Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Ostatnia oferta nie było zbyt profitowa, jednak póki co jeszcze nikt na moich stejkach nie stracił
Pewnie jedna z ostatnich ofert, no chyba, że ftp mnie nie spłaci to będą kolejne...
Paczka na podobnych zasadach jak poprzednia, tj:
Około 1k sng 18 osobowych, BRM 50BI+, zaczynam z poziomu $6k
RB $1,6k za 100k fpp, w momencie ugrania kończę stacking
Zyski z gry + RB dzielone 50/50*
///edit
* Nastąpiła zmiana:
Postanowiłem zmienić nieco ofertę, zamiast dzielić zyski 50/50 pójdę na rękę inwestorom i będę % pobierał od profitu, tj:
ROI 1%- 10% dla mnie / 90% inwestorów
ROI 2%- 20% dla mnie / 80% inwestorów
...
ROI 5+%- 50% dla mnie / 50% inwestorów
( przy obliczaniu roi uwzględniam też RB, roi standardowo zaokrąglany od 0.5 w górę)
Z mojego punktu widzenia nie zmienia to za wiele bo powinienem osiągnąć roi ponad 5%, ale w razie mniejszych niż oczekiwane zyski więcej zarobią inwestorzy. Myślę, że teraz oferta jest dużo bardziej atrakcyjna i uda się sprzedać
////
Czas trwania około 2-3 tygodni ( jednak bardziej 2 tygodnie, gdyż chcę skończyć przed zlotem w Berlinie na który prawdopodobnie się wybiorę, nie planuję innych wyjazdów przed HSOPem)
Ze swojej strony zobowiązuję się do częstszych aktualizacji niż to miało miejsce wcześniej, ponadto mogę jakieś joinme odpalić bo były prośby o to ( choć co dziwne nie od osób które mnie stejkowały ;p )
Paczki 1% - 60$
Udziały:
Rakietman 5%
dark1one 5%
Sterwor 5%
Jankes14 5%
maak0 5%TimotheeS 5%
Youthanasiaa 2,5%
lorojd1 1%
lenzdej 2%
gimbw 2,5
bodziopoker 5%