Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.
Mam do zaoferowania kupno udziałów w mojej piątkowej sesji.
Zasady:
1. Sprzedaję 100% udziałów.
2. Zakup odpowiedniej ilości udziałów uprawnia do otrzymania określonej części z wygranych, co jest określone w kolejnym punkcie.
3. Pobieram 30% z profitu, co oznacza, że w momencie, w którym stejking nie wykazuje profitu, pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
4. Wykupując u mnie udziały zgadzasz się na współodpowiedzialność za ewentualne błędy rachunkowe. Również na Tobie spoczywa odpowiedzialność za sprawdzenie, czy wszystko się zgadza i w razie ewentualnych błędów poinformowanie mnie o tym.
5. Zastrzegam sobie prawo do rezerwowania powyżej 100%, oraz zwrotu wkładu w razie, gdyby rezerwacja nie mogła zostać zrealizowana. Decyduje kolejność wpisów na forum.
6. Wpłaty przyjmuję na p*: simonek1323, oraz na Netellerze, oraz PartyPoker, jednak w razie chęci przelania, na któryś z dwóch ostatnich, proszę o kontakt poprzez PW.
7. Zwroty odsyłam tylko i wyłącznie na P* w przeciągu 24h od zakończenia ostatniego turnieju. Zastrzegam sobie prawo do przedłużenia tego okresu w razie wykorzystania limitów.
8. Wszystkie niewykorzystane rebuy'e, addon'y oraz wpisowe w razie pominięcia turnieju w sesji są zapisywane jako wygrana.
Oto turnieje, które zamierzam zagrać w piątek.
Możliwe % do wykupienia:
100% - 2620,60$
25% - 655,15$
20% - 524,12$
15% - 393,09$
10% - 262,06$
5% - 131,03$
Jest możliwe oczywiście wykupywanie wszystkich pośrednich "cegiełek" pomiędzy 5% a 100%.
W razie pytań zapraszam na PW.
Pozdrawiam.
Rezerwacje: 100/100%
poza ps.com: 15% zapłacone
Kinch18: 15% zapłacone
N4kai: 15% zapłacone
Kf4s: 10% zapłacone
Robmaf: 13% zapłacone
trzcinek: 5% zapłacone
oooigo: 5% zapłacone
darogiovanni: 10% zapłacone
MaNTissS: 5% zapłacone