Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siemka,
ponownie party i oferta troszkę tańsza.pobierany profit zmniejszony do momentu odczarowania softu(kickoff grany z late reg)
na wszystkie pytania odnośnie stejkow mogę szczegółowo odpowiadać na priv skype matt86ck. każdy kto tu zagląda regularnie wie ,ze mam życiowy downswing i staram się z niego wyjść .nie jest to komfortowa sytuacja dla mnie ,ale staram się jak mogę.
nie mam zamiaru nikogo oszukiwać i przedstawiam sprawę jasno wykresów nie ukrywam i są dostępne na prolabsie ,opr itd.ze swojej strony mogę zapewnić profesjonalne podejście,pełną świadomość tego co robię i jak najszybszy powrót na stare tory kiedy shipowalismy po 18-50k
feedback
oto oferta:

Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 22%!!! profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 22% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 90% udziałów do 19.8.2012 do godziny 13.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars i Party na nick matt86ck,neteller - proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 2,5%
-wraz z rezerwacja proszę o wpłatę,gdyby oferta nie doszła do skutku od razu odsyłam
rezerwacje:[100/100]
N4kai -15%ok
trinec-9%ok
johny20008 -8%ok
Sterwor -7,5%ok
mirash84 -5%ok
asiarat -5%ok
Gier32o -5%ok
koczwarsky -5%ok
cumil -5%ok
Azkalle -6,5%ok
elo-5%ok