K5s (wlasnie zauwazylem, ze weaktight zle konwertuje rece z titana -pozycje, stacki i bety) skrocilismy sie do 14,5bb, 2 rozdania pozniej na nie calych 14bb openallin z 44, nie flipnelo vs AJ - zostalo 6.5bb, podskoczyly blindy zrobilo sie 5bb i szczesliwy DU 45s>44 (open all in utg w 6hand). udalo sie odbudowac do 11-13bb i std spot gdzie nei dalo sie nic zrobic, gram openallin na sb z A7 i nadziewam sie na AT - out na 12 miejscu.
Kolejne semiFT na starsie zdobyte naprawde fajna gra - jakis maly spocik w plecy i straszny card dead na ktorym zjechalismy do M=6 , z CO wcisnalem 33, gdzie na blindach mam dwoch strasznych murkow, a na btn fisha M=10/11, ktory nas gamble callnel z 66 i out.
Saturday micro 25K gtd, jedyny bezstresowy turniej w ktorym bez zadnych ekscesow doszlismy bedac caly czas na stacku powyzej 30bb do 105 miejsca na 9097 osob (1350 itm) az trafilismy rozdanie http://weaktight.com/4927795 (po flopie repowalem overpare). Jak teraz to analizuje to troszke lepszy w takim spocie jest 4betallin ale z drugiej strony nie oszukujmy sie jak on tam moze callowac 4beta z K9o - zabraklo mi timebanka zeby go wrzucic w sharka i okreslic, po 10 hand robil dobre wrazenie i nie spodziewalem sie tam takiej ryby i takiego zagrania.
Ostatni fajny turniej to 8.8R 10K gtd gdzie bardzo dlugo walczylem na szorcie. Gdy juz zaczelo troszke zrec wariancja nie milosiernie pokarala w takim spocie AA<AKs http://weaktight.com/4927871
Jak widac co raz blizej fajnego shipa, niestety w koncowkach wariancja nam nie pomaga. Imho w long termie na tych stawkach przy mojej grze spokojnie powinienem krecic fajny ROI. Jak widac na razie to probka raptem 70 turniejow wiec nie jest ona zbyt miarodajna - duze shipy przed nami ♠_thumbsup:
Rozliczenie:
18.08 rozliczenie
Kolejny stak planuje wystawic na sobote (moze sr/czw ajk sie uda urwac ze stazu) do ktorego zapraszam.