Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Kolejna z moich ofert na sng 18 os.
Oferta Obejmuje około 1k sng ( gram do wyrobienia 100k FPP ) Jako RB biorę bonus $1,6k
Suma zysku z gry i RB dzielona 50/50. Jeśli straty z gry będą większe niż RB, całość RB trafia do inwestorów.
Co do gier, gram SnG turbo 18 os. $60+. Całość pakietu to $6k. BRM to 50BI+, czyli w pierwszej sesji będzie też kilka $100 sng, $200 od poziomu $10k+. Do dogadania z inwestorami co w przypadku zlotu do $3k: mogę albo przejść na $30, albo grać dalej $60.
Cegły:
5% - $300 i każda wielokrotność.
Czas trwania to około 2 tygodnie, wiele zależy od trafficu, czasami w godzinach szczytu odpali się po 30 sng/h a czasami ledwo 10.
Osoby zainteresowane proszę o wstępne zgłaszanie się ale nie wpłacanie żadnych pieniędzy. Zastrzegam sobie prawo do selekcji inwestorów, zwłaszcza, jeśli ktoś będzie zainteresowany wykupieniem większej ilości udziałów, bądź zainteresowany wykupowaniem większej ilości paczek, gdyż w planach mam wystawianie kilkunastu pakietów, także na inne sng. Sprzedaję 100% udziałów.
Pozdrawiam
Udziały: 100/100
IAMPOKER11 10%
Rebusik 5%
mirash84 5%
jurata 10%
p9rzemek 5%
madzialenka36 5%
OzzyM 5%
koczwarsky 5%
Nevrex 10%
Rakietman 5%